ZGAN Posted April 29, 2003 Share Posted April 29, 2003 nqkoi izobshto znaeli kakvo e tova...da znam dali da vi kacha klasika ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
balky Posted April 30, 2003 Share Posted April 30, 2003 estestveno 4e znaem... ka4vai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Тъкмо си виках дали няма някоя тема за транса...е искам да разбера колко хора освен мен са почитатели на тази музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Aз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Aз. И по-точно...кои DJ-и? Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 И мен мн ме радва TRANCE по специално Ferry Corstein прави уникални миксове по час, час и половина без спиране Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Ееее ще ми спестиш много главоболие ако качиш....тъкмо си бях направил списък с песни и немога да намеря голяма част от тях....наистина много ще съм благодарен ако качиш!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 И по-точно...кои DJ-и? Никои DJ-и . До сега не съм чул DJ "Някой си" да пуска Psychidelic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Аз също. Наскоро открих две много здрави групи: Sensient и Safi connection. Psychodelic са и двете. Някои от по underground са: Cosma Delirious Atomic pulse Asterix Alternate vision Aircrash Bureau Psysex Toxic Para Halu Nexus Naked Tourist G.O.W. Kindzadza Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Никои DJ-и . До сега не съм чул DJ "Някой си" да пуска Psychidelic. Нямах това предвид... Пример : Astral Projection са 2-ма и са DJ-и. Как иначе да им кажа...група, формация? Сред любимите ми са: Astral Projection Hallucinogen Cherouvim Etnica Aural Planet Alien Project Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 dosta dobra musica a za goa partitata prosto bez komentar koito e hodil toi znae... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 И аз от бая време се чудех що няма такава темичка и малко оставаше да отворя. Качвай да видим за каква класика говориш. Честно да си кажа не си падам по миксовете които са 60 - 70 мин, че и повече. Обичам по кратките миксове, защото така има повече разнообразие Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Оле майко - това е лудо !!! Кефя се ,че не съм сам в този форум дет слуша тази ненормално-психясала музика !!! за изпълнители/групи не бих тръгнал да изреждам, защото HARD-а ми квичи че е FULL (75 GB музика само с любимите ми сетове и парчета на транс изпълнители) дано намерите нещо яко и го качите/link-нете за да си го сваля (стига да го нямам де ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Оле майко - това е лудо !!! Кефя се ,че не съм сам в този форум дет слуша тази ненормално-психясала музика !!! Слушам такава музика от 6 години. Започнах с Astral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Слушам такава музика от 6 години. Започнах с Astral. Аз слушам от 94-95 г., когато за първи път пускаха по радио Експрес електронна. Ако сте чували името Ясен Петров (Metropolis), та той беше пионера, който зариби народа да слуша такава музика (естествено, който е бленувал за нея). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Тая музика е една от най-яките дет съм слушал....аз съм сравнително млад фен от около 3 години ама се разцепвам!!!Като се качи ще прегрея сървъра защото аз нямам кой знае колко такава музика за жалост само в eMule успявам да я намеря или някъв чуждестранен торент а това ще ми онтеме дооооста време затова се надявам да качите та да се кефим до колабиране!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Тая музика е една от най-яките дет съм слушал....аз съм сравнително млад фен от около 3 години ама се разцепвам!!!Като се качи ще прегрея сървъра защото аз нямам кой знае колко такава музика за жалост само в eMule успявам да я намеря или някъв чуждестранен торент а това ще ми онтеме дооооста време затова се надявам да качите та да се кефим до колабиране!!! Ето това е един хубав сайт...горе вляво има едно Goa Artist Infos.Цъкаш там, отваряш dc++ и дърпаш Аз съм навит да кача каквото мога, но няма да е в play.evrocom.net, щото пак ше делнат сичко скоро време.А другаде скоростта ще е няква убийствена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Akira Indika DJ Set @ Macro Cosmos Open Air (14.8.05 Bavaria) Този сет колко часа е Слушам го час и половина и буквално се разцепих! От къде може да се дръпне? Ся вече свърши Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Слушам такава музика от 6 години. Започнах с Astral. Ами аз от 2000-та година някъде (края на 99`-та Също се зарибих от Astral Projection (докато бях за сефте нощна в една зала до нас ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Sq mn se zaribqvam po Astral Projection - People can fly i po mn pesni na GOA :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Аз пък също почнах от Astral Projection....преди около 5 годинки! А иначе сред любимците ми са: Psysex Hallucinogen Astral Projection,особено много след презентацията им на новия им албум! Infected Mushroom и други,ама в момента ме е хванала склерозата..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Sq mn se zaribqvam po Astral Projection - People can fly i po mn pesni na GOA :allien Всеки в началото се зарибява с People Can Fly и Kabalah. а нещо се бъркаш, защото няма група "GOA". Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Има GOA GIL....може би това е имал в предвит....те са доста добри впрочем....и последно да питам ще се качва ли нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Има GOA GIL....може би това е имал в предвит....те са доста добри впрочем....и последно да питам ще се качва ли нещо? Goa Gil не са "те", а е той.Ето го. темата е много стара и не вярвам някой да се навие да качи нещо...каквото е било-тва е! TITAN4O има 70GB trance, ама едва ли ще ги качи някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Олеее то верно темата е от 2003....щот не съм я срещал преди и си помислих че ще се качва мизерия....значи TITAN4O а?Оооо ще си има гости тая вечер ....впрочем толкова много съм се заребил по тая музика че си свалих няколко програми за правене на яки пърчета...е направих си и всички казаха че е супер...аз съм радостен и продължавам да се лъжа че нещо би излезнало от мен....все пак съм луднал до такава степен че по цял ден тананикам нещо и пистоянно ритми в главата абе лудо лудо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.