Jump to content
BulForum.com

Микро СД карта памет Самсунг Ево Плюс 128 ГБ чисто нова

Recommended Posts

Микро СД карта памет Самсунг Ево Плюс 128 ГБ със скорост на запис до 90 МБ/с (според опаковката). Нова, запечатана, оригинална, първата снимка.

Цена 50 лева

Същата карта памет, нова и оригинална, но разопакована за тест за скорост (при мен достига около 75 МБ/с скорост на запис), втората снимка. Може и вие да си я пробвате.

Цена 45 лева

Идеална е за 4К видео, дронове, смартфони, екшън камери, таблети, видеорегистратори и други устройства.

Обявата няма да се ъпва.

Card1.jpg

card2.jpg

За съжаление са без гаранция, само картите. Ако има някакви притеснения мога да дам 1 ден мъни бек гаранция колкото да се уверите, че вървят на вашите устройства или ако си ги ползвате за съхранение или трансфер на файлове. Посочените скорости на запис, примерно около 75 МБ/с, могат да се постигнат при определени условия, аз съм тествал с USB 3.0 четец за карти закачен на USB 3.0 порт на лаптоп + софтуер. Посочената скорост на четене от 100 МБ/с на опаковката не е толкова важна, не знам при какви условия би могла са се достигне.

Да предупредя всички - много внимавайте къде слагате карта и четете предварително! Аз така прецаках една карта 64гб в бързината и глупостта си. Повечето камери и регистратори, особено пък китайските са с лимит 32гб, често при евтините и 16гб. Ако сложите голяма карта в тях рискувате да я загубите. Защото те се опитват да я форматират спрямо собствените си параметри. Особено пък карта 128гб със сигурност няма да бъде разчетена като такава от болшинството устройства. Затова задължително форматиране първо на компютър, който да я възприеме нормално и след това опити с други устройства. Казвам това, защото си имам един паметник на собствената глупост вече... Не знаех, че се получава така, но то иска и да чете човек. 

Картата е при мен. Не съм я тествал подробно, но я сложих в yi ultra dash cam на xiaomi  и има видима разлика в качеството на клиповете, та скоростта която колегата е посочил според мен е реална.

Някой спокойно може да отнася и втората бройка, колегата е коректен!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...