Crazy_Hamster Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 Вече почти 12 години съм в София и личното ми чувство, като се връщам в Пловдив е, че е станало по-зле от от преди и то много. Голяма част от новите Пловдивчани са пълен потрес. Тесни улици за количеството коли, безразборното застрояване, градски транспорт на -1 вече, щото и 0 не е. Някак си ми се струва, че Пловдив е по пътя на София примерно каквото е било преди 20 години. Обмисляхме наистина възможността да се върнем, даже апартамент купихме и взеха, че приеха детето на държавна детска градина в София и се отказахме. И след това ни върнаха 8 дена на месец в офиса и постепенно ще го вдигат още сигурно идната година. Измъкнахе се от Изгрев и сега като се връщам направо е ужасТ. Майка ще се пенсионира на пролет и си отива в Катуница и повече се надявам да не се налага да стъпвам в тоя пробит квартал. Като съм бил свикнал с нещата не правят толкова впечатление, но дали с отдалечаването във времето или годините, вече не ги понасям. София не е китка, но според мен е по-добре от Пловдив в момента. Жената е от Стара Загора и да си призная много ми харесва града и бих живял там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 Хората явно си ги кефи като гледам какви кметове си избират. Ние тук повечето сме някакви сбъркани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Не бих казал, че ни кефи толкова. Просто това се спуска като кандидатури. От 20 години, откакто имам право на глас, все съм гласувал на принципа на по-малкото зло. Не е имало досега кандидат, който искрено да харесвам и д отида да гласувам за него с чиста съвест. Все гласуваме за някой, за да не стане другия... Тази година включително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Тия от express one нещо се туткат от 5 дена и до края на седмицата ще им звънна, защото ми писна да си чакам поръчките от алиекспрес. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Ами, пак някакви подставени хора са това. Появиха се от нищото и веднага взеха част от пратките не на кого да е, а на Български Пощи. И то международните. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 1 hour ago, Antares said: "бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено" :]] Това със сигурност трбва да е текст от някаква чалга. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 Ивана - Нещо нетипично Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 8 hours ago, Godfather said: Това със сигурност трбва да е текст от някаква чалга. Преди много луни, преди да стана част от племето на копченатискачите, покрай колегите си бях научил много повече, отколкото бих искал за чалгата. Текста на точно песен (не ѝ знаех името) за мен съдържа всичко, което не харесвам в чалгата (изключае самата музика). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 25, 2023 Share Posted November 25, 2023 On 11/23/2023 at 3:27 PM, w00x said: Ивана - Нещо нетипично 22 hours ago, Antares said: Преди много луни, преди да стана част от племето на копченатискачите, покрай колегите си бях научил много повече, отколкото бих искал за чалгата. Текста на точно песен (не ѝ знаех името) за мен съдържа всичко, което не харесвам в чалгата (изключае самата музика). Така си и знаех! Иначе днес ми беше последния ден в старата компания. Сега ми се полага малко почивка преди да почна новата работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 25, 2023 Share Posted November 25, 2023 Покрай всичките простотии, които Google и в частност youtube и Chrome натвориха насполедък се завърнах към Firefox за основен (личен) браузър. Въобще не съжалявам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 25, 2023 Share Posted November 25, 2023 1 hour ago, Antares said: Покрай всичките простотии, които Google и в частност youtube и Chrome натвориха насполедък се завърнах към Firefox за основен (личен) браузър. Въобще не съжалявам! Как изобщо си ползвал chrome... Никога не съм спирал да ползвам firefox. Още от времето когато беше бета версия на Mozilla. Дори и на телефона си ползвам Firefox... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 25, 2023 Share Posted November 25, 2023 13 minutes ago, netrootbg said: Как изобщо си ползвал chrome... Никога не съм спирал да ползвам firefox. Още от времето когато беше бета версия на Mozilla. Дори и на телефона си ползвам Firefox... Не ползвам чист хром от поне 4-5 години. Последните две ползвах Brave, преди това бях с Opera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 25, 2023 Share Posted November 25, 2023 Аз все още си ползвам Опера. А на МакОС използвам ARC, от който съм мнохо доволен и чакам да се появи и за Уиндоус. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 25, 2023 Share Posted November 25, 2023 За Вон и Андроид Firefox + unlock origin За iOS Brave че да няма реклами в тубата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 25, 2023 Share Posted November 25, 2023 Майкинкоуууу. ПобеснЕх. Плащам 50 долара (намалена от 100) за новата фифа ли FC ли е. Цял ден едвам успявам да я сваля от стийм. И сега не тръгва. Казва ми, че друг човек я е свалил и аз не съм я притежавам. Ще заколя някой от тия дебили ако е пред мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 25, 2023 Share Posted November 25, 2023 17 minutes ago, DON_CHEFO said: Майкинкоуууу. ПобеснЕх. Плащам 50 долара (намалена от 100) за новата фифа ли FC ли е. Цял ден едвам успявам да я сваля от стийм. И сега не тръгва. Казва ми, че друг човек я е свалил и аз не съм я притежавам. Ще заколя някой от тия дебили ако е пред мен. First world problems. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 25, 2023 Share Posted November 25, 2023 8 minutes ago, Godfather said: First world problems. Няюа на кой да се обадя. А аз не съм кат вас да имам свободно време да губя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 26, 2023 Share Posted November 26, 2023 Стефчо, абе не можах да разбера как така си взел игра за $50 (която струва $100) и нямаш време да се свържеш със съпорта на Стийм? А кога изобщо смяташ да я играеш тази игра, в случай, че тръгне? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 26, 2023 Share Posted November 26, 2023 (edited) 2 hours ago, Godfather said: Стефчо, абе не можах да разбера как така си взел игра за $50 (която струва $100) и нямаш време да се свържеш със съпорта на Стийм? А кога изобщо смяташ да я играеш тази игра, в случай, че тръгне? Съпорта на стийм не става. Мъчих няколко часа тея от EA. Тия нямат телефон, който да работи в момента и си реших проблема... Замунда, диспют и рефънд и съм им ебал майката напреки. Edited November 26, 2023 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 26, 2023 Share Posted November 26, 2023 11 hours ago, DON_CHEFO said: Майкинкоуууу. ПобеснЕх. Плащам 50 долара (намалена от 100) за новата фифа ли FC ли е. Цял ден едвам успявам да я сваля от стийм. И сега не тръгва. Казва ми, че друг човек я е свалил и аз не съм я притежавам. Как така ти дава да си добавиш ключа към акаунта и ти казва, че не я притежаваш? Добавиш ли ключа, драмата с притежанието приключва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 26, 2023 Share Posted November 26, 2023 Аз не съм сигурен дали тоя ключ не е от някой от шано сайтовете за евтини игри. Ама щом е refund-нал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 26, 2023 Share Posted November 26, 2023 И аз първо така реших, но после видях, че е намалена играта в момента в Стийм. А и щом я е добавил, значи ключът е бил валиден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 26, 2023 Share Posted November 26, 2023 "Намалена" на 50$. За игра тип копи пейст. Обяснявай после как епъл юзерите били овце за стригане, докато плащате на ЕА грешни пари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 26, 2023 Share Posted November 26, 2023 (edited) 3 hours ago, w00x said: Как така ти дава да си добавиш ключа към акаунта и ти казва, че не я притежаваш? Добавиш ли ключа, драмата с притежанието приключва. Няма ключ, баченко. Имам всичко 4 игри за 6 години. Две от тях са Асето Корсите, Ф1 2023(голяма грешка, почти не съм я играл) и сега Фифа 24 или по ново му FC 24. Всички игри са купувани единствено и само на намаления. 4те струват около и малко над 100 долара. На НИТО една игра нямам ключ. Плащам с карта, излиза бутон даунлоуд и толкова. Тази последната започна с курвенските номера от сабаля. Плащам... Не мога да я сваля. Чакам 3 часа - канселирам и слагам друга карта... Същата работа. Успях да я сваля след като бях писал на стийм (без никакъв отговор от тяхна страна и след като получих имейл 5 часа по-късно, че плащането е минало). Какво се случи - не знам. Инсталирам, пускам и ми казва, че има проблем от сорта, че не притежавам играта, да се логна с друго име, че човек с моя акаунт в бил свалил... Някви пълни глупосоти. Влизам в гугул - не съм едиснвен с тоя проблем. Тука вече почва пара да ми излиза от ушите. Няма решение на проблема. Съпорта на ЕА е толкова объркан, че изобщо не е никъв съпорт. Накрая си единитнах тикета като ги препсувах на майкЯ (знам, че не помага ама ми стана медено). Прибирам се в нас след няколко часа. Пускам играта за ташак - тръгва. (аз нищо не съм правил). Вече бях свалил фифа 23 от замунда, бях отворил диспют.. Та сега ще звънна, да се извиня и да спра процеса (ако може... Май може.. Или пък не. Ще видим щото и на пиратската фифа може да играем със синковеца ако иска). Много ми е къс фитила за такива глупости... Особено когато плащам или си губя така или иначе малкото свободно време с глупости. Какво и защо се случи - нямам обяснения. За сефте ми се случва да имам проблем с платена игра/софтуер... Заеби 41 minutes ago, mIRCata said: "Намалена" на 50$. За игра тип копи пейст. Обяснявай после как епъл юзерите били овце за стригане, докато плащате на ЕА грешни пари. Това е първата фифа, която взимам след фифа 2014 за ПС3 ;). Поне тия с компютрите не ги шият допълнително, че да могат да играят онлайн. Edited November 26, 2023 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted November 26, 2023 Share Posted November 26, 2023 Sheesh…. Това девойче е генерирано с АЙ и е обещаващ модел с доста добър хонорар. https://www.instagram.com/p/CzeTqzTMOV-/?hl=en Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts