Godfather Posted Tuesday at 09:46 PM Share Posted Tuesday at 09:46 PM 1 hour ago, mIRCata said: Ми спрете го бе. Това правим бе, ама не става бързо. В работата оправихме високорисковите машини, заменяйки Вирус 10 с Leaf OS. Трябва да се напъна да разкарам бозата и от геймърската машина. Доколкото гледам на Steam Deck-a, май почти всичките ми игри в библиотеката нямат проблем да се играят, но пък той е с AMD GPU, а линукските драйвери за Nvidia май все правят някакви проблеми. Сега покрай празниците като ми остане време мога и да се пробвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted Tuesday at 09:53 PM Share Posted Tuesday at 09:53 PM Хахахаха, мазохизма е силен в теб щом ще "оправяш" ситуацията заменяйки Уин с Линукс за гейм машина. Стискам ти палци :)))) Иначе и аз съм в лагера на доволните от 11. Бачка си и на по-старите ми машини без ТПМ и на по-новите и като цяло не се сещам за някакъв досаден проблем който да е дошъл конкретно от 11-ката. Което не значи, че нямат бъгове, но изглежда ми върви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted Tuesday at 11:12 PM Share Posted Tuesday at 11:12 PM Никъв проблем с уин 11. Перфекция е за кликаджии кат мен. Ама аз освен да бъхтя хора на Асето Корса и Нетфликс - друго не правя... Да го еба станал съм много добър на тая Асето Корса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted yesterday at 06:18 AM Share Posted yesterday at 06:18 AM (edited) Аз все още не мога да преживея, че ме принуждават да работя на Windows. Т'ва е бахти и антиоперационната система... Да не говорим, че великите ни админи взеха брилянтното решение да ни спрат админските права, щото... нали... секюра ми янко. Изключително е забавно, стига да не очакват от теб да свършиш работа в определени срокове Edited yesterday at 06:19 AM by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Какви проблеми срещаш в коденето от това, че са ти резнали някои права? Какво не върви? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts