Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)

Veno

Recommended Posts

• Replies 14.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

8 minutes ago, Antares said:

Тоя хак ми беше наложителен с айфоня щото постоянно си избираше сам оператора, който нямаше никакъв обхват на мястото, на което бях. Та половината време прекарах в борба. Със Самсунга няколко месеца по-късно тотално забравих да мина в ръчен режим...

Иначе говорех за обхват в България.

Айфони, Андроиди, всичко се прехвърля на произволен оператор в роуминг и точи яко батерията. И на мен с Андроид ми се е прехвърляло на неподходящ оператор. Вече просто си избирам един като кацна на летището и си седя на него.

3 hours ago, DON_CHEFO said:

Менче, да не си се поболял? Хюбло или Ричард Миле ли е къв е... да не ти харесва? По два ше ги нося като Марадона :D

Да бе, предположих кои гледаш. :D 

Ми не ми харесват. Хич. Като те кефи толкова дизайнът, защо не вземеш реплика?

Square Bang Unico King Gold 42 mm | Hublot ID

Richard Mille RM 11-03 Зелен и сребърен циферблат - Richardmille.to

Това са часовници правени за показност. Собствениците си показват колко пари са дали, да не вземе някой да не види случайно. Производителя си показва какъв механизъм е направил. Затова и са големи колкото ключ за автомобил.

Толкова пари и мисъл са наляли в механизъм, че не е останало време да помислят за дизайн. :D 

Като ще гледаме часовници на тия цени, този ми харесва в пъти повече от тия тийн истории отгоре. Също толкова струва.

นาฬิกาปาเต็ก ฟิลิปป์ Calatrava Date Rose Gold gallery 0

Определено за такива часовници говорих и аз като обсъждахме. Супер грозотия, пък ако ще да са марка Мики Маус.

IMG_20231230_091440.thumb.jpg.5dfc982e3b5cb63ab8c77c7933ce7f8d.jpg

Това бил часовника на Бензема, половин милион евро..... Еми изглежда все едно се е паднал на дете от зрънчо....

Тоя първия от на Ангел поста, като видя толкова винтове сочещи на различни посоки, ми иде да взема една отвертка и да ги въъъъъртя докато са еднакви или поне в някаква симетрия.

2 hours ago, jozo said:

От толкова шарения, не мога да различа къде са стрелките, къде сочат и колко е часа. Баси

Ама струва половин милион евро и е Ричър Майл. :lol:  Както казах, изглежда ми като Мики Маус от зрънчо, пък нека нам си къф.

3 hours ago, mIRCata said:

Тоя първия от на Ангел поста, като видя толкова винтове сочещи на различни посоки, ми иде да взема една отвертка и да ги въъъъъртя докато са еднакви или поне в някаква симетрия.

От толкова шарения, не мога да различа къде са стрелките, къде сочат и колко е часа. Баси

Не бях забелязал.... Егати излагацията. За толкова пари можеше да се постараят да са симетрично направени...

Притежатели на отклонения :D

Отделно, че залитнахте в графа, която никой от нас не може да си позволи освен ако не е купувал биткойни 2010 и е държал до ся. 

Аз говоря за часовници до 10 хиляди долара. Не е чааак толкова голяма бройката, която да МИ харесва, но пък и говорим за 10 бона все пак. Не е сума, с която човек се разделя лесно... Особено с моята работа. За това и аз нося Феникса и все още му се радвам като малко дете. 

https://www.iwc.com/us/en/watch-collections/portofino/iw391036-portofino-chronograph.html?adlsid=m|g|IW391036|164528407348&&mid=793oa416957&mkwid=s_dm&pcrid=682070740056&kword=&match=&plid=&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAnL-sBhBnEiwAJRGigrGVMv9ufFy13bEsOey2IL6i6GRcB9hkVCh8jSWNbVNWOma72IEuzRoCopQQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

https://www.tagheuer.com/us/en/timepieces/collections/tag-heuer-carrera/42-mm-calibre-heuer02t-cosc/CBS5010.FC6543.html?lpoid=f2cfbe6ffbecd739f678ecc802d1859c89f8de81&gad_source=4&gclid=CjwKCAiAnL-sBhBnEiwAJRGigrioqX7pIolZf8JsTaCWK9BAin5jIuHK8OVlqFH2HH-jF-U9kpRq5RoC3SAQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Втория няма пипане 

Edited by DON_CHEFO

Днес попаднах на една обява за гараж под наем до нас и се зачудих, ще го купувам на изплащане или под наем да го взимам?IMG_20231230_095500.thumb.jpg.c99a6186599e6f61c78562d2536eb059.jpg

18 hours ago, jozo said:

Определено за такива часовници говорих и аз като обсъждахме. Супер грозотия, пък ако ще да са марка Мики Маус.

IMG_20231230_091440.thumb.jpg.5dfc982e3b5cb63ab8c77c7933ce7f8d.jpg

Това бил часовника на Бензема, половин милион евро..... Еми изглежда все едно се е паднал на дете от зрънчо....

16 hours ago, mIRCata said:

https://www.chrono24.com/audemarspiguet/audemars-piguet-royal-oak-grand-complication-26605ce-black-ceramic-limited-edition--id25331704.htm?noDesc=true&utm_source=google&utm_medium=shopping&utm_campaign=us-c24om-ba-aqs_organicshopping&gad_source=4&gclid=CjwKCAiAnL-sBhBnEiwAJRGignKvmwt7LedOGfPWKMNb9oXV0UIidfG5LrrSiM_yqo91B7QXOtGJgBoCoOcQAvD_BwE

И тука ли ще завивате болчета. Това е в графата колко можеш, а не колко е часа, душици 

7 hours ago, DON_CHEFO said:

Освен да покажеш къв си комплексар с такава грозотия, друго не показваш. Колко можеш се показва по друг начин.

Ясно ми е, че тея са за някакви дето се чудят за какво да си харчат парите, а не какво можели.

4 hours ago, jozo said:

Освен да покажеш къв си комплексар с такава грозотия, друго не показваш. Колко можеш се показва по друг начин.

Ясно ми е, че тея са за някакви дето се чудят за какво да си харчат парите, а не какво можели.

Яснооооо

20 hours ago, jozo said:

Днес попаднах на една обява за гараж под наем до нас и се зачудих, ще го купувам на изплащане или под наем да го взимам?IMG_20231230_095500.thumb.jpg.c99a6186599e6f61c78562d2536eb059.jpg

Преди точно две години исках да наема един гараж с приятели да си държим моторите.Образа поиска 300 кинта(Кършияка).Аз му предлагах 150,дългосрочно.Не ми го даде,а две години по-късно още стои празен... Пълно е с фантазьори, дето лапат мухи,аз си намерих гараж в същия район за 120 кинта ;-)

Щастлива нова година, здраве и късмет за всички. Кой, колкото може да понесе.

Наздраве!

22 hours ago, DON_CHEFO said:

Не точно. Показах ти и друг, който е в графа "колко можеш". Разликата в дизайна е очевидна. Едното обсче е за собственик на хедж фонд. Другото е за Дубайски шейх или крипто милионер, който до 10 години (в повечето случаи и по-малко), ще е на улицата.

-------

Честита нова година и от мен. Живи и здрави да сте. Много усмивки, щастие, късмет и добър вкус за часовници ви пожелавам. :D

On 12/30/2023 at 11:29 PM, jozo said:

Най-вероятно наема включва и колата вътре :D 

15 hours ago, HEMO said:

Преди точно две години исках да наема един гараж с приятели да си държим моторите.Образа поиска 300 кинта(Кършияка).Аз му предлагах 150,дългосрочно.Не ми го даде,а две години по-късно още стои празен... Пълно е с фантазьори, дето лапат мухи,аз си намерих гараж в същия район за 120 кинта ;-)

Братовчедка ми дава под наем два наземни гаража в Кършака за по 120кинта. Не са стояли и един ден празни. Някои хора просто са решили, че всичко трябва да е скъпо и точка. 

Аз в Кичука плащам 50лв на месец за паркомясто в подземен паркинг. Което ме подсеща да взема да купя подарък на хазяйката за нова година, за дето вече четвърта година не ми е пипала наема, че такива цени отдавна няма вече... :)

За много години на всички! Живи и здрави са сте. 

За много години! Желая ви да сте много здрави, вие и семсйетвата ви!

18 hours ago, HEMO said:

Това е пълна глупост, още повече като е дългосрочно. Напомня ми едно време, като нямахме дом с жена ми и исках да взема квартира в съседната кооперация до родната ми къща. От стара комшийка, която ме познава от бебе. За празен апартамент хол с бокс и спалня искаше 450 лв. + 50 лв. паркомясто. Викам и хубаво, апартамента ще го взема, място за колата не ми трябва, все пак съседния двор е наш и има къде да си паркирам колата. За едни 50 лв. се запъна и не се съгласи, както казах познава ме от бебе.....

2 hours ago, deus_pld said:

Най-вероятно наема включва и колата вътре :D 

Братовчедка ми дава под наем два наземни гаража в Кършака за по 120кинта. Не са стояли и един ден празни. Някои хора просто са решили, че всичко трябва да е скъпо и точка. 

Аз в Кичука плащам 50лв на месец за паркомясто в подземен паркинг. Което ме подсеща да взема да купя подарък на хазяйката за нова година, за дето вече четвърта година не ми е пипала наема, че такива цени отдавна няма вече... :)

За много години на всички! Живи и здрави са сте. 

Да, явно върви с колата, ама не знаех каква е.

Това е супер цена, която плащаш. Спокойно можеш да вземеш един подарък на хазайката. Иначе при нас(Съдийски) се намират трудно гаражи, но за 150 лв. можеш да наемеш. Мисля за подземно място искат 100. Аз нямам тоя проблем, защото си имам двор и колите ми седят прибрани. Имам едно помещение, което съм решил живот и здраве да си го направя на гараж, с канал и прочие, да си ровя по колата.