w00x Posted July 17 Share Posted July 17 И въпреки това всички модели са налични за покупка от автокъщите. И сполучливите, и не чак толкова сполучливите. Караш ме сега да се връщам назад в разговора, когато коментирахме вноса на ударени коли, които се представят като "без инцидент", а ти каза, че е разумно всеки да чете преди да купува, сякаш това ще промени нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted July 24 Share Posted July 24 (edited) Наш човек е станал шампион в K1 MAX : Edited July 24 by instinct Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted July 24 Share Posted July 24 Бахти 33 градуса да ти се струва хладно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted July 26 Share Posted July 26 Тия французи тотално са изтрещели! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 26 Share Posted July 26 Като изключим травеститът с русата брада и откритата хомосексуалност в един сегмент, на мен откриването много ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted July 26 Share Posted July 26 54 minutes ago, w00x said: Като изключим травеститът с русата брада и откритата хомосексуалност в един сегмент, на мен откриването много ми хареса. жаба се вари бавно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted July 27 Share Posted July 27 ... да, имаше добри моменти. Селин Дион си остави душата на сцената! Ама това от снимката Съществува, знам. Толерантен съм. Всеки да си избира- ОК. Ама за какво ви е да ми го навирате в очите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 27 Share Posted July 27 Откос и край. После пак и пак и пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 27 Share Posted July 27 Айде сега и дебелите хора подхванахте.. Казах преди време, че омразата няма край. Внимавайте обаче, че повечето от тук списващите навлизате в опасна територия като подгонвате и хората с наднормено тегло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 27 Share Posted July 27 13 minutes ago, w00x said: Айде сега и дебелите хора подхванахте.. Казах преди време, че омразата няма край. Внимавайте обаче, че повечето от тук списващите навлизате в опасна територия като подгонвате и хората с наднормено тегло. Дебели? Тая сган не е ли траверс? Няма как да отворя тая снимка на телефона... Ще повърна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted July 27 Share Posted July 27 Кажи честно? Видя дебелата, а не тия извращения,дето ни ги навират навсякъде? И да, дебелите също са проблем, изключвайки тези с метаболитни проблеми, макар че съвременната медицина и за тях предоставя лечение. Все пак чревоугодието е един от седемте смъртни гряха… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 27 Share Posted July 27 Казах ви. След обратните ще подхванете дебелите, а там вече, при прогресивно затлъстяващо общество, ще стане проблем. А за травеститите - видях ги, кринджнах малко и продължих да си гледам. Не ме виждате да плача по форумите колко е било гадно, че и да ги показвам отново, случайно ако някой ги е пропуснал. И после викате "много са гадни, какво ни ги навират". А защо тогава ги гледате пак и си запазвате изображенията им на телефоните? И защо ми ги навирате? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 27 Share Posted July 27 Жалко... В момента само Апофис може да оправи нещата за следващите поколения... Тоя тираж е изпуснат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted July 27 Share Posted July 27 2 hours ago, w00x said: А за травеститите - видях ги, кринджнах малко и продължих да си гледам. Викаш, няма проблем да сере до мен на масата, само да не ми пръска в чинията… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 27 Share Posted July 27 Интересен пример... Винаги може да си тръгнеш от ресторанта ако не ти е приятна мисълта, чя някой, някъде по другите маси, прави нещо, което ти не одобряваш, нали? Или да изключиш телевизора. Мен лично никой не ме е насилвал да гледам телевизия. Сам взех решението. И ако забелязваш, не съм си запазвал картинки на хомосексуалистите. За сметка на това, цял ден някакви хомофоби, ми навират кадрите в лицето. Крадецът вика "Дръжте крадеца". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted July 28 Share Posted July 28 Дават баскетбол, бели срещу черни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted July 28 Share Posted July 28 Това били не просто травестити, а представяне на тракийските мистерии и бог Дионис под формата на християнската Тайна вечеря. Много добри цветове, трябва да им призная. https://www.dnes.bg/index/2024/07/28/organizatorite-na-parij-2024-hristiiani-naistina-syjaliavame.615130 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 28 Share Posted July 28 25 minutes ago, instinct said: Това били не просто травестити, а представяне на тракийските мистерии и бог Дионис под формата на християнската Тайна вечеря. Много добри цветове, трябва да им призная. https://www.dnes.bg/index/2024/07/28/organizatorite-na-parij-2024-hristiiani-naistina-syjaliavame.615130 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted July 28 Share Posted July 28 There, I Fixed It! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted July 30 Share Posted July 30 От четири часа церемония , за да се концентрираш на 2 минути , ДА обсъждаш САМО тези 0.83% ..... ама явно този под 1 % от церемонията е резонирал МНОГО СИЛНО с нещо вътре в човека Абе не е случайно, че в руските затвори любима форма на мъчение е изнасилване и особено с моп за бърсане на пода. Та и техните пропагандни фабрики само това видяха от 4 часа церемония резонира явно с нещо вътре в тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 31 Share Posted July 31 1 hour ago, dubo said: От четири часа церемония , за да се концентрираш на 2 минути , ДА обсъждаш САМО тези 0.83% ..... ама явно този под 1 % от церемонията е резонирал МНОГО СИЛНО с нещо вътре в човека Абе не е случайно, че в руските затвори любима форма на мъчение е изнасилване и особено с моп за бърсане на пода. Та и техните пропагандни фабрики само това видяха от 4 часа церемония резонира явно с нещо вътре в тях За теб тези тези 0.83 процента са нормални... В национален ефир? Електричка ли караш? Или минимум Ел тротинетка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 31 Share Posted July 31 10 hours ago, dubo said: От четири часа церемония , за да се концентрираш на 2 минути , ДА обсъждаш САМО тези 0.83% ..... ама явно този под 1 % от церемонията е резонирал МНОГО СИЛНО с нещо вътре в човека Абе не е случайно, че в руските затвори любима форма на мъчение е изнасилване и особено с моп за бърсане на пода. Та и техните пропагандни фабрики само това видяха от 4 часа церемония резонира явно с нещо вътре в тях Самият факт, че се обръща внимание не на самата "подигравка с християнството", а на това КОЙ е бил в ролите, е достатъчно показателно за нивата на хомофобия и "християнски ценности", които се развяват из публичното пространство. И някак се забравя факта, че това въпреки всичко е сценична постановка. Та хората дори не са ядосани на хомосексуалистите и дебелите хора, защото въпросните танцьори/актьори може да не са били такива. Ядосани са на идеята за тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 31 Share Posted July 31 9 hours ago, DON_CHEFO said: Електричка ли караш? Или минимум Ел тротинетка? А ти караш поне V8-ца ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 31 Share Posted July 31 С лопата и Калашников в багажника. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 31 Share Posted July 31 Честно казано очаквах повече от американския олимпийски отбор по стрелба - все пак, почват още от училищата да тренират Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts