diggarss Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 купувам компютърна кутия да е запазена и да може да побере R9 280x Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Имам поне 10 кутии все някоя ще побере картата, но да знаеш че са стари, не са от най-старите бели, има черни сиви и т.н. но имат драскотини, липсващи капаци и т.н. Ела си избери някоя за 5-10лв или всичките мога да ти ги дам за 25лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Имам чудесна голяма кутия , от онези с дръжките отгоре, ама сега не знам как да си намеря темата в която я бях обявил за продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 30 minutes ago, pamporov said: Имам чудесна голяма кутия , от онези с дръжките отгоре, ама сега не знам как да си намеря темата в която я бях обявил за продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Благодаря! Още не съм свикнал с новата платформа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 имам много кутии с стикери win7 - хубави и съвременни кутии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.