Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)

Veno

Recommended Posts

И въпреки това всички модели са налични за покупка от автокъщите. И сполучливите, и не чак толкова сполучливите.
Караш ме сега да се връщам назад в разговора, когато коментирахме вноса на ударени коли, които се представят като "без инцидент", а ти каза, че е разумно всеки да чете преди да купува, сякаш това ще промени нещо.

• Replies 14.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Като изключим травеститът с русата брада и откритата хомосексуалност в един сегмент, на мен откриването много ми хареса.

54 minutes ago, w00x said:

Като изключим травеститът с русата брада и откритата хомосексуалност в един сегмент, на мен откриването много ми хареса.

:) жаба се вари бавно.

... да, имаше добри моменти. Селин Дион си остави душата на сцената!

Ама това от снимката :( Съществува, знам. Толерантен съм.

Всеки да си избира- ОК. Ама за какво ви е да ми го навирате в очите...

image.thumb.jpeg.2e566660b785577d2a8b6e8984f4272f.jpeg

Айде сега и дебелите хора подхванахте.. Казах преди време, че омразата няма край. Внимавайте обаче, че повечето от тук списващите навлизате в опасна територия като подгонвате и хората с наднормено тегло. :D

13 minutes ago, w00x said:

Айде сега и дебелите хора подхванахте.. Казах преди време, че омразата няма край. Внимавайте обаче, че повечето от тук списващите навлизате в опасна територия като подгонвате и хората с наднормено тегло. :D

Дебели? Тая сган не е ли траверс? Няма как да отворя тая снимка на телефона... Ще повърна. 

Кажи честно? Видя дебелата, а не тия извращения,дето ни ги навират навсякъде?

И да, дебелите също са проблем, изключвайки тези с метаболитни проблеми, макар че съвременната медицина и за тях предоставя лечение. Все пак чревоугодието е един от седемте смъртни гряха…

Казах ви. След обратните ще подхванете дебелите, а там вече, при прогресивно затлъстяващо общество, ще стане проблем. :D

А за травеститите - видях ги, кринджнах малко и продължих да си гледам. Не ме виждате да плача по форумите колко е било гадно, че и да ги показвам отново, случайно ако някой ги е пропуснал. И после викате "много са гадни, какво ни ги навират". А защо тогава ги гледате пак и си запазвате изображенията им на телефоните? И защо ми ги навирате?

2 hours ago, w00x said:

А за травеститите - видях ги, кринджнах малко и продължих да си гледам. 

Викаш, няма проблем да сере до мен на масата, само да не ми пръска в чинията…

Интересен пример...

Винаги може да си тръгнеш от ресторанта ако не ти е приятна мисълта, чя някой, някъде по другите маси, прави нещо, което ти не одобряваш, нали?

Или да изключиш телевизора. Мен лично никой не ме е насилвал да гледам телевизия. Сам взех решението. И ако забелязваш, не съм си запазвал картинки на хомосексуалистите.

За сметка на това, цял ден някакви хомофоби, ми навират кадрите в лицето. Крадецът вика "Дръжте крадеца".

Това били не просто травестити, а представяне на тракийските мистерии и бог Дионис под формата на християнската Тайна вечеря. Много добри цветове, трябва да им призная. https://www.dnes.bg/index/2024/07/28/organizatorite-na-parij-2024-hristiiani-naistina-syjaliavame.615130

0000615130-article2.jpg

25 minutes ago, instinct said:

Това били не просто травестити, а представяне на тракийските мистерии и бог Дионис под формата на християнската Тайна вечеря. Много добри цветове, трябва да им призная. https://www.dnes.bg/index/2024/07/28/organizatorite-na-parij-2024-hristiiani-naistina-syjaliavame.615130

0000615130-article2.jpg

FB_IMG_1722196081434.jpg

От четири часа церемония , за да се концентрираш на 2 минути ,

ДА обсъждаш САМО тези 0.83% ..... ама явно този под 1 % от церемонията е резонирал МНОГО СИЛНО с нещо вътре в човека  :) 
Абе не е случайно, че в руските затвори любима форма на мъчение е изнасилване и особено с моп за бърсане на пода. Та и техните пропагандни фабрики само това видяха от 4 часа церемония :)

резонира явно с нещо вътре в тях :)

1 hour ago, dubo said:

ДА обсъждаш САМО тези 0.83% ..... ама явно този под 1 % от церемонията е резонирал МНОГО СИЛНО с нещо вътре в човека  :) 
Абе не е случайно, че в руските затвори любима форма на мъчение е изнасилване и особено с моп за бърсане на пода. Та и техните пропагандни фабрики само това видяха от 4 часа церемония :)

За теб тези тези 0.83 процента са нормални... В национален ефир? Електричка ли караш? Или минимум Ел тротинетка?

10 hours ago, dubo said:

Самият факт, че се обръща внимание не на самата "подигравка с християнството", а на това КОЙ е бил в ролите, е достатъчно показателно за нивата на хомофобия и "християнски ценности", които се развяват из публичното пространство.
И някак се забравя факта, че това въпреки всичко е сценична постановка. Та хората дори не са ядосани на хомосексуалистите и дебелите хора, защото въпросните танцьори/актьори може да не са били такива.

Ядосани са на идеята за тях.

Честно казано очаквах повече от американския олимпийски отбор по стрелба - все пак, почват още от училищата да тренират :lol: