Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)

Veno

Recommended Posts

1 hour ago, netrootbg said:

Ужас. За първи път чувам така. За рок фестовете които отложиха имаше опция да ти върнат парите, ако искаш. И в България и в Европа.

Hills of Rock връщат парите в срок до 1 седмица след обявяване на първият headliner иначе се презаверява автоматично.

• Replies 14.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ей така по-става да се работи.  :)

890868_fr.jpg

П.с. Мисире, да не съм те чул да курлюкаш нещо за бирата, че вече си доказал как нищо не разбираш в тази материя!

Edited by gado

Мноо ясно!

Това все пак не е преварена урина, ледено филтрирана.  ;)

Тиквата тулуп се гърчи бетер червей на кука, само и само да не изпусне властта до последно. Чета някакви тотални безумия днес! 

За пореден път ясно личи какво представлява този кабинет от калинки - министър на здравеопазването ще става финансов министър - ай сиктир бе!!! Както бе казал самият тулуп преди време - и магаре да турим, става. Само да подписва каквото му се каже. Да направят и министъра на културата министър на спорта - също толкова удачно. Очевадно е, че всеки може да седне в тия столове, стига да се подчинява сляпо на вожда. Вече не знам остана ли някой да не е разбрал, че последното нещо, което се изисква за министерски пост е образование, опит и компетентност. 

11 minutes ago, RaptoR said:

... министър на здравеопазването ще става финансов министър - ай сиктир бе!!! 

Връща се там, където е бил:

...здравният министър Кирил Ананиев, който бе зам.-министър на финансите в много правителства и служебен финансов министър в кабинета на президента Румен Радев, ще се върне в Министерството на финансите

Just now, plameni said:

Връща се там, където е бил:

Значи представи си колко разбира от здравеопазване ако е финасист... 

Единственото положително от всичките рокади (ако изобщо има нещо положително) е, че поне на мястото на дементиралия дядка министър на здравеопазването става директорът на Александровска болница: не го коментирам като личност и професионализъм, но поне е истински лекар с опит в здравната администрация. В условията на всеобхватна здравна криза, дано поне тоя да излезе читав, като единствена нова к*рва в бардака.

Edited by deus_pld

Ще кажа само следното. Мой роднина, дългогодишен преподавател в Софийски Университет беше министър на образованието в едно от служебните правителства. Беше казал на майка ми, че това никога повече няма да си го причини.

1 hour ago, charmock said:

Никога не бях си представял, че мога да си изкарам чудесна почивка в Слънчев бряг.

Единствено в станцията на Министерски съвет и без излизане от нея. Поне така беше преди години. 

Вариант две - няма никой от пияните и дрогирани екскременти от чужбинско и е тихо и кротко :laughing1:

4 hours ago, deus_pld said:

Единственото положително от всичките рокади (ако изобщо има нещо положително) е, че поне на мястото на дементиралия дядка министър на здравеопазването става директорът на Александровска болница: не го коментирам като личност и професионализъм, но поне е истински лекар с опит в здравната администрация. В условията на всеобхватна здравна криза, дано поне тоя да излезе читав, като единствена нова к*рва в бардака.

Същият този възхваляваше колко добър и голям дарител бил пеефски ;).

8 minutes ago, RaptoR said:

Общо взето такива простотии са сътворили тулуп и компания, че днес протестите ще са още по-мощни... :laughing1:

А ти защо не си на тях?

Е аз не съм на толкова, но също не мога. Освен сега в Смолян да излезна... Но не само това е причина. Протестите в момента са неорганизиран хаос и има огромен риск да бъдат яхнати от обичайни тъпаци. Иначе е добре че ги има, само дето на тулупа не му дреме особено. 

До момента протестиращите са млади и интелигентни хора. Няма ги обикновените тулупи ;). Трудно ще ги яхне някой.

4 minutes ago, netrootbg said:

До момента протестиращите са млади и интелигентни хора. Няма ги обикновените тулупи ;). Трудно ще ги яхне някой.

Протестиращите са шарена черга от ВСЯКАКВИ хора. Видя се, че ги има и обичайните присъствия, както и внедрени провокатори. И за яхане никой няма да ги пита, но всички ще се опитат. Точно както всеки път. А тулупа и компания сега ще разчитат пак да се уморят и да се приберат. Днес обаче с тоя автогол отново показват колко точно са тъпи.  

3 hours ago, RaptoR said:

Единствено в станцията на Министерски съвет и без излизане от нея. Поне така беше преди години. 

Вариант две - няма никой от пияните и дрогирани екскременти от чужбинско и е тихо и кротко :laughing1:

Ами бяхме в един хотел с ол инклузив, където и обслужването и храната, всичко беше на ниво. Просто няма за какво грам да се хвана като упрек. Пияни чежденци тази година няма и самия Слънчев бряг беше полу празен. За това казвам, че си изкарахме страхотна почивка.

Аз в момента съм на Дюни,от поне 5 години не съм стъпвал на българското черноморие и подходих с недоверие но...Добре е с някои забележки.Стараят се хората,чисто е,храната е ок персонал има,заетост на хотела към 30% платихме за 4*,но изобщо не го отвориха та ни настаниха без доплащане в 5*...до тук добре,обаче част от персонала не говори...БЪЛГАРСКИ...Така и не разбрах какви са,не говорят ни руски ни английски.Wifi интернет има,ама се плаща по 10лв/ден.Барманите се опитват да изглеждат профи ама са гола вода,нямат идея как се правят масови коктейли,малък джин с тоник ми наливат 200мл алкохол във водна чаша,жена ми вика ако пия два такива джина на плажа и ще ме носиш до стаята...Иначе подържано,много зеленина,за семейства с деца е добре,басейните са чисти абе става като за Бг.Не може обаче и дума да става за сравнение с 5* на Анталия да речем,мнооого са далеч още.

2 hours ago, HEMO said:

Така и не разбрах какви са,не говорят ни руски ни английски.

Молдовци са... 

================================================

Някои болести са нелечими... Реших да влезна да погледна и да се потопя в малко спомени... Гледам че всичко е променено и буквално ресетнато. Реших да огледам новостите и за няма три дни:

jfWpGHy.png

vOR28In.png

Keyr5h4.png

И което е по-лошо - не мога да се спра... :laughing1:

Автоматично ли е архивирана темата за играта и защо?  

В момента е в последния стадий Ashes of Creation. Общо взето, взела бая идеи от Lineage, като Castle Siege :) И бая други отгоре. Чак ме е шубе да я пробвам, като излезне :))