w00x Posted November 26, 2023 Share Posted November 26, 2023 32 minutes ago, DON_CHEFO said: Няма ключ, баченко. Имам всичко 4 игри за 6 години. Две от тях са Асето Корсите, Ф1 2023(голяма грешка, почти не съм я играл) и сега Фифа 24 или по ново му FC 24. Всички игри са купувани единствено и само на намаления. 4те струват около и малко над 100 долара. На НИТО една игра нямам ключ. Плащам с карта, излиза бутон даунлоуд и толкова. Тази последната започна с курвенските номера от сабаля. Плащам... Не мога да я сваля. Чакам 3 часа - канселирам и слагам друга карта... Същата работа. Успях да я сваля след като бях писал на стийм (без никакъв отговор от тяхна страна и след като получих имейл 5 часа по-късно, че плащането е минало). Какво се случи - не знам. Инсталирам, пускам и ми казва, че има проблем от сорта, че не притежавам играта, да се логна с друго име, че човек с моя акаунт в бил свалил... Някви пълни глупосоти. Влизам в гугул - не съм едиснвен с тоя проблем. Тука вече почва пара да ми излиза от ушите. Няма решение на проблема. Съпорта на ЕА е толкова объркан, че изобщо не е никъв съпорт. Накрая си единитнах тикета като ги препсувах на майкЯ (знам, че не помага ама ми стана медено). Прибирам се в нас след няколко часа. Пускам играта за ташак - тръгва. (аз нищо не съм правил). Вече бях свалил фифа 23 от замунда, бях отворил диспют.. Та сега ще звънна, да се извиня и да спра процеса (ако може... Май може.. Или пък не. Ще видим щото и на пиратската фифа може да играем със синковеца ако иска). Много ми е къс фитила за такива глупости... Особено когато плащам или си губя така или иначе малкото свободно време с глупости. Какво и защо се случи - нямам обяснения. За сефте ми се случва да имам проблем с платена игра/софтуер... Заеби Това е първата фифа, която взимам след фифа 2014 за ПС3 ;). Поне тия с компютрите не ги шият допълнително, че да могат да играят онлайн. Ако не си играл повече от 2 часа, можеш да си пуснеш автоматично рефънд през акаунта в Стийм. Не е нужно да отваряш диспюти или да се свързваш с когото и да било. Сам си го генерираш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted November 26, 2023 Share Posted November 26, 2023 Дори веднъж да не срещна Стоичков в Кауфланд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 @DON_CHEFO На Steam Checkout-a През апа при мен не работи. За това през браузъра. Вчера си купих 2 игри, едната е a Way Out, другата е Lethal Company, Която е доста идиотска ама става за убиване на времето. Замислям се за фифата(FC 2024) , но може би ще пропусна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 38 minutes ago, kotora said: @DON_CHEFO На Steam Checkout-a През апа при мен не работи. За това през браузъра. Вчера си купих 2 игри, едната е a Way Out, другата е Lethal Company, Която е доста идиотска ама става за убиване на времето. Замислям се за фифата(FC 2024) , но може би ще пропусна. Фифата е хубава, но явно пълна с бъгове. Както казах последната фифа, която съм играл е 2014та на ПС3. Фифа 24 я играя на компютър, но вчера първия бъг - изхвърли ме заради чийт. Включи се някъв анти-чийт бот. А аз си нямам на идея как изобщо може да се чийтва на тия игри(и бях офлайн дори. Играх си мач за първенството срещу AI). Чета, че има и други проблеми. Малко съжалявам, че платих за ultimate edition защото най-вероятно няма да стигна изобщо до него...ама квото е. Ако имах Ps5 - трябва ли освен играта да плащам на EA месечен абонамент, че да играя онлайн с Котора примерно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Не, като купиш играта за ПС5 не плащаш нищо друго. Имаме ПС5 с фифа 23 и не се плаща нищо. Само се логваш с акаунта, който ти е за EA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Не искат ли премиум акаунт ? На плейстейшъна някои игри очакват да имаш Сони премиум акаунта за да играеш multi-player. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Мм да, сега прочетох. Трябва абонамент за ps plus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 2 hours ago, kotora said: Не, като купиш играта за ПС5 не плащаш нищо друго. Имаме ПС5 с фифа 23 и не се плаща нищо. Само се логваш с акаунта, който ти е за EA. 1 hour ago, ARPAnet said: Не искат ли премиум акаунт ? На плейстейшъна някои игри очакват да имаш Сони премиум акаунта за да играеш multi-player. Всякакъв онлайн на Плейстейшън, без значение играта, изисква поне базов абонамент. Май Фортнайт е единственото изключение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 56 minutes ago, w00x said: Всякакъв онлайн на Плейстейшън, без значение играта, изисква поне базов абонамент. Май Фортнайт е единственото изключение. Ебати ташака... Правилно съм запомнил, че на ПС3 отрязаха сървърите по едно време и искаха да смучат... Шми засмучат зелевия. Ебах ги в наглярите. Поне PS5 отпадна от листата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 На ПС3 няма проблем с онлайн играта. От ПС4 се появи изискването за абонамент за всякаква онлайн игра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 52 minutes ago, w00x said: На ПС3 няма проблем с онлайн играта. От ПС4 се появи изискването за абонамент за всякаква онлайн игра. То няма ама последния ми спомен е, че орязаха сървърите на Фифа14. (нямам опит с други игри щото аз играя малко като цяло и ако не е фифа ще е Асето Корса и... Нищо друго) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 А, напълно възможно е да са ги спрели. Все пак всяка година излиза нова версия на играта. Докато има хора, които да ги купуват всяка година, ще има нова версия всяка година. Аз си играя Фифа 22, която е включена с абонамента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 8 hours ago, w00x said: Всякакъв онлайн на Плейстейшън, без значение играта, изисква поне базов абонамент. Май Фортнайт е единственото изключение. Има и други изключения но не са много, заради това и попитах за фифата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Аз пък наскоро се поинтересувах как да си купя FIFA2002. Скъсал съм се да я играя навремето и исках да си я взема легално. Единствения начин, които открих са да купя от някой, който си продава оригиналното CD (на антикварна стойност). Баси.... излиза, че е по-удобно и лесно за крайния потребител да изпиратства нещо, отколкото да го купи по легалния път... Щото сваляш, кракваш и играеш, дорде по легален път - сваляш, па имаш ли акаунт, па играта регистрирана на чуждо име, пък тук се регистрирай, там се регистрирай, пък трябва да имаш платен абонамент за незнам къдеси. После ми се чудят хората що играя предимно супер инди игри... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Телекомите, в случая с нас Виваком измислиха нов начин да си цакат клиентите и да пълнят гушите. Предплатените карти са вече с валидност 2 месеца вместо година. След като изтекат ти нулират неизползваните пари. Ползваме такава карта в асансьора, за устройството за връзка с техниците при авария. Предполагам масово са такива. А това е задължително. И сега или всички ще плащат по 6 пъти в годината или масово ще спрат да работят тия устройства. Освен ако другите не са по друга схема, но пък тук всичко е картел та нищо чудно това да е сменено и в Йетел/А1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 4, 2023 Share Posted December 4, 2023 27 minutes ago, mIRCata said: Мда. Аз затова и в другата тема вече питам за телевизора като за екран просто. Отказах се да разчитам на техния софтуер особено като и втория тв почна да лагва без причина. Ще разчитам на външни устройства, тв е вече само голям монитор за мен. Изненадан съм, че е имало периоди, когато това да не е било така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 1 hour ago, w00x said: Изненадан съм, че е имало периоди, когато това да не е било така. Правиш ли някакви настройки на телевизора след като го сложиш у вас? Аз НИКОГА :D. Много ми липсва мишката на ЛГ... НАЙ-ВЕЛИКОТО нещо в един телевизор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 Естествено. Веднага настройвам всичко по него. В продължение на няколко седмици си настройвам картината. Ти защото не го настройваш, затова не ти работи като хората HDMI CEC-то. Дистанционното на телевизора ползвам само тогава, когато се появи съобщението, че ще се изключва ако не предприема действие. Иначе ще седи прибрано завинаги. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 (edited) Когато стана цар на света такива ще ги трепем на място ▶️ Watch this reel https://www.facebook.com/reel/1266289874043354?mibextid=9drbnH&s=yWDuG2&fs=e 1 minute ago, w00x said: Естествено. Веднага настройвам всичко по него. В продължение на няколко седмици си настройвам картината. Ти защото не го настройваш, затова не ти работи като хората HDMI CEC-то. Дистанционното на телевизора ползвам само тогава, когато се появи съобщението, че ще се изключва ако не предприема действие. Иначе ще седи прибрано завинаги. Няколко седмици.. Искам работа при вас. Искам и аз свободно време, баси. Един тип дето озвучаваше последната къща ми каза, че Самсунг имат моя проблем и от тогава - заебах всичко :d Edited December 5, 2023 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 Е, ти да не мислиш, че седя (в работно време) и по цял ден настройвам картината на телевизора? Настройвам я, докато гледам. Като видя някакво съдържание, което не ми харесва, паузирам и настройвам. Имаш ли време да седнеш и да си сипеш чаша алкохол, значи имаш достатъчно свободно време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 1 minute ago, w00x said: Е, ти да не мислиш, че седя (в работно време) и по цял ден настройвам картината на телевизора? Настройвам я, докато гледам. Като видя някакво съдържание, което не ми харесва, паузирам и настройвам. Имаш ли време да седнеш и да си сипеш чаша алкохол, значи имаш достатъчно свободно време. Болнав съм и не съм близвал ама скоро ще има операция дърво, че е тегавина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 Добре си тогава. Щом и за пиене, и за махмурлук имаш време, значи имаш достатъчно. Нужно е само да си разместиш приоритетите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 12 minutes ago, w00x said: Добре си тогава. Щом и за пиене, и за махмурлук имаш време, значи имаш достатъчно. Нужно е само да си разместиш приоритетите. Веднъж на 4месичие не се брои.. Да ге. Даже е жалко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 (edited) По колко часа работиш седмично? Любопитство, че все става въпрос как нямаш време Edited December 5, 2023 by ARPAnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 4 hours ago, ARPAnet said: По колко часа работиш седмично? Любопитство, че все става въпрос как нямаш време 18 месеца в 12 месеца година... И това не е шега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts