Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)

Veno

Recommended Posts

4 hours ago, ARPAnet said:

да го начукваш на мъже

защо в съзнанието ти начукваш го свърза с ебане ти си знаеш. Аз съм 100% сигурен, че имаше предвид да отлепи няколко тупаника на въпросния човек. Кой за каквото си мисли.

• Replies 14.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Аре на бас, че този защитник на световната демокрация е акал и пишкал (по някога и едновременно) по време на целия път обратно до базата си. А след това е бил пуснат в отпуск по болест за следващата половин година. Така че да може редовно да посещава психолог заради причинения му стрес. Дано поне в самолета му освен грайферен гъзогъделичкач и стойка за чаша, да е имало инсталиран и диспенсър за памперси. Ама така е, когато ходиш да досаждаш на хората... Все ще се намери кой да те плесне закачливо през муцуната. :)

Коментарите също са забавни. Прочетете ги.  :)

1 hour ago, gado said:

Ама така е, когато ходиш да досаждаш на хората... Все ще се намери кой да те плесне закачливо през муцуната. :)

In Alaska the Su-35s headbutts F-16

Аляска май не е част от Русия или нещо се е променило тия дни?

4 hours ago, mIRCata said:

защо в съзнанието ти начукваш го свърза с ебане ти си знаеш. Аз съм 100% сигурен, че имаше предвид да отлепи няколко тупаника на въпросния човек. Кой за каквото си мисли.

Защото начукването ми звучи по-близо до чукането от колкото до отлепването. Все пак е префиксална форма на чукам...Който глагол извън строителните теми има сравнително сексуален характер.

5 hours ago, gado said:

Аре на бас, че този защитник на световната демокрация е акал и пишкал...

Приличаш ми на хлапе от детската градина, което се кефи на дивотията сътворена от някой в шести клас, втория срок...

Мен пък ме впечатли, как при това показно нагъзване, защитникът на световната демокрация устоя на изкушението, да му вкара няколко отзад.

image.png

На забавен кадър и анализ на ситуацията (има аудио и на анлийски)

57 minutes ago, plameni said:

Приличаш ми на хлапе от детската градина, което се кефи на дивотията сътворена от някой в шести клас, втория срок...

Мен пък ме впечатли, как при това показно нагъзване, защитникът на световната демокрация устоя на изкушението, да му вкара няколко отзад.

image.png

Не разбирам от авиация, но на мен ми изглеждат двата самолета като пушечно месо за Су-то, дойде им от нищото, толкоз за радари и прихващане…  Типично в последствие се дават анализи как са щяли да го нагъзят и да му вкарат няколко отзад ама не са го направили щото…. явно не могат. 
И за финал @gado изначално ви предлага да се хванете на бас дали има насран и напикан представител на “демокрацията”…. 

8 minutes ago, XMD said:

Не разбирам от авиация, но на мен ми изглеждат двата самолета като пушечно месо за Су-то, дойде им от нищото, толкоз за радари и прихващане…  Типично в последствие се дават анализи как са щяли да го нагъзят и да му вкарат няколко отзад ама не са го направили щото…. явно не могат. 
И за финал @gado изначално ви предлага да се хванете на бас дали има насран и напикан представител на “демокрацията”…. 

От са абиш... Тук са индивиди от друга планета... Бат Стефчо знае...

42 minutes ago, XMD said:

дойде им от нищото, толкоз за радари и прихващане…

Що си мислиш, че е от нищото, като са оборудвани с 360° камери с висока резолюция?

MEWGUF5_t.jpg

42 minutes ago, XMD said:

Не разбирам от авиация, но на мен ми изглеждат двата самолета като пушечно месо за Су-то

Тук си много прав.

Напоследък много често взе да се случва, тия Су-та да възприемат като цели и да свалят собствени самолети :lol:

Edited by plameni

44 minutes ago, XMD said:

Не разбирам от авиация, но на мен ми изглеждат двата самолета като пушечно месо за Су-то, дойде им от нищото, толкоз за радари и прихващане…  

А забеляза ли ТУ-то което Ф-ките са отишли да прихванат и ескортират? Което ТУ гарантирано не е летяло само, а е било в компанията на споменатите СУ-та. Единствената изненада е маневрата разчитаща, че другият пилот няма да реагира по "нашенски"

47 minutes ago, XMD said:

Двата самолета са Руски, мисля. Само този с камерата е Американски. А защо не са направили нищо - защото вероятно не са част от военни действия и такива са били нарежданията. Все пак са над Аляска... Вероятно единият е ескорт, а другия е отишъл да провери защо този радар е навлезнал във въздушното пространство на САЩ.

Малее, таа пияна чукча каква касапница да направи за малко... Минава на една боя и застава отпред. Ако имаше как и спирачки щеше да набие сигурно. Много добре би се вписал тук по родните пътища, пълно е с класици като него.

22 hours ago, w00x said:

Аляска май не е част от Русия или нещо се е променило тия дни?

18 hours ago, plameni said:

image.png

Ачко, има едно нещо наречено - Териториални граници. И едно друго нещо, наречено - Зона за прихващане и разпознаване. Двете неща не са едно и също нещо, когато става въпрос за морски и океански зони. Събитието се случва в неутрално пространство. Факт, който и любимата ви Майка хранителница не отрича. Що щат американски навлеци в опасна близост до руски бомбардировач над неутрално пространство!?

16 hours ago, plameni said:

Що си мислиш, че е от нищото, като са оборудвани с 360° камери с висока резолюция?

MEWGUF5_t.jpg

Тук си много прав.

Напоследък много често взе да се случва, тия Су-та да възприемат като цели и да свалят собствени самолети :lol:

Ти също нищо не разбираш от авиация, но пък за сметка на това обожаваш да се правиш на сведущ по всякакви теми. Факт!  :)

За разлика обаче на по-горе писалите експерти, аз по някаква случайност си имам поне малко понятие. Колкото за набиването изодзад на Сушката,.. Трудна работа, Брат... По време на прихват има едно технологично време, което е нужно за да може прицелния механизъм да "заключи" целта. За което обаче в дадената ситуация е нужен и достатъчно дълъг визуален контакт. За което обаче Сушката не даде никакъв шанс. И именно за подобни ситуации, в съвременните самолети има инсталирани и оръдия, а не само ракети. Нали... Ракетите имат нужда от известно разстояние за разгон и насочване. Така че, световният защитник на демокрацията нямаше никакъв шанс за избор, освен да се насере. Когато беше ударен от няколко десетки тона подемна сила, генерирана под крилете на руския самолет. По-горе видях и нещо за 360 градусовия обзор... Абе вие наистина ли сте тъпи, или изобщо не сте си задавали въпроса, защо самолетите не изстрелват ракети назад (не, че не могат)!? А дали ако ви падне стинката и осъзнаете защо това не се прави, собствената ви ограниченост и гладък мозък ще ви попречът да осъзнаете и защо прицелът за захващане на цели не работи в задна посока!?

И последно... По въпроса за тази руска "диващина". Ка'йш, ако това беше направено от американски пилот, тогава щеше да е - Уаууууу! Какъв велик пилот! Какво кътинг едж и граун брейкинг умения! Какъв професионализъм! Но щом е направено от руснак, значи е блатна, ватнишка диващина, непрофесионализъм и умствено отлонение в следствие на редовното ядене на украински бебета!? Ама ше ви открехна и на още нещо. Това вероятно умствено отклонение не е в следствие на яденето на само украински бебета. Руснаците ядат бебета от всякакви националности. А лично Путин закусва с по три от тях, едно черно, едно жълто и едно бяло. А за десерт пие смути и от още едно, което обаче е от неустановена раса и пол (то така или иначе не е имало шанса само да избере какво ще е).

П.с. Ай, хубав ден от мен. И не забравяйте да развивате дискусията. след някой месец може и да прочета мозъчните ви пръдни.

Edited by gado

1 minute ago, gado said:

Ачко, има едно нещо наречено - Териториални граници. И едно друго нещо, наречено - Зона за прихващане и разпознаване. Двете неща не са едно и също нещо, когато става въпрос за морски и океански зони. Събитието се случва в неутрално пространство. Факт, който и любимата ви Майка хранителница не отрича. Що щат американски навлеци в опасна близост до руски бомбардировач над неутрално пространство!?

О, нямам идея. На видеото пише "Над Аляска". Веднага го разбирам като "над континентална Аляска". Нямам чааааак толкова много интерес към случката, че да търся и гледам детайли, различни от това показано във видеото. Ще ме извиняваш.

13 minutes ago, gado said:

Ка'йш, ако това беше направено от американски пилот, тогава щеше да е -

Но не беше направено, а акото мирише. 

От друга страна това не е първата подобна случка с руснаци, нали? 

16 minutes ago, gado said:

Що щат американски навлеци в опасна близост до руски бомбардировач над неутрално пространство!?

Същото като руснаците когато пресрещат американски самолети. 

Всъщност самите руснаци не повредиха ли един дрон така? В неутрално пространство?

33 minutes ago, gado said:

Що щат американски навлеци в опасна близост до руски бомбардировач над неутрално пространство!?

Кой кого е приближил не става ясно от клипа. Най-вероятно са американците, но това са само догадки. Но каквото търси бомбардировача, това и ф-ката. Да оставят бомбардировач да лети без надзор ли? И гледам лети успоредно на него, не отзад, да кажеш, че му замисля нещо. Прилича повече като ескорт или да го наблюдават какво прави. Докато рашката е решил да се прави, щото знае, че от среща няма да предприемат нищо.

1 hour ago, mIRCata said:

решил да се прави, щото знае, че от среща няма да предприемат нищо.

Като всеки друг насилник/bully. Прави нещо, защото знае, че ще остане безнаказан по една или друга причина. Ако не е сигурен, че ще остане безнаказан, си седи в ъгъла и църка.

Не знам за какво се препирате тоя път, ама се върнах току що от 3500 километра из Гърция, Италия и мъничко България.  Може да се каже, че направих сефтето на колата :lol:

5 hours ago, gado said:

има едно нещо наречено - Териториални граници. И едно друго нещо, наречено - Зона за прихващане и разпознаване. Двете неща не са едно и също нещо, когато става въпрос за морски и океански зони. Събитието се случва в неутрално пространство. Факт, който и любимата ви Майка хранителница не отрича. Що щат американски навлеци в опасна близост до руски бомбардировач над неутрално пространство!?

Aliaska ADIZ е публично обявена и само умишлено провокиращ и нагъл тъпанар, ще вкара в това пространство бомбардировач и няма да очаква ескорт. А може би умишлено го предизвиква?

An ADIZ begins where sovereign airspace ends and is a defined stretch of international airspace that requires the ready identification of all aircraft in the interest of national security.

Ескортирането на военни самолети в това пространство нито е за пръв, нито ще е за последен път. Съвсем скоро имаше случай на руски, заедно с китайски изтребители.

Но досега никой не си беше позволявал подобна идиотщина. 

Ако наричаш "опасна близост до руски бомбардировач", това което се вижда на клипа, тогава по скалата от 1 до 10, като колко опасна ще квалифицираш "близостта" на СУ-то?

5 hours ago, gado said:

Ти също нищо не разбираш от авиация, но пък за сметка на това обожаваш да се правиш на сведущ по всякакви теми. Факт!  :)

За разлика обаче на по-горе писалите експерти, аз по някаква случайност си имам поне малко понятие. Колкото за набиването изодзад на Сушката,.. Трудна работа, Брат... По време на прихват има едно технологично време, което е нужно за да може прицелния механизъм да "заключи" целта. За което обаче в дадената ситуация е нужен и достатъчно дълъг визуален контакт. За което обаче Сушката не даде никакъв шанс. И именно за подобни ситуации, в съвременните самолети има инсталирани и оръдия, а не само ракети. Нали... Ракетите имат нужда от известно разстояние за разгон и насочване. Така че, световният защитник на демокрацията нямаше никакъв шанс за избор, освен да се насере. Когато беше ударен от няколко десетки тона подемна сила, генерирана под крилете на руския самолет.

Къде съм казал/писал ракети??? 
Може би трябваше да напиша "да му вкара няколкостотин отзад"? Нали онова кръглото, въртящо нещо от лявата страна, може да изстрелва едни малки 20-милиметрови нещица до 100 в секунда. Руснаците май му викаха "мясорубка". С пръстчето се активира не за мили-, а за микромунди. Ма к'во ли разбирам аз.

5 hours ago, gado said:

По-горе видях и нещо за 360 градусовия обзор... Абе вие наистина ли сте тъпи, или изобщо не сте си задавали въпроса, защо самолетите не изстрелват ракети назад (не, че не могат)!? А дали ако ви падне стинката и осъзнаете защо това не се прави, собствената ви ограниченост и гладък мозък ще ви попречът да осъзнаете и защо прицелът за захващане на цели не работи в задна посока!?

Къде съм казал/писал за прицелване, захващане и стрелба???

Споменах камерата, заради репликата "дойде им от нищото".

Е не е от нищото, ама на теб к'во ти пречи да импровизираш и пофантазираш върху ненаписани неща... писатель.

5 hours ago, gado said:

И последно... По въпроса за тази руска "диващина". Ка'йш, ако това беше направено от американски пилот, тогава щеше да е - Уаууууу! Какъв велик пилот! Какво кътинг едж и граун брейкинг умения! Какъв професионализъм! Но щом е направено от руснак, значи е блатна, ватнишка диващина, непрофесионализъм и умствено отлонение в следствие на редовното ядене на украински бебета!? Ама ше ви открехна и на още нещо. Това вероятно умствено отклонение не е в следствие на яденето на само украински бебета. Руснаците ядат бебета от всякакви националности. А лично Путин закусва с по три от тях, едно черно, едно жълто и едно бяло. А за десерт пие смути и от още едно, което обаче е от неустановена раса и пол (то така или иначе не е имало шанса само да избере какво ще е).

Ми... писатель

Ценностната ми система отдавна е преминала във фаза, в която, независимо от първоизточника, реагирам негативно на всяка наглост, идиотщина, тъпанарщина и пр.. особено ако застрашава живот. 

По отношение на причините за "умствените отклонения" - заблуждаваш се, защото пропускаш нещо много важно, въпреки че сме го споменавали нееднократно. 

Преди 12 години руският министър Медински много ясно го обясни: "у нашего народа имеется одна лишняя хромосома". Оттук и всички медицински следствия...

6 hours ago, gado said:

П.с. Ай, хубав ден от мен. И не забравяйте да развивате дискусията. след някой месец може и да прочета мозъчните ви пръдни.

Каквото и да изпърдим, едва ли ще задмине и половината от словесната ти Diarrhoea

1 hour ago, plameni said:

Каквото и да изпърдим, едва ли ще задмине и половината от словесната ти Diarrhoea

На мен просто ми прилича на някакво детенце, случайно докопало се до отворения компютър на Гадин със сайта на форОма на преден план и опитало някакви напъни за нескопосно тролене. :lol: :rofl:

С всичките лимитации на Андроид и лайната, дето сътворяват от Шаоми с всеки ъпдейт, ще си връщам 5 годишния телефон в употреба май! 

Не са нужни такива крайности, просто си купи някакъв телефон, който не е с Китайски софтуеър. :D 
Имах един Хуауей преди 6 години. Никога повече Китайски.

Въпреки че сега гледам да взема Шиоми на майка ми, но тя вероятно няма да има проблем с него.

16 hours ago, w00x said:

Не са нужни такива крайности

Добре, ти можеш ли да записваш автоматично всички разговори?

Без нотификация за отсрещния и без допълнителни съмнителни приложения... руут-ове и тем подобни.