ongyla Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Търся Робко 01 и Правец 8. Пишете ми на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 @ongyla пиша докато темата е отгоре - потърси в базар-а, има поне два-три робко-та, но са си сума от порядъка на 400-500 лв. Не знам с каква цел ги търсиш, но ако не е печалбарство има да си го купиш, иначе сметката няма да ти излезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
ongyla Posted April 9, 2019 Author Share Posted April 9, 2019 Благодаря за съвета, там гледах, тези два-три ги гледам от най-малко година-две. Наистина цените са високи за нашия стандарт, а дори са и неработещи. Работещ едва ли ще намеря, търся по-скоро за части с цел реставрация, с един вече имам успех - от 3 робота стана един работещ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emopandov Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Имам Робко и Правец 8. Цените няма да са като тези в базара, а доста по-ниски. Имаш ли интерфейса за управление на робкото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ongyla Posted April 10, 2019 Author Share Posted April 10, 2019 Намерил съм 2 различни интерфейса за управление. Изпрати ми на ЛС тел. за връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.