earache Posted February 24 Share Posted February 24 Е то тия бири лесно се печелят със "Залагам една бира, че няма да си мръднеш пръста, за да се разбираш добре с 10ките зле обучени кучета навън". Даже дай направо и аз да си спечеля една: залагам една бира, че няма да се опиташ да откриеш музиката, красотата и изкуството в дет метъла, с който ти пробивам ушите в 23ч в делник. От 50 човека блок, как пък само на теб ти пречи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 24 Share Posted February 24 Абе дет метъла няма да ме убие, ако реагирам панически като ми го пуснат. Само ще ми се иска сам да сложа край на мъките си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 25 Share Posted February 25 3 hours ago, Godfather said: ..има един пич от екипа на Стийв, който бая прилича на теб. Да не сте роднини нещо? ...аз като един истински социопат не си знам родата (да не говорим, че е пръсната из пловдивско, першнишко, софийско и целия северозападнал резерват), та не е изключено, ама не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted February 26 Share Posted February 26 On 2/24/2025 at 8:56 AM, earache said: Е то тия бири лесно се печелят със "Залагам една бира, че няма да си мръднеш пръста, за да се разбираш добре с 10ките зле обучени кучета навън". Даже дай направо и аз да си спечеля една: залагам една бира, че няма да се опиташ да откриеш музиката, красотата и изкуството в дет метъла, с който ти пробивам ушите в 23ч в делник. От 50 човека блок, как пък само на теб ти пречи... Разлика: -всеки ден ще се срещаш с кучета. - дет метъл ще чуеш на 10- 20 дни ведньж. наистина е еднакво, прав си!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 2 Share Posted March 2 13 hours ago, w00x said: The Putinization of America И тъй като може да е с пейуол: ctrl + shift + v Или "paste as plain text". Така няма да копира форматирането и оцветяването и хората, които сме с тъмна тема няма да гледаме черен текст на черен фон. Или бял текст на бял фон, ако сайта, от който е копирано е такъв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 2 Share Posted March 2 Знам. От телефон обаче е трудно да се работи с толкова голям блок текст. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 2 Share Posted March 2 3 hours ago, Antares said: ctrl + shift + v Или "paste as plain text". Така няма да копира форматирането и оцветяването и хората, които сме с тъмна тема няма да гледаме черен текст на черен фон. Или бял текст на бял фон, ако сайта, от който е копирано е такъв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 3 Share Posted March 3 Пак оскверниха паметника на Шипка: https://www.facebook.com/share/v/1AJJesfCzU/ На 3-ти март трябва да се честват 2 дати: 1886 и 1918 Национален празник трябва да е 22-ри септември или 24 май. По - скоро 22-ри септември. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 3 Share Posted March 3 Харесва ни или не от 3-ти март 1878 имаме отново държава макар и зависима към онзи момент. Та съм твърдо против да се подменя история, щото на някой не му изнася или харесва и 3-ти март трябва да си е националния ни празник! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 3 Share Posted March 3 1 hour ago, jozo said: Харесва ни или не от 3-ти март 1878 имаме отново държава макар и зависима към онзи момент. Та съм твърдо против да се подменя история, щото на някой не му изнася или харесва и 3-ти март трябва да си е националния ни празник! По принцип държавите имат за национален празник датата на независимостта си или някое значимо събитие свързано с нея. При нас е подписването на предварителен договор(протокол) между две империи, при това без да има наш представител. Чудно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 3 Share Posted March 3 1 hour ago, jozo said: Харесва ни или не от 3-ти март 1878 имаме отново държава макар и зависима към онзи момент. Това изобщо не отговаря на историческите факти. На тази дата все още нищо няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 4 Share Posted March 4 (edited) Поне според мен е ясно, че руската империя не е целяла точно да ни освобождава, за това и нас ни няма на това подписване. След 5 века робство това си е значителен напредък, като се има предвид, че голяма част от страните в момента нямат 5 века история камо ли в робство. Това да вееш руски знамена е тъпо и не го подкрепям и аз никога не бих вял друго знаме освен родното. Заради това обаче да сменяш значението на дата е тъпо според мен. Edited March 4 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 5 Share Posted March 5 Намерих си мазА за 16,000 лева... В тая нашата родина верно всичко е през къра, а? https://www.facebook.com/share/r/1GUfHWvhgo/ Тва коя глава го е решила да е законно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted March 5 Share Posted March 5 Пропускам ли нещо? Кое му е незаконното ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted March 5 Share Posted March 5 (edited) On 3/4/2025 at 6:44 AM, jozo said: Поне според мен е ясно, че руската империя не е целяла точно да ни освобождава, за това и нас ни няма на това подписване. След 5 века робство това си е значителен напредък, като се има предвид, че голяма част от страните в момента нямат 5 века история камо ли в робство. Това да вееш руски знамена е тъпо и не го подкрепям и аз никога не бих вял друго знаме освен родното. Заради това обаче да сменяш значението на дата е тъпо според мен. 'Робство' при което българите пътуват свободно до Йерусалим, Виена , Рим. Имат собственост и плащат данъци. От друга страна до 1865 г. едни 'братя' са били собственост, продавана , заменяна - например за породисто куче. Без тяхна никаква собственост , без право да пътувт - ЗАЩОТО са били собственост по Закон и по документ. Дрехите им не са били техни, децата им, къщата им, НИЩО. Та КОИ точно са били роби поне 400 години по-дълго от нас? Около 20 поколения подред роби. Руснаците - и като се сравни - семейните им отношения са като на черните в САЩ. При едните 40% от децата не са от съпругът в семейството. Другите - 80% от децата растат без баща и са потомство на 20% от мъжете от черната раса.... Edited March 5 by dubo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 17 Share Posted March 17 Цялата дейност на форОма се е свела до "чички бистрят политиката в кварталната кръчма".. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 17 Share Posted March 17 А според мен, интензивността в "бистренето на политиката" е с порядъци по-ниска, в сравнение с това, което беше преди две-три години. Но това си е мое усещане... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 18 Share Posted March 18 Не е само твое, но сега е по-благоприлично от преди…. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted March 24 Share Posted March 24 Който е гледал филма Idiocracy може да се сети, как в него героите политика не обсъждаха. 1 - не ги вълнуваше 2 - всичко им беше ясно 3 - намираха по-забавни неща за обсъждане а минаха само едни 20 години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 24 Share Posted March 24 https://start.boldvoice.com/accent-oracle През телефон е най - добре да се отвори. Хвана на всичките ми колеги с какъв акцент са. Мен обаче ме хваща всеки път със сръбски... 1-3% български или изобщо няма. По принцип са ми казвали, че нямам типичен български акцент, но определено не звуча като сърбин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted March 24 Share Posted March 24 1 hour ago, netrootbg said: https://start.boldvoice.com/accent-oracle През телефон е най - добре да се отвори. Хвана на всичките ми колеги с какъв акцент са. Мен обаче ме хваща всеки път със сръбски... 1-3% български или изобщо няма. По принцип са ми казвали, че нямам типичен български акцент, но определено не звуча като сърбин. При мен подскача м/у сръбски/чешки , понякога хващаше и български в микса Забавна играчка https://photos.app.goo.gl/yyD3aYzrCzTTpLP4A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 24 Share Posted March 24 От три опита- шведски, френски, български Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted March 24 Share Posted March 24 Като бивша джанка.. такова нещо е възможно само ако си напушен И то доволно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 24 Share Posted March 24 Обиди ме... Къде го чу тоя Български акцент обаче.... Пробвах и с туула, който ти "американизира" записите, като разликата между "преди" и "след" беше нищожна, на места несъществуваща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted Wednesday at 06:14 AM Share Posted Wednesday at 06:14 AM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts