blq_blq_m Posted March 14, 2019 Share Posted March 14, 2019 Здравейте, колеги! След ремонта на къщата на село, ми остана чисто нов ШКАФ ЗА МИВКА + МИВКА! Водоустойчив, разбира се! Може да се сложи както в мокро, така и в сухо помещение. Размерите са: Височина: 85 см. Ширина: 50 см. Дълбочина: 40 см. Шкафа отзад е с отворен гръб, през който може да минат тръбите за права и обратна вода. В него може да си наредите препарати или каквото сметнете за добре! Много ще се радвам, ако може да го разкарам по най-бързия начин. Закупен за 139 лв., давам го за 100! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 14, 2019 Share Posted March 14, 2019 Привет. Имам интерес най-вече към шкафа, защото вече си имам монтирана мивка с подобна форма, но едва ли ще са еднакви Така, че моля прати ми на ЛС телефонен номер да обсъдим ситуацията. Приятен ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted March 20, 2019 Author Share Posted March 20, 2019 Извинявам се за забавянето, но шкафчето е продадено. Благодаря на всички! Моля администратор да затвори темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 20, 2019 Share Posted March 20, 2019 Супер несериозно отношение. И в темата писах, и ЛС пратих и си чакам отговор (никъде не е посочен какъвто и да било контакт)... Майната му. Аз си направих съответните изводи. Бъди здрав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.