Albert Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Ostava da kajete che puftite masuri i togava shte ste SUPER Az niama da se izdam Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpLifTeR Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Нямах това предвид... Пример : Astral Projection са 2-ма и са DJ-и. Как иначе да им кажа...група, формация? Сред любимите ми са: Astral Projection Hallucinogen Cherouvim Etnica Aural Planet Alien Project Какво ще кажеш за проект? И не са Dj-и ами са си баш Astral Projection.Може да са зашпочнали като такива(поне единия де другия не),но да си чувал за Dj Avi Nissim или Dj Lior Perlmuter? И аз съм в хъба хора който иска да тегли от мен имам от всичко по много (без евро транс тип тиесто и други такива приспивни песнички ) Ако някой има нужда от съвет относно GOA или който и да е било вид Psychedelic (Full on,Dark Psychedelic etc) да пита на воля От скоро разбрах,че вашия форум е достъпен и за юзери които са на друг нет иначе темата е добра Едит: И веднага идва другия въпрос...Предпочитате да я слушате във вкъщи ли тази музичка или какво?Защо няма хора по партита-та..Това е доста болна тема и ми се иска да я дискутираме малко...Че няма достатъчно инфо,така си е,но нали знаете,който търси - намира Ако някой има въпроси,пак казвам,да пита Link to comment Share on other sites More sharing options...
theivo Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 а, Ицо се набутал и тук ...иначе нямам какво да кажа по темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLO Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Слушам предимно транс, но никой от класа не го харесва За psychedelic видях от един подпис и по-това, което слушах ми хареса. Въпроса ми е какво е psychedelic-a? Малко е тъп въпроса, все едно да питам какво е транс, но .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Какво ще кажеш за проект?И не са Dj-и ами са си баш Astral Projection.Може да са зашпочнали като такива(поне единия де другия не),но да си чувал за Dj Avi Nissim или Dj Lior Perlmuter? Не съм обаче не ми хрумна по какъв друг начин да ги нарека... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpLifTeR Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 No problem,просто ти дадох начина по който да ги наречеш Ивоооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 малко офтопик, за което моля да ме извините http://www.ellusive.net вижте това дали ви харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
theivo Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Мисля , че е доста добра идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Ице, добре дошъл Знаеш ми мнението за транса,нали? Ем, тогава - довечера ще се видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Ице, добре дошъл Знаеш ми мнението за транса,нали? Ем, тогава - довечера ще се видим Добре де къде се събирате да слушате транс музика,щото и аз напоследък слушам само това и нищо друго не ме интересува. Тази музика напълно отговаря на характера мисленето ми,абе въобще всичко около мен.Та кажете къде може да се отиде и да се слуша само това ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Добре де къде се събирате да слушате транс музика,щото и аз напоследък слушам само това и нищо друго не ме интересува. Тази музика напълно отговаря на характера мисленето ми,абе въобще всичко около мен.Та кажете къде може да се отиде и да се слуша само това ? "Само това" незнам... Plazma е едно добро място. Другото е вкъщи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLO Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Сещам се само за Плазмата. Иначе ако искаш хаус има доста места ма транс В петък сигурно ще се ходи. Мeet u there Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Добре де къде се събирате да слушате транс музика,щото и аз напоследък слушам само това и нищо друго не ме интересува. Тази музика напълно отговаря на характера мисленето ми,абе въобще всичко около мен.Та кажете къде може да се отиде и да се слуша само това ? 11.12.2005 имаше транс вечеринка в LZ, която явно си пропуснал. Имаш възможност да се поправиш - 22.12.2005 Psychedelic trance club "Station" PLD. Слагай най-шарените дрехи и да си там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 11.12.2005 имаше транс вечеринка в LZ, която явно си пропуснал. Имаш възможност да се поправиш - 22.12.2005 Psychedelic trance club "Station" PLD. Слагай най-шарените дрехи и да си там Мерси супер си тамън на време го видях там съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Eto vi spisak sas pesnite koito sa narecheni na MOETO IME ! (tova ne e shega!) Cherouvim - Albert Vibe Tribe - Albert Balbert Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Cherouvim - Albert ПП. Като се замисля май никът ти е кръстен на тях... Все пак: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 ПП. Като се замисля май никът ти е кръстен на тях... Все пак: Kazvam se Albert i tova mi e imato a ne e prosto nick (savpadenie) 4atkash li ? I eto oshte::: Saffi connection - Albert on acid Goa Gil & Albert Hoffman - Say yes Vidiah dosta sas pova ime no reshih da se spra na tezi PSY mp3 ZASHTOTO SA UNICATI !!!!!!! Ako niakoi se seshta moje da dobavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Днес в LZ : Psy patry вход : 2 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Днес в LZ : Psy patry вход : 2 лв. Пфф... тотално разбиване беше! Няма друго такова... чакам третото Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Пфф... тотално разбиване беше! Няма друго такова... чакам третото Дано най-после и аз да мога да дойда шото вече ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Пфф... тотално разбиване беше! Няма друго такова... чакам третото мн ама мн добро беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Има ДЦ++ Хуб които има вав него Гоа / Пси Трансе вав ФЛАК и Уеив формат , но изписжа това саобштение *** Connecting to green-wav.no-ip.org...*** Connected <•GREEN-WaV-Cop•> This is a PRIVATE HUB, if you have 10 GB of WaV Files checked it Sound Forge or similar send mail to nobre.br@gmail.com *** Connection closed ако ниакои има достап до хуба да казва ЗАДАЛЖИТЕЛНо ! за да го черпиа Адреса както виждате е green-wav.no-ip.org ! Има много нови нешта и според мен повечето работи излизат там и то вав ФЛАК , а не само малко работи . Иавно ниакои има магазин или нешто подобно , които оригиналните дискове ги шерва и то маи са модераторите или квито са там. Абе исках да кайа че редовно излизат повечето нови нешта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 ima oshte pone 10tina huba s 0day shits kuv e smisala ot wav ili flac kato gi ima gotovi v mp3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
merylyn Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Zdraveite, Nqkoi moje li da izredi vsi4ki Izvestni par4eta Trance , GOA i Techno i ako moje link otkudeto da se svalat. Edit: Ako moje da mi dadete i link otkudeto moga da svala par4etata na Ferry Corsten Blagodarq predvatitelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 ima oshte pone 10tina huba s 0day shits kuv e smisala ot wav ili flac kato gi ima gotovi v mp3 ? Ami seti se za kakvo sa ti Wav i FLAC i mi kaji kogato si se setil primerno shte si otdela pr 1 cd za da svala edin Album koito mnogo mi haresva i shte go imam vav moje bi nai - dobroto kachestvo koeto moga da go svalia vav NET-a. I ako ne si ChUl oshte kakva e razlikata mejdu kachestvoto na mp3 i flac/wav/ape/dts i tn chui i togava shte si govorim . Imam niakolko parcheta vav flac i moje da si gi drapnesh ako si se zainteresuval Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.