plameni Posted September 11 Share Posted September 11 24 minutes ago, w00x said: Мислителите да мислят като са самички пред СТОП-а. Е, те тогава не му мислят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 11 Share Posted September 11 Т'ва ми припомни един забавен случай. Първата ми зима с BMW-то. Първия светофар на входа на София, святка жълто, поглеждам колата пред мен - не дава признаци да намаля - решавам, че ще се промъкнем. В момента, в който натиснах газта, този пред мен натисна спирачките. Като допълнителен комплимент за умението ми да взимам решения беше и факта, че беше зима, заледено, та спирачния ми път мина през задната му броня, а той влезна в кръстовището. Един вид - поиграхме си асфалтов кърлинг. Хубавото беше, че нямаше щети нито при него, нито при мен. Та де*ба тез' беемвисти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted September 11 Share Posted September 11 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 16 Share Posted September 16 On 9/10/2024 at 8:33 AM, w00x said: В крайна сметка взех осмицата. И още не го бях настроил - успях да продам galaxy-то Иначе най накрая имаме форОм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 16 Share Posted September 16 1 hour ago, Antares said: В крайна сметка взех осмицата. И още не го бях настроил - успях да продам galaxy-то Иначе най накрая имаме форОм За какви пари го взе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted September 16 Share Posted September 16 (edited) On 8/13/2024 at 3:16 PM, plameni said: Чл. 81. На водача на двуколесно пътно превозно средство е забранено: 1. да се движи успоредно до друго двуколесно пътно превозно средство; Не е вярно, всичко е разрешено: 12345.mp4 Освен казахме спирането на СТОП, ако зад теб има такси Edited September 16 by chasti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 16 Share Posted September 16 То ако пред, зад или до теб има такси всичко е в сферата на пожелателностите и забранените разрешерения… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 16 Share Posted September 16 Напомни ми за този стар виц: Изпитващият: - Представете си едно кръстовище, тук сте Вие, тук един автобус, тук - камион, тук - мотоциклет. Кой ще премине пръв? Изпитваният: - Маршрутката. - Защо пък маршрутката? Откъде се взе тая маршрутка? - Ми знам ли откъде, по дяволите, се взимат тия маршрутки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 16 Share Posted September 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted September 16 Share Posted September 16 xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 17 Share Posted September 17 15 hours ago, w00x said: За какви пари го взе? 1100 от CityTel. Имаше и по-евтини варианти, ама вече бяха шано линковете от pazaruvaj, за които мненията по форуми бяха доста зле. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted September 19 Share Posted September 19 От два дни поглеждам с притеснение смарт часовника си да не би да е тръгнал назад.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 21 Share Posted September 21 Честит празник! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted September 23 Share Posted September 23 (edited) Total Unlimited от зелените, port in. 21.99лв/24м след което по 31.99. Неогр. национални и данни, на макс скорост първите 12м, след което 50мбит/с при 4G до 5G. 17600 roaming MB. Индексация при ИПЦ >2%, даваща право на прекратяване. Офисът на колелото на гарата. Nice, a? Edited September 23 by chasti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 23 Share Posted September 23 Същата оферта дават и A1 като прехвърлиш при тях. + 2 години достъп до някоя от добавените услуги (netflix, MAX и т.н.) едит: Сега видях, че при данните се различава. При А1 е 5000мб всеки месец на максимална скорост, след това ограничен на 50мбит. За целия период на договора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted September 23 Share Posted September 23 (edited) Е да, ама аз искам да се махна от тях Честно казано и 20Mbit са ми предостатъчни... Явно е по-изгодно да си нов клиент, отколкото лоялен Edited September 23 by chasti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 23 Share Posted September 23 (edited) 40 minutes ago, chasti said: Явно е по-изгодно да си нов клиент, отколкото лоялен За задържане на лоялен клиент служителите не получават бонуси, за разлика от привличането на нов. Не само при мобилните оператори е така. Суперхостинг са класически пример - над 50% отстъпка за нов клиент. А ако си лоялен, с кандърми можеш да докараш до към 30% На два пъти съм им въртял номер с прехвърляне на хостинг към новорегистриран клиент два дена преди изтичане на срока... Edited September 23 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 24 Share Posted September 24 (edited) Да ползваш услугите на Stupidhosting не е нищо друго, освен стокхолмски синдром. Edited September 24 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted September 24 Share Posted September 24 (edited) В тоя ред на мисли... що VPS-ите на Hetzner вече се казват Cloud? https://www.hetzner.com/cloud/ И още нещо: https://www.facebook.com/hitovetesatuk1/videos/novak-djokovic-kamelia-grigor-dimitrov-last-night-in-sofia-17092024/8407233129322305/ Такова се вижда рядко Edited September 24 by chasti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 24 Share Posted September 24 Минава ми през главата, че цял живот правя нещата грешно. От както почнах да търся жилище (къща) из област Пловдив осъзнах щУ богати хора живеят в нашата родина. Ебах мама му 220 хиляди ЕВРО горе долу абсолютния минимум за акт 14/16(зависи от локация). А за Марково 350 хилки в Евро няма да ме оправят.... Кво става, ве, майна? Някои минаваха 400 и 500 хиляди евро граница за нормална двуетажна къща с 3 спални. Интересно, интересно.... Тва е цифра пари дори за програмисти новобогаташи или греша? В тоя ред на мисли... Шурето и той мисли за ранна пенсия. Мислихме да видим дали строителна фирма би се навила да ни даде оферта за къща близнак до ключ? Ние точно такива неща правим и е абсолютно безплатно. Не ни се занимава с на бай Петко дюлгерите дето материал се купува едно към гьотере. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 24 Share Posted September 24 В Марково и по 500 000 евро къщи има (груб строеж с малък клаустрофобичен двор), които дори нямат канализация, а са на септична яма. Хората купуват на кредити, защото цените ще вървят само и единствено нагоре! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted September 25 Share Posted September 25 Родпската яка като цяло вече е тотал щета. Баснословни цени за купчина тухли, с бонус всички красоти: липса на канализация, инфраструктура от соца, кариери, воден режим, почти толкова пренаселено, колкото в Южен и Смирненски, и за да се прибереш киснеш в същите задръствания и трафик като всички останали. Ако сега ми се налагаше да търся къща около Пловдив бих мръднал на "втора линия", т.е. на 15-20 км разстояние. Получаваш същите екстри, но е по-спокойно и на по-ниска цена. Бих разгледал също и асеновградските села. Има добри опции посока юг-югоизток към Асеновград, или на север след Труд/Войводиново, в зависимост дали предпочитанията са към планински или равнинен релеф. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 25 Share Posted September 25 Само зимата всичко мирише яко на сажди и евтини въглища и въздуха е просто прекрасен за дишане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 25 Share Posted September 25 3 hours ago, deus_pld said: Родпската яка като цяло вече е тотал щета. Баснословни цени за купчина тухли, с бонус всички красоти: липса на канализация, инфраструктура от соца, кариери, воден режим, почти толкова пренаселено, колкото в Южен и Смирненски, и за да се прибереш киснеш в същите задръствания и трафик като всички останали. Ако сега ми се налагаше да търся къща около Пловдив бих мръднал на "втора линия", т.е. на 15-20 км разстояние. Получаваш същите екстри, но е по-спокойно и на по-ниска цена. Бих разгледал също и асеновградските села. Има добри опции посока юг-югоизток към Асеновград, или на север след Труд/Войводиново, в зависимост дали предпочитанията са към планински или равнинен релеф. Аз също бих предпочел 15, 20 км извън града... Аз сега пътувам толкова до работа в едната посока. Жената нещо се дърпа... Ама накрая ще стане койт' плаща - той пуска музиката... Викай Камелия - Луда по тебе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 25 Share Posted September 25 На 15-20 км. е супер ако нямаш деца или са големи, че транспорта в нашия мил Пловдив и околията е под всякаква критика. Ако трябва да ги возиш с кола до града, няколко часа на ден преди и след работа не ти мърда. Иначе имаш и плюсове, докато са малки за началното училище и детската градина няма да имаш дерт. Аз преди да почна да строя в града, имах възможност да живея в Белащица, като там имам къща, но жена ми отказа тогава, точно заради транспорта. Сега с тея задръствания на околовръстното е някакъв ад там.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts