Triti Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago (edited) Ами Вокс, точно защото не е това някаква безумна държавна администрация, а частна собственост. Някой ни плаща хостингите и сигурно има идеални причини да го прави. Там в хрантутите институции всеки ходи, за да получи нещо, не да свърши за 5 пари работа. Рискувам много да прозвуча стереотипно, но ние нямаме работеща държавна структура, точно защото всеки гледа личните си права и колкото може повече да присвои. Сигурна съм, че си наясно как в добре стопанисвани структури е точно обратното. И до сега съм част от такава "машина" и установих, че не мога повече да работя в организации, които дори леко ми лъхат на поквара. А за обжалването, не съм. Кой би седнал да се занимава с мене?! Ти си забравил май, че бях по-мразена и от теб. Edited 19 hours ago by Triti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Ами, точно това е. Че плащащите хостинга бяха поверили права на хора, на които имаха доверие да налагат някаква справедливост във форума. Поне така смятам. И тези хора са решили, че им пречиш/не си им приятна/вредиш им или там нещо друго, поради което са решили да те баннат. Останалите от нас бяха потребители, като теб. Нямахме право на дума по отношение на решението. Почти съм сигурен, че имаше негодувание за това решение, тъй като никой в този форум не мълчи на "управата", както и трябва да е според мен, но въпросните несъгласия нямаше как да доведат до резултат. Не, не съм забравил, че беше жегнала доста хора и то не за друго, а защото им противоречеше и изказваше мнение, което беше различно от тяхното. Това е осмият смъртен грях тук. Или поне беше. Сега от известно време, дори с доста по-малко потребители, смятам че атмосферата е по-справедлива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Интересното е друго тука. Някой си там, който се изживява като световен разпределител, е взел решение на изключително субективно свое чувство и остави, че мене точно ме е баннал, но кой знае още колко хора е огорчил и направил поразии. Само защото са му дали правата да го стори. Говори се, в последно време, че лицето Борисов бил продал всички води на България на Израел. Договорът за продажбата му бил стоял 3 години в бюрото и сега от 1-и януари водите на България са нечия чужда собственост. Егати чорбаджиите! Не зная доколко да вярвам на подобни твърдения, но предвид историята с Дънди Прешъс, е възможно да се случи подобен грабеж. Тук се сещам за отбора ни по художествена гимнастика, които тренираха в залата на с-н Раковски, в невъзможни условия. Зимата - люд студ, заради ламаринената сграда, навлечени с по 4 чифта анцузи, почти невъзможно да се сгъне човек, а лятото - под напеклите се ламарини, въздухът беше с нож да го режем. И когато целият свят се бореше за първо място на световното, заради тежки материални облаги, нашите момичета се бореха за климатици. И за толкова много време, за което Златните ни момичета са респектирали света с уменията си в този спорт, държавата не можеше да си позволи да им сложи климатици в залата, от която буквално не излизат. Накрая Дънди Прешъс ги убеди да им е спонсор, за да им сложи 9 климатика. Е не ви ли изглежда жалко?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 hour ago, Triti said: Интересното е друго тука. Някой си там, който се изживява като световен разпределител, е взел решение на изключително субективно свое чувство и остави, че мене точно ме е баннал, но кой знае още колко хора е огорчил и направил поразии. Само защото са му дали правата да го стори. Ами, да. Точно така е. Но не е ли така навсякъде? Зависиш от хората, на които са доверили права. Затова е и тази борба, по тези позиции, да се намират хора с поне малко съвест и желание да работят за обществото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts