Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)

Veno

Recommended Posts

И аз това споменах горе. Как пък изведнъж стана проблем всичко това, когато Русия я няма на олимпиадата...

• Replies 14.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

6 hours ago, ARPAnet said:

Чичото на леля Пенка... 

Ако някой друг и беше счупил носа в боксов мач (невероятно просто) пак ли щяхме да роним крокодилски сълзи?

Разбира се като един либераст ще цитираш всичко друго, но НЕ и големия текст. Значи една жена ще излезе бременна в 7мия месец, но друга жена ще се ОТКАЖЕ след 40 секунди.... По ТОЗИ начин и ти мислиш, че е нормално? Е, пИчелите. 

Осъзнаваш ли, че тва е Олимпиада, а не 4ка белот пред блока с 2 двулитровки?

58 minutes ago, DON_CHEFO said:

Е, пИчелите.

Време беше...

Церемонията по награждаването ще се проведе в Събота. Носете си хромозомните анализи.

Edited by w00x

9 minutes ago, Antares said:

Абе хора вие к'во работите? Искам и аз такава работа!

Моята не я искаш... Слагам 3 торби с пари бас :)

4 hours ago, Antares said:

Абе хора вие к'во работите? Искам и аз такава работа!

Ела при мен да ти дам половината си работа, която е свързана с разправии със синдикати и други подобни субекти. :rofl:

18 minutes ago, plameni said:

Кой "осем"? М, Е, Е+, А, C, S, VC, Д?

Готов съм да се обзаложа, че @Godfather е започнал поне от ИМКО2, доста преди Правец 8(?)

Хахахаха, @plameni, така е. Даже и с по-архивно желязо трябваше да се сблъскам като ученик: ЕС-1020, копие на IBM System/360. Майтапът е, че дори по онова време вече се подигравахме с архивността на това чудо, като му викахме "Баба Гица". Поемаше софтуер на перфокарти, обикновено писан на FORTRAN или PL/1. Извинявам се ако на някой милениъл това му звучи като на китайски. :lol:

8 hours ago, DON_CHEFO said:

Разбира се като един либераст ще цитираш всичко друго, но НЕ и големия текст. Значи една жена ще излезе бременна в 7мия месец, но друга жена ще се ОТКАЖЕ след 40 секунди.... По ТОЗИ начин и ти мислиш, че е нормално? Е, пИчелите. 

Осъзнаваш ли, че тва е Олимпиада, а не 4ка белот пред блока с 2 двулитровки?

Не знам дали съм либераст. Ама ти си ми сорса на преобладаващата част от гей съдържанието което консумирам, та не знам какво те прави това теб.

Да, олимпиада е, някой ще ти счупи носа, никой не гарантира титли. Но ти като един такъв борец за права, къде спа на предишните олимпиади и турнири? 

Edited by ARPAnet

Класическият българин на Шрьодингер:

За свободата да разнася вируси и бактерии без ограничения;

Против свободата на педерастите.

18 hours ago, ARPAnet said:

Не знам дали съм либераст. Ама ти си ми сорса на преобладаващата част от гей съдържанието което консумирам, та не знам какво те прави това теб.

Да, олимпиада е, някой ще ти счупи носа, никой не гарантира титли. Но ти като един такъв борец за права, къде спа на предишните олимпиади и турнири? 

https://www.facebook.com/share/v/rggPXzt75ZToEWoz/?mibextid=7J6EjN

Да ти помогна още малко... Със "сорсове". Понеже сте големи многознайковци-либерасти... Ето две книжки... Думите, на които са цензурирани, НО... Могат да бъдат дадени на ДЕТЕ. Дано ви е спокойно в леглото, което си правите... Щото ще се наложи и да спите в него. 

Едит: ти имаше две малки деца, нали? Та, като родител - как се чувстваш с такови творби? 

Ония с лилавото костюмче заслужава сап в мутрата и там на място. Измет 

Edited by DON_CHEFO

Сам го изтрих, да. Реших, че е безсмислено да се обсъжда отново.

Притеснително е, че знам публично достъпна информация? Че не ги ли виждаш по улицата, докато си правят ТикТок видеата? Защото аз ги виждам. По улици, по хотели, по тераси, навсякъде.

А и знам, защото съм гледал клипчета за тях в Ютуб. А алгоритъмът на ТикТок не подбира, та ми е бутало разни пред погледа в малкото пъти, когато съм го отварял. Бута всичко на всички, без значение какво търсиш. 

Edited by w00x

4 hours ago, DON_CHEFO said:

https://www.facebook.com/share/v/rggPXzt75ZToEWoz/?mibextid=7J6EjN

Да ти помогна още малко... Със "сорсове". Понеже сте големи многознайковци-либерасти... Ето две книжки... Думите, на които са цензурирани, НО... Могат да бъдат дадени на ДЕТЕ. Дано ви е спокойно в леглото, което си правите... Щото ще се наложи и да спите в него. 

Едит: ти имаше две малки деца, нали? Та, като родител - как се чувстваш с такови творби? 

Ония с лилавото костюмче заслужава сап в мутрата и там на място. Измет 

Надявам се, че не съм пропуснал нещо интересно, защото не го догледах до края, този тип еротично четене не ми е по вкуса. Но ако си очаквал да изкарам паникьорската физиономия и да се разбягам като безглава кокошка - не си познал. 

Но като цяло, наличието на книжки не ме притеснява. Нито пък смятам да паля книги

А като родител, в нашият квартал децата май ще са по-склонни към това. Та такива неща ще ме притесняват, а не рандъм книжички

giphy.gif

Ей, мушмуроци! Ко прайте, Ве!?  :)  Наминах насам да видя името на една игра, че нещо ми е скучно, пък я бях забравил как се казваше. Наминах и насам, към любимия ми преди, раздел. И кво да видя!? Вече няма и файтон хора, но пък ядрото, заради което избяга маса народ е все тук.  :)  Единия хич го не eбe, че синът му зет може да му доведе, ама се притеснява отрочето да не вземе да съкне някое косче. Другият говори за деца и възпитание на деца. Пък и котка няма, кво остава за дете. Третия пък така се е изстрелял в космическите мъглявини, че кат' апне боб за вечеря и взима по дваесетина светлинни години на залп.... То и още един има там... Ама той се балтае между дертовете на тези тримата и все още е много аморфен, та не мога да го класифицирам. Ама иначе е интересен екземпляр от ентомологична гледна точка.

Хубава вечер ви пожелавам на тайфичката от файтона. И повечко трябва да практикувате квадратичното дишане. Приятелски съвет!

Edited by gado

7 hours ago, gado said:

Ей, мушмуроци! Ко прайте, Ве!?  :)  Наминах насам да видя името на една игра, че нещо ми е скучно, пък я бях забравил как се казваше. Наминах и насам, към любимия ми преди, раздел. И кво да видя!? Вече няма и файтон хора, но пък ядрото, заради което избяга маса народ е все тук.  :)  Единия хич го не eбe, че синът му зет може да му доведе, ама се притеснява отрочето да не вземе да съкне някое косче. Другият говори за деца и възпитание на деца. Пък и котка няма, кво остава за дете. Третия пък така се е изстрелял в космическите мъглявини, че кат' апне боб за вечеря и взима по дваесетина светлинни години на залп.... То и още един има там... Ама той се балтае между дертовете на тези тримата и все още е много аморфен, та не мога да го класифицирам. Ама иначе е интересен екземпляр от ентомологична гледна точка.

Хубава вечер ви пожелавам на тайфичката от файтона. И повечко трябва да практикувате квадратичното дишане. Приятелски съвет!

Гадински, радвам се да те видя отново във форОма, макар и с подобен детински изблик. Въпреки, че не можах да разбера половината от написаното (не ми звучи съвсем на български, но може и аз да имам някакви проблеми в това отношение), основното, което схващам е, че не ти допадат мнения, които драстично се различават от твоите и това според теб е причината различни потеребители да са си били камшика от този форОм. Както и да го гледам, това е твърде детинско поведение, типично за доста ранна възраст, но не и за зрял индивид. Не бих задълбал повече в материята, но само бих дал пример със себе си. За разлика от цитираните от теб индивиди, аз никога не бих прекъснал комуникацията с някой, само и само защото има твърде различни виждания от моите. Например, нямам никакви проблеми да си говоря с теб, че даже и да пием на една маса, ако и да имаме твърде противоположни виждания по някои щекотливи проблеми. За доказателство прилагам многобройните ни събирания на маса с Виден, с който имаме същите доста различни виждания по въпросните теми. Та някак си не мога да разбера смисъла на този твой изблик. Жив и здрав да си и да се вживяваш по-малко от подобни глупости, щото не знам дали си го разбрал, но не си струва! :thumbsup:

Включването на Гадо ми беше като "Второто нашествие на марсианците". Нищо не разбрах от нея...

Edited by Antares

13 hours ago, chasti said:

И си барайте мечовете :D

Подозирах, че си скрит и неосъзнат джендър, но не мога да ти помогна. :rofl:

Това момче Карлос пълни душата!

Само не мога да си представя, ако се нашмърка на какво ще прилича :D 

Edit:

Оня ден в София, чакам аз на едно кръстовище, вдясно до мен се набутва плътно някакво друго VW комби старо като моето.

Ама абсолютно ненужно. Даже не видях от къде дойде, просто трябваше да се чака.

Очаквам аз да имам софиянец до себе си. Дадох му знак, свалихме прозорците, викам:

-Абе извинявай, аз съм от Пловдив. Не разбрах какво се случи!

Взе да се жалва човекът:

-Абе то, не ме пускат, никаква колегиалност няма!

И темподобни бръщолевици. Викам:

-Няма проблеми, давай пред мен.

Благодари ми. Тръгва пред мен, гледам пазарджишка регистрация :D 

Изведнъж всичко се изясни :D :D :D 

Edited by chasti

https://m.imot.bg/details/1j171463478771020

Без подигравки. 11 години не съм отварял сайт за имоти в България, но като гледам какво става с цените като цяло... Тва ми се вижда бая добре(особено ако решим да продадем апартамента в Тракия). Някой да е минавал от там? Надявам се количеството на съседи е много малко. 

А в Коматево съм бил един път през живота си :)

В момента количеството съседи е малко. След макс 10 години ще си заобиколен от всякъде…

Целия район е предвиден за застрояване до 10 метра, което значи освен къщи и кооперации на 4-5 етажа…

IMG_5750.jpeg

3 hours ago, Mockingbird said:

Абе, то и аз така, ама застроиха и гробищата вече….:bgrin:

Сериозно трябва да помисля над този въпрос. Не държа да е Пловдив. Може някое близко село или Асеновград... Все пак ако това се случи значи аз ще съм пенсионер клатикурец, който иска спокойствие. За вас не знам, но аз НЕ СЪМ кариерист и правя всичко възможно до 10 години да се водя пенсионер. 

Един момент обикновено се изпуска при избора на жилище.

На 100 метра около улици/булеварди с интензивно движение , замърсяването на въздуха е до 10 пъти по-голямо от 'нормалното' за града.

Това познати лекари го 'откриха' по себе си и се спасиха от страхотен апартамент в близост до бул.Руски.
Или четеш и се информираш, или откриваш топлата вода. Цената заплатена в двата случая е различна.

В тоя ред на мисли въпросната къща е достатъчно далеч от Коматевско шосе и Околовръстното, но в района откъдето и да духа вятъра - ще носи или по-мръсен или същия въздух.

Edited by dubo