w00x Posted August 2 Share Posted August 2 И аз това споменах горе. Как пък изведнъж стана проблем всичко това, когато Русия я няма на олимпиадата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 2 Share Posted August 2 6 hours ago, ARPAnet said: Чичото на леля Пенка... Ако някой друг и беше счупил носа в боксов мач (невероятно просто) пак ли щяхме да роним крокодилски сълзи? Разбира се като един либераст ще цитираш всичко друго, но НЕ и големия текст. Значи една жена ще излезе бременна в 7мия месец, но друга жена ще се ОТКАЖЕ след 40 секунди.... По ТОЗИ начин и ти мислиш, че е нормално? Е, пИчелите. Осъзнаваш ли, че тва е Олимпиада, а не 4ка белот пред блока с 2 двулитровки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 2 Share Posted August 2 (edited) 58 minutes ago, DON_CHEFO said: Е, пИчелите. Време беше... Церемонията по награждаването ще се проведе в Събота. Носете си хромозомните анализи. Edited August 2 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 2 Share Posted August 2 Абе хора вие к'во работите? Искам и аз такава работа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 2 Share Posted August 2 9 minutes ago, Antares said: Абе хора вие к'во работите? Искам и аз такава работа! Моята не я искаш... Слагам 3 торби с пари бас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 2 Share Posted August 2 4 hours ago, Antares said: Абе хора вие к'во работите? Искам и аз такава работа! Ела при мен да ти дам половината си работа, която е свързана с разправии със синдикати и други подобни субекти. 18 minutes ago, plameni said: Кой "осем"? М, Е, Е+, А, C, S, VC, Д? Готов съм да се обзаложа, че @Godfather е започнал поне от ИМКО2, доста преди Правец 8(?) Хахахаха, @plameni, така е. Даже и с по-архивно желязо трябваше да се сблъскам като ученик: ЕС-1020, копие на IBM System/360. Майтапът е, че дори по онова време вече се подигравахме с архивността на това чудо, като му викахме "Баба Гица". Поемаше софтуер на перфокарти, обикновено писан на FORTRAN или PL/1. Извинявам се ако на някой милениъл това му звучи като на китайски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted August 2 Share Posted August 2 (edited) 8 hours ago, DON_CHEFO said: Разбира се като един либераст ще цитираш всичко друго, но НЕ и големия текст. Значи една жена ще излезе бременна в 7мия месец, но друга жена ще се ОТКАЖЕ след 40 секунди.... По ТОЗИ начин и ти мислиш, че е нормално? Е, пИчелите. Осъзнаваш ли, че тва е Олимпиада, а не 4ка белот пред блока с 2 двулитровки? Не знам дали съм либераст. Ама ти си ми сорса на преобладаващата част от гей съдържанието което консумирам, та не знам какво те прави това теб. Да, олимпиада е, някой ще ти счупи носа, никой не гарантира титли. Но ти като един такъв борец за права, къде спа на предишните олимпиади и турнири? Edited August 2 by ARPAnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 3 Share Posted August 3 Класическият българин на Шрьодингер: За свободата да разнася вируси и бактерии без ограничения; Против свободата на педерастите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 3 Share Posted August 3 (edited) 18 hours ago, ARPAnet said: Не знам дали съм либераст. Ама ти си ми сорса на преобладаващата част от гей съдържанието което консумирам, та не знам какво те прави това теб. Да, олимпиада е, някой ще ти счупи носа, никой не гарантира титли. Но ти като един такъв борец за права, къде спа на предишните олимпиади и турнири? https://www.facebook.com/share/v/rggPXzt75ZToEWoz/?mibextid=7J6EjN Да ти помогна още малко... Със "сорсове". Понеже сте големи многознайковци-либерасти... Ето две книжки... Думите, на които са цензурирани, НО... Могат да бъдат дадени на ДЕТЕ. Дано ви е спокойно в леглото, което си правите... Щото ще се наложи и да спите в него. Едит: ти имаше две малки деца, нали? Та, като родител - как се чувстваш с такови творби? Ония с лилавото костюмче заслужава сап в мутрата и там на място. Измет Edited August 3 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 3 Share Posted August 3 Сам ли си изтри мнението? Притеснително е, че знаеш за 10 годишните в тик ток. Аз нямам тик ток... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 3 Share Posted August 3 (edited) Сам го изтрих, да. Реших, че е безсмислено да се обсъжда отново. Притеснително е, че знам публично достъпна информация? Че не ги ли виждаш по улицата, докато си правят ТикТок видеата? Защото аз ги виждам. По улици, по хотели, по тераси, навсякъде. А и знам, защото съм гледал клипчета за тях в Ютуб. А алгоритъмът на ТикТок не подбира, та ми е бутало разни пред погледа в малкото пъти, когато съм го отварял. Бута всичко на всички, без значение какво търсиш. Edited August 3 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted August 3 Share Posted August 3 4 hours ago, DON_CHEFO said: https://www.facebook.com/share/v/rggPXzt75ZToEWoz/?mibextid=7J6EjN Да ти помогна още малко... Със "сорсове". Понеже сте големи многознайковци-либерасти... Ето две книжки... Думите, на които са цензурирани, НО... Могат да бъдат дадени на ДЕТЕ. Дано ви е спокойно в леглото, което си правите... Щото ще се наложи и да спите в него. Едит: ти имаше две малки деца, нали? Та, като родител - как се чувстваш с такови творби? Ония с лилавото костюмче заслужава сап в мутрата и там на място. Измет Надявам се, че не съм пропуснал нещо интересно, защото не го догледах до края, този тип еротично четене не ми е по вкуса. Но ако си очаквал да изкарам паникьорската физиономия и да се разбягам като безглава кокошка - не си познал. Но като цяло, наличието на книжки не ме притеснява. Нито пък смятам да паля книги А като родител, в нашият квартал децата май ще са по-склонни към това. Та такива неща ще ме притесняват, а не рандъм книжички Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 3 Share Posted August 3 (edited) Ей, мушмуроци! Ко прайте, Ве!? Наминах насам да видя името на една игра, че нещо ми е скучно, пък я бях забравил как се казваше. Наминах и насам, към любимия ми преди, раздел. И кво да видя!? Вече няма и файтон хора, но пък ядрото, заради което избяга маса народ е все тук. Единия хич го не eбe, че синът му зет може да му доведе, ама се притеснява отрочето да не вземе да съкне някое косче. Другият говори за деца и възпитание на деца. Пък и котка няма, кво остава за дете. Третия пък така се е изстрелял в космическите мъглявини, че кат' апне боб за вечеря и взима по дваесетина светлинни години на залп.... То и още един има там... Ама той се балтае между дертовете на тези тримата и все още е много аморфен, та не мога да го класифицирам. Ама иначе е интересен екземпляр от ентомологична гледна точка. Хубава вечер ви пожелавам на тайфичката от файтона. И повечко трябва да практикувате квадратичното дишане. Приятелски съвет! Edited August 3 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 4 Share Posted August 4 7 hours ago, gado said: Ей, мушмуроци! Ко прайте, Ве!? Наминах насам да видя името на една игра, че нещо ми е скучно, пък я бях забравил как се казваше. Наминах и насам, към любимия ми преди, раздел. И кво да видя!? Вече няма и файтон хора, но пък ядрото, заради което избяга маса народ е все тук. Единия хич го не eбe, че синът му зет може да му доведе, ама се притеснява отрочето да не вземе да съкне някое косче. Другият говори за деца и възпитание на деца. Пък и котка няма, кво остава за дете. Третия пък така се е изстрелял в космическите мъглявини, че кат' апне боб за вечеря и взима по дваесетина светлинни години на залп.... То и още един има там... Ама той се балтае между дертовете на тези тримата и все още е много аморфен, та не мога да го класифицирам. Ама иначе е интересен екземпляр от ентомологична гледна точка. Хубава вечер ви пожелавам на тайфичката от файтона. И повечко трябва да практикувате квадратичното дишане. Приятелски съвет! Гадински, радвам се да те видя отново във форОма, макар и с подобен детински изблик. Въпреки, че не можах да разбера половината от написаното (не ми звучи съвсем на български, но може и аз да имам някакви проблеми в това отношение), основното, което схващам е, че не ти допадат мнения, които драстично се различават от твоите и това според теб е причината различни потеребители да са си били камшика от този форОм. Както и да го гледам, това е твърде детинско поведение, типично за доста ранна възраст, но не и за зрял индивид. Не бих задълбал повече в материята, но само бих дал пример със себе си. За разлика от цитираните от теб индивиди, аз никога не бих прекъснал комуникацията с някой, само и само защото има твърде различни виждания от моите. Например, нямам никакви проблеми да си говоря с теб, че даже и да пием на една маса, ако и да имаме твърде противоположни виждания по някои щекотливи проблеми. За доказателство прилагам многобройните ни събирания на маса с Виден, с който имаме същите доста различни виждания по въпросните теми. Та някак си не мога да разбера смисъла на този твой изблик. Жив и здрав да си и да се вживяваш по-малко от подобни глупости, щото не знам дали си го разбрал, но не си струва! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 4 Share Posted August 4 (edited) Включването на Гадо ми беше като "Второто нашествие на марсианците". Нищо не разбрах от нея... Edited August 4 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 5 Share Posted August 5 13 hours ago, chasti said: И си барайте мечовете Подозирах, че си скрит и неосъзнат джендър, но не мога да ти помогна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted August 9 Share Posted August 9 (edited) Това момче Карлос пълни душата! Само не мога да си представя, ако се нашмърка на какво ще прилича Edit: Оня ден в София, чакам аз на едно кръстовище, вдясно до мен се набутва плътно някакво друго VW комби старо като моето. Ама абсолютно ненужно. Даже не видях от къде дойде, просто трябваше да се чака. Очаквам аз да имам софиянец до себе си. Дадох му знак, свалихме прозорците, викам: -Абе извинявай, аз съм от Пловдив. Не разбрах какво се случи! Взе да се жалва човекът: -Абе то, не ме пускат, никаква колегиалност няма! И темподобни бръщолевици. Викам: -Няма проблеми, давай пред мен. Благодари ми. Тръгва пред мен, гледам пазарджишка регистрация Изведнъж всичко се изясни Edited August 9 by chasti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 12 Share Posted August 12 https://m.imot.bg/details/1j171463478771020 Без подигравки. 11 години не съм отварял сайт за имоти в България, но като гледам какво става с цените като цяло... Тва ми се вижда бая добре(особено ако решим да продадем апартамента в Тракия). Някой да е минавал от там? Надявам се количеството на съседи е много малко. А в Коматево съм бил един път през живота си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 12 Share Posted August 12 Ето я къщата. Разгледай и сам си прецени дали има съседи и дали района е готин. https://www.google.com/maps/@42.1016493,24.7002788,3a,15.2y,265.1h,93.08t/data=!3m6!1e1!3m4!1stSP_aiUk3P87EmfD94-OTA!2e0!7i16384!8i8192!5m1!1e4?coh=205409&entry=ttu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 12 Share Posted August 12 В момента количеството съседи е малко. След макс 10 години ще си заобиколен от всякъде… Целия район е предвиден за застрояване до 10 метра, което значи освен къщи и кооперации на 4-5 етажа… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 12 Share Posted August 12 Колко по-малко съседи - толкова по-добре. В центъра на гробище бих живял ако не ме беше страх Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 12 Share Posted August 12 Абе, то и аз така, ама застроиха и гробищата вече…. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted August 12 Share Posted August 12 "централната част на кв.Коматево" xD Как се стига до къщата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 12 Share Posted August 12 3 hours ago, Mockingbird said: Абе, то и аз така, ама застроиха и гробищата вече…. Сериозно трябва да помисля над този въпрос. Не държа да е Пловдив. Може някое близко село или Асеновград... Все пак ако това се случи значи аз ще съм пенсионер клатикурец, който иска спокойствие. За вас не знам, но аз НЕ СЪМ кариерист и правя всичко възможно до 10 години да се водя пенсионер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted August 13 Share Posted August 13 (edited) Един момент обикновено се изпуска при избора на жилище. На 100 метра около улици/булеварди с интензивно движение , замърсяването на въздуха е до 10 пъти по-голямо от 'нормалното' за града. Това познати лекари го 'откриха' по себе си и се спасиха от страхотен апартамент в близост до бул.Руски. Или четеш и се информираш, или откриваш топлата вода. Цената заплатена в двата случая е различна. В тоя ред на мисли въпросната къща е достатъчно далеч от Коматевско шосе и Околовръстното, но в района откъдето и да духа вятъра - ще носи или по-мръсен или същия въздух. Edited August 13 by dubo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts