Antares Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Българската мечта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Accept са титани... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Доживях и Йегера да се изложат. Забавени и недоставени поръчки, чакане по 1 час за бира. Тотална трагедия. Чак ме изненадаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Те пък защото преди това са били някакви колоси на обслужването. Никога не съм оставал впечатлен там от обслужване в частност. Заведение като заведение. Нямал съм оплаквания, но не е било нищо различно. Чакал съм по 20 минути да ми донесат меню. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Йегера го отсвирих, когато миналото лято един нагъл идиот се опита буквално да ме цака с топла бира. Бях направо втрещен от това поведение! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 11 hours ago, Danzki said: Доживях и Йегера да се изложат. Забавени и недоставени поръчки, чакане по 1 час за бира. Тотална трагедия. Чак ме изненадаха. Тоя Йегер се излагаха така още след откриването, не знам защо тук им се радвахте толкова... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 2 hours ago, Godfather said: Йегера го отсвирих, когато миналото лято един нагъл идиот се опита буквално да ме цака с топла бира. Бях направо втрещен от това поведение! Помня го аз този момент, че беше много вбесен... Истината е , че персоналът е недостатъчен и се задъхва съществено, а с времето кадърните напуснаха и сега са от кол и въже. Не съм ходил доста време, но вече събраха две черни точки миналата година. Определено нещата не са в ред откъм обслужващ персонал. Подозирам, че се предлагат мижави пари за мощна експлоатация и затова се стигна дотук. Да припомним на последната среща какво се случи с дроба на тиган и защо само външния вид на сервитьорката я спаси... От друга страна да кажа, че същите бонбони наскоро ги ядох в прехваленото Хепи на центъра. В един момент това с бутона ми идеше да го метна вътре по бара, но добре че бяхме в отлично настроение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Повече няма да пия! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Вода ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 2 hours ago, Antares said: Повече няма да пия! Тва с Васко го повтаряме има-няма 15 години. Междувременно вчера неволно съм цапнал кило Руски стандарт... Тва ако седнеме с Асен и ще ни дават по телевизията... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 52 minutes ago, RaptoR said: Тва ако седнеме с Асен и ще ни дават по телевизията... Абсолютно. Аз издъних кило Кремлевка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Д-р Радева ми е наредила да не пия вода... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Замисляли ли сте се, че един литър алкохол не тежи един килограм? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Quote Един литър водка тежи 953 грама. Ж'си разкъням фанйелката!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 15 minutes ago, Antares said: Замисляли ли сте се, че един литър алкохол не тежи един килограм? Епа тоя...Кой нормален човек ще се замисля за мерките и теглилките след като почне да пие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 12 hours ago, charmock said: Епа тоя...Кой нормален човек ще се замисля за мерките и теглилките след като почне да пие ключа от бараката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Също тайната е в това да не спираш. Започвай от сутринта и изненадай махмурлука, така няма да има време да съжаляваш че си пил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 On 5/19/2019 at 12:45 AM, charmock said: Accept са титани... Категорично. Не бях виждал толкова добро синхронизиране между такава група и симфоничен оркесър. А диригента беше много луд. Искаш ли да те дразня? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 21 minutes ago, netrootbg said: Категорично. Не бях виждал толкова добро синхронизиране между такава група и симфоничен оркесър. А диригента беше много луд. Искаш ли да те дразня? Разправяй да сравним разликите между първия и втория ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 24 minutes ago, netrootbg said: Искаш ли да те дразня? Да не си се заиграл с бенгалската цигуларка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Другари, затопли се и шаврантиите са съблякоха... Моля бъдете внимателни по пътищата, вече няколко пъти ставам свидетел на опасни ситуации. Щях да питам Ангел да не е влезнАл в некое риалити, та не пише, ама се е появил... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 В Будапеща бях една седмица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 3 hours ago, charmock said: Разправяй да сравним разликите между първия и втория ден 3 hours ago, charmock said: Да не си се заиграл с бенгалската цигуларка Потърси снимки на цигуларката в лице . Звука беше убийствен. Ушите ми пищяха цяла вечер и концерта подмина 2 часа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 52 minutes ago, netrootbg said: Потърси снимки на цигуларката в лице . Звука беше убийствен. Ушите ми пищяха цяла вечер и концерта подмина 2 часа... Знам как изглежда, беше опит за бъзик. Аз четох, че концерта е бил идентичен с първия ден, може би при вас Турнило е говорил повече между песните, щото на първия ден почти нищо не говори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 21 minutes ago, netrootbg said: Звука беше убийствен. Ушите ми пищяха цяла вечер и концерта подмина 2 часа... Ако е хубав, не трябва да ти пищят ушите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts