Lord_Gudo Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Ахахахаххахаха мнооо смях . Който е фен на поредицата може да го дразнят ама на мен лично на мнооо смях ме напуши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh^dow Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Освен че е тъпо е и голяма простотия ама... ако не му обръщаш внимание е смешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxyofpain Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 naistina sa super typi osobeno pyrvata e pod vsqkakva kritika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Освен че е тъпо е и голяма простотия ама... ако не му обръщаш внимание е смешно <{POST_SNAPBACK}> Хахах ти осъзна ли се к'во говориш как ще го видя ако не му обърна внимание Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 На мен само това с Леголас и М4 ми хареса. Другото е Макар някъде из нета да имаше "Тайните дневници на Х" Х някой от геройте и там леголас беше представен като "Най- гействащия гействащ гей, който някога е гействал", а Арагорн беше изваратен любител на хобити Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Много стабилна гавра Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Tva e super tupo gavra s LOTR. Pulna prostotiq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L.O.T.R Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 и аз така си мисля!!! (все пак аз им нося името и аватара ) това веднага се вижда че е много тъпо изработена гавра!!! която няма никакъв смисъл!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Хахах ти осъзна ли се к'во говориш как ще го видя ако не му обърна внимание <{POST_SNAPBACK}> Предполгам е имал предвид, че ако не обръщаш внимание на типа на колажа(разни педалски работи) може да мине за смешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Е тва е да си морално упаднал и да целиш да станеш известен, хулейки известните! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 "Тъпо-тъпо"-казваше един мои приятел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Ахахахаха, бе не знам, сайта не можах да го отворя, ама снимките, които бяха дадени тук, във форума ме разцепиха от смях. А за разните там "елфи" или не знам като какви се самовъзприемате, или за какви си мечтаете че сте (говоря за индивидите с леголас на аватара) - хора осъзнайте се, възприемате се прекалено насериозно. Може ли човек да е толкова издрънкан и толкова да не е в реалността, че да защитава един филм от гаврите срещу него. Защото това не е гавра с произведението на Толкин, ами със тъпата му филмова адаптация... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.