Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)

Veno

Recommended Posts

Има челен опит от САЩ - "физически тест за трезвеност"...
Девет крачки по права линия и т.н., така че начини има, стига да има желание у законодателя.

• Replies 14.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

6 hours ago, XMD said:

Те не го ли отмениха? 
Иначе да, положението е трагично по пътищата.  
Трябват жестоки репресивни мерки върху всички нарушения от ЗДП. 

Аз не знам как в 9 вечерта тоя е с 2 промила алкохол и се е качил да кара. Тия хора са като ония дето си возят децата на предната седалка прави пред таблото. Казват си, споко на мен няма да се случи. 

И като тия дето на спазват ограниченията и карат с 30-40 км отгоре, тия дето спират и паркират неправилно, тия дето изпреварват на забранени участъци и т.н. 
Същите тия като преминат границата на България, автоматично стават примерни шофьори, което ми говори за фундаментален проблем в нашата система, затова и ме е яд, че отмениха закона, да доста невинни хора можеха да изгорят, но щеше да се секне тая диващина по пътищата. 
Пътувам доста из Европа и съвсем честно мога да кажа, преди всяко пътуване, притесненията ми свършват щом премина границата. 

В същото време в Дания ако паркираш правилно, на място за паркиране, но настъпиш лентата обозначаваща паркомястото - ти пишат глоба за неправилно паркиране.

За такива алкохолици и съответно химици като нас си трябва 0.00 ограничение за алкохола. Караш с повече? Взимат книжката. Втори път - на съд. 

Че до колкото чета, този който е убил детето - не му е за първи път да кара пиян. 

11 hours ago, kotora said:

Казват си, споко на мен няма да се случи. 

Миналата седмица даваха интервю с един спасител. Човек спасил друг, който не спазил червения флаг. И другия вика “на мен ми изглежда нормално.”

48 minutes ago, Godfather said:

Кофти. При мен любопитното е, че изобщо вкуса си остана непокътнат. След като ми излезе първия положителен тест и аз почнах да очаквам загуба на вкус, но вече на третия ден съм без симптоми и без промяна във вкуса, макар и тестовете да продължават да ми излизат положителни. В щатите има голяма вълна в момента заради високия брой антиваксъри, които го разнасят. Аз за себе си се убедих, че ваксиниран не разнася вируса. Жена ми е плътно без симптоми и с отрицателни тестове, както и колегите, с които бях на тази командировка и пихме до късно из хотелските барове. Иначе всички около мен трябваше да бъдат натръшкани. :lol:

При мен първия симптом беше гърлото, което стигна до момент да ме боли адски като преглъщам, но след като дигнах температура - GP-то ми даде тест, който излезна положителен. Ден два-след мен - жена ми също я заболя гърлото и дигна температура и също даде положителен. Уж всички ваксини сложихме, или и двамата сме го лепнали на едно и също място или съм ѝ ги прехвърлил.

Иначе за обонянието е супер странно - някои миризми ги усещам при първо подушване и след него явно ми изтича trial-a и спирам да усещам к'вото и да е било. Други грам не усещам. На кафето въобще не усещам аромата, което ме натъжава, предвид, че обичам кафе и... Италия...

22 hours ago, kotora said:

Аз не знам как в 9 вечерта тоя е с 2 промила алкохол и се е качил да кара. Тия хора са като ония дето си возят децата на предната седалка прави пред таблото. Казват си, споко на мен няма да се случи. 

Аз не знам как си позволяваш да развиеш 80 км. при положение, че си пиян на мотика и къде успяваш там на онези малки улички да я направиш тая скорост ?!

Преди две години пресичах точно там (не на пътеката, но нямаше коли), където са ударили момчето. Мина един с някакво Ламборгини и се изряза супер силно, докато ме подминаваше. Стреснах се от самия звук, защото беше като гръм и беше на 1 метър от мен. До пешеходната пътека вече беше с около 60-80.
Явно не е необичайно точно в тази тясна и крива улица да се настъпва газта. Необяснимо е за мен.

Докато такива не започнат да ги разчленяват с коне в национален ефир - нещата няма да се оправят. 

Ангеле, помниш ли кво си говорихме за 20 години от сега... 

Не може да ги разчленяват с коне в национален ефир, защото националния ефир е запълнен с мразене на гейовете. Голям проблем са.

Не. Какво? :D 

11 minutes ago, w00x said:

Не може да ги разчленяват с коне в национален ефир, защото националния ефир е запълнен с мразене на гейовете. Голям проблем са.

Не. Какво? :D 

Може и малко педали да измелят... Няма проблем. 

Да разчленяват гейовете в национален ефир тогава! Все ще е разчленяване някакво.

Пък дано на горещите защитници, сподвижници и... хъм... членов...е на ЛГБТ движението (дето претендират за съществуването на емнайси различни пола) им просветне, че Б от ЛГБТ. Означава, че половете всъщност са именно два.

12 hours ago, w00x said:

Кое му изглеждало нормално? Да го вадят от водата?

морето му изглеждало нормално. Ама има си хора за всяка работа, ако щеш има хора и да гледат морето как изглежда и спасителите потвърдиха, че са вдигнали флаг. Оня вика "много бързо стана". 

5 hours ago, gado said:

Да разчленяват гейовете в национален ефир тогава! Все ще е разчленяване някакво.

Пък дано на горещите защитници, сподвижници и... хъм... членов...е на ЛГБТ движението (дето претендират за съществуването на емнайси различни пола) им просветне, че Б от ЛГБТ. Означава, че половете всъщност са именно два.

Ходи обяснявай. Вече започвам да вярвам на израза "правен в г*з"...

Edit - https://www.vbox7.com/play:6192a2af60

Инфантилен, дебилен психопат в коалиция с крадлив тулуп. Ще си спестя мнението, защото ще наруши и правилата за движение по пътищата...

Edited by Danzki

10 hours ago, DON_CHEFO said:

Недей говори глупости. Точно ваксиниран човек ме разболя мен. Тъпия ми шеф, който почти се хвалеше с това. 

И кво, на всеки 3 месеца ли се бодеж? 

Хахаха, Стефчо, да не си антиваксърче, батьовата? Как реши, че точно шефа ти те е заразил? Далеч по-вероятно е само да си мислиш така, а всъщност да те е заразил fellow antivaxxer. Лесно доказуем факт е, че ваксиниран има на порядъци по-ниска концентрация на бацила в това, което пръска около себе си. Не, че не може да зарази, просто вероятността е много малка. Знаеш ли защо при нас отдавна не се говори за никакви поредни ковид вълни, докато при вас вървят една след друга и тази в момента, на която и аз станах жертва е повсеместна. Ами просто твърде много са твърдоглавите антиваксъри, които създават въпросните вълни. При нас са по-малко от 17%. С такъв процент антиваксъри, няма кой да създава вълни и да иска. :lol:

58 minutes ago, Godfather said:

Хахаха, Стефчо, да не си антиваксърче, батьовата? Как реши, че точно шефа ти те е заразил? Далеч по-вероятно е само да си мислиш така, а всъщност да те е заразил fellow antivaxxer. Лесно доказуем факт е, че ваксиниран има на порядъци по-ниска концентрация на бацила в това, което пръска около себе си. Не, че не може да зарази, просто вероятността е много малка. Знаеш ли защо при нас отдавна не се говори за никакви поредни ковид вълни, докато при вас вървят една след друга и тази в момента, на която и аз станах жертва е повсеместна. Ами просто твърде много са твърдоглавите антиваксъри, които създават въпросните вълни. При нас са по-малко от 17%. С такъв процент антиваксъри, няма кой да създава вълни и да иска. :lol:

110 процента съм сигурен. Тогава бачаках САМ в мобилен офис и единствения човек, които беше до мен беше той. В същия ден ми звъни да ми каже, че има положителен тест, 4 дни по-късно и аз давам положителен тест, мирис, вкус... Температури, както си трбява. 

Имам абсолютно всички ваксини, но тая с 3 месечния срок... Мерси. Вече 4 човека умряха за 1 седмица след ваксината при майка ми. Саркастичния смях и тон не помагат. 

Не знам за каква тримесечна ваксина говориш, ама четирима умряли за една седмица на едно и също място от ваксината ми идва леко съмнително. Да не говорим, че лятото тази година не знам кой изобщо е слагал ваксини. Нещо ми намирисва на конспирацийка тази работа.

12 minutes ago, Godfather said:

Не знам за каква тримесечна ваксина говориш, ама четирима умряли за една седмица на едно и също място от ваксината ми идва леко съмнително. Да не говорим, че лятото тази година не знам кой изобщо е слагал ваксини. Нещо ми намирисва на конспирацийка тази работа.

Моя е грешката. 4 отделни, възрастни човека, които изкараха до седмица след като ги боцкаха.... Не в една и съща седмица. 4 отделни случая разпръснати във времето 

Edited by DON_CHEFO

59 minutes ago, DON_CHEFO said:

Моя е грешката. 4 отделни, възрастни човека, които изкараха до седмица след като ги боцкаха.... Не в една и съща седмица. 4 отделни случая разпръснати във времето 

Чакай малко сега, това как го реши, че е свързано с ваксината? Дадоха ти данните от смъртните актове на въпросните възрастни хора или просто така смяташ? Ами аз ти гарантирам, че и четиримата са пили вода преди да починат. Мога ли да направя заключение, че водата им е помогнала да се преселят на онзи свят? А възрастни хора, които внезапно умират и не са ваксинирани, това от какво става?

24 minutes ago, Godfather said:

Чакай малко сега, това как го реши, че е свързано с ваксината? Дадоха ти данните от смъртните актове на въпросните възрастни хора или просто така смяташ? Ами аз ти гарантирам, че и четиримата са пили вода преди да починат. Мога ли да направя заключение, че водата им е помогнала да се преселят на онзи свят? А възрастни хора, които внезапно умират и не са ваксинирани, това от какво става?

Прав си 

12 hours ago, Mockingbird said:

Не тръгвай с голямата кошница очаквания…хубава е пицата, но съм ял много по-добри….в други държави…както и в северна Италия. 

Ако имаш време посети Минори и Майори. Много по-приятни места от Позитано и Амалфи. Соренто също е в листа за посещения. 

Аз най-хубава пица ядох в една мръсна пицария във Верона. :D