Jump to content
BulForum.com

GOA / Psy / Trance

ZGAN

Recommended Posts

Robi_89 said:
Олеее то верно темата е от 2003....щот не съм я срещал преди и си помислих че ще се качва :bgrin: мизерия....значи TITAN4O а?Оооо ще си има гости тая вечер :P ....впрочем толкова много съм се заребил по тая музика че си свалих няколко програми за правене на яки пърчета...е направих си и всички казаха че е супер...аз съм радостен и продължавам да се лъжа че нещо би излезнало от мен....все пак съм луднал до такава степен че по цял ден тананикам нещо и пистоянно ритми в главата абе лудо лудо... :music

Сподели творението си, за да дадем и ние едно мнение де.

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply
  BoqoJIa3a said:
Барабар с творението може и програмите да кажеш кои са, че и аз съм мноо зарибен по тая музика :allien

E-Jay, Cakewalk 9, Fruity Loops.Само FL4 съм пробвал...за другите 2 нищо не мога да кажа.

Пичове,може ли да изброите известни транс групи,който ги има в нашия сървър за музика - mp3.com.hk? Благодаря предварително! :)

Nostradamos said:
MMM brao dobra tema

1!!!i az sam lubitel na trance!!osobenno goa!!ima 1 par4e goa trance plazma ludo e!!!!

Ti kvo zada4ki li ima zadavash???? :punk

MAPMOT said:
Пичове,може ли да изброите известни транс групи,който ги има в нашия сървър за музика - mp3.com.hk? Благодаря предварително! :)

Ti kvo zada4ki li im zadavash a???Koi kolko znae!!xaxa :D

Ееееииииии най-накрая пак яка темичка за трансчето :allien Да се надяваме, че ще се качва повече и че ще има каде да се качва :D И аз имам доста музичка и то точно PSYCHEDELIC, но няма каде да ги кача :( И аз както повето съм започнал с Astral Projection мога да кажа едни от най-големите в тая музика и GOA GIL това са хората за мен :music

А иначе групите на който аз много се кефя са:

Absolum

Alien Project

Astrix

Blanka (уникати :music )

Cosmosis

Dark Soho

DarkPsy (това е повече към стила DARKPSY - много и брутални звуци :love )

Electric Universe

Etnica

G.M.S.

Hallucinogen

Hypersonic

Infected Mushroom

MFG

Nexus

Nissimyani

Para Halu (нещо което трябва задължително да се чуе :allien )

Penta

Psyfactor

Psysex

Suria

Talamasca

Psysex

Имам и още много лиубими неща, но стига толкова :music

Надявам се да може да се качва постоянно музика!!!! B)

i az moga da se vklucha s novi neshta da upload vaprosat e da ima tarsene ? Inache zashto da se habim ?

galaxyofpain pusni si dc++ che darpam ot teb nqkoi neshta :)

Може ли да помоля някой,ако може да ми даде или поне да ми каже от къде да си изтегля песните:

X-Wave - My gang will get you

VA - Psytisfaction

Благодаря предварително! :)

ot www.psyshop.com moje da chuete samo kascheta ot vsiaka pesen za da dobiete predstava za kakvo stava duma naistina mnogo ot nai- "elitnite" i dobri compilazii , albumi i dr. i ako si haresate neshto mojete da si go namerite na mesta kadeto vie znaete. vav DC++ moje da se nameri pochti VSICHKO!

dobre e da chuete compilattzii ot leibala Yellow Sunshine Explosion kakto i ot Com.pact records(imam predvid che tezi leibali imat mnogo dobri izdania i zatova vi kazvam leibalite, za da chuete povecheto ot izdavanite tvorenia ot tiah).

w00x said:
Сподели творението си, за да дадем и ние едно мнение де.

Ако някой каже къде да ги кача веднага ги давам...ама няма къде.Иначе съм ги направил с E-Jay най-добрата програма според мен!!!

Albert said:
ot www.psyshop.com moje da chuete samo kascheta ot vsiaka pesen za da dobiete predstava za kakvo stava duma naistina mnogo ot nai- "elitnite" i dobri compilazii , albumi i dr. i ako si haresate neshto mojete da si go namerite na mesta kadeto vie znaete.

Тук също.Има по много примери за отделните видове транс, техно и др.

На мен за жалост ми е малък харда и не мога да имам кой знае колко...иначе с удоволствие бих напълнил едно 100GB :D

KACHESTVEN Psy trance sait na Balgarski ! PsyTech

ZGAN, a za huba na DC++ ima tolkova mnogo che sa napalno dostatachni. da ne govorim che ima pochti vsichko tam pone docolkoto sam ostanal s vpechatlenie.

Az slusham GOA/Psy Trance seriozno ot dosta godinki :music vav momenta sam se zaribil sas chillout/ambient. ZGAN,I mejdo drugoto oshte kato ti vidiah Avatara i postvaniata pr. na Propellerhead Reason se dosetih che sluchash taka-taka-smachkai-go-smachkai go;) Ne mislite li hora(tezi koito sa se zanimavali sas programi za muzika , ne niakakvi si narejdania na zvutzi(pr. Ejay) a profesionalni) , che Propellerhead reason e moje bi nai-lesnata. Na neia ne znam kakvo ne moje da se napravi ! Ima veche REason 3 , no ne razbiram kakvo predstavliavat novite "pultove". Niakoi ako znae neshto po vaprosa da p i s h e.

Za hubovete che ima ima no ne znam da ima bg hub za psy ?Moje az da sam propusnal znam li .

Ideqta e che ne e neobhodimo vsichki da teglim edno i sashto ot mainata si s 1k moje edin da go iztegli i drugite d ago drapnat ot nego po barzo...seshtash li se ;)

Ako ima jelaeshti shte si napravim :)

Veche s galaxyofpain si menkame na hub che e po barzo i lesno :)

ZGAN said:
Za tv apredlagam da si napravim edin dc++ hub i vatre da menkame smao psy

Koi podkrepq ideqta mi ?

Подкрепям. Още повече за това, че ще е български и само за psy.

Imenno tva mi e ideqta i na men :) da vidim koi oshte e nadahan ?

Ne e zadaljitelno da vseki dai ma vsichko nai novo :) celta e da si obmenqme

Ta shtom ste reshili da pravite hub ( ako ste reshili ) , zashto da ne vi pogkrepia i az :allien No imam naistina malko hard - 13 gb i kato vkliuchva tova che i OS - to e tam i drugi raboti.

I me mnogo me interesuva ima li GOA/ psy i tn. vav FLAC format i vaobshte Ima li niakoi torrent (ili drug) sait sas pesni vav FLAC ?

Еми разбира се че ще подкрепа начинанието :punk Даже се надявам да се съберем повечко хора :music Няма значение кой колко музика има важно е да има обмяна :allien ZGAN ти нали искаше да правиш хъб прави го направо и не се чуди :P Даже ще пишем и из другите форуми за да има повечко хорица :)

С каквото мога и аз ще помогна ама нямам много музика щот харда ми е изключително малко....все пак бройте ме и мен!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...