Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)

Veno

Recommended Posts

11 minutes ago, ARPAnet said:

Кофти за статръпа и т.н.. Но и за стартъпа - може би не си пращайте единствената бройка на някого, защото може да се загуби все пак, ако това ще ви убие..

Струва ми се, че нещата със стартъпа не са съвсем точно така, защото и аз не мога да допусна, че фирма със сериозни планове и амбиции могат да направят подобна глупост. По-скоро и на тях драмата им идва дюшеш откъм безплатен ПР. ;)

• Replies 14.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 hour ago, DON_CHEFO said:

Вие сте по-умни от мен и знаете търсачките повече ама... Ако това е истина, то още ли тая объркана сган дето така и така не заслужава толериране, а СМЪРТ... НЕ пречила, според форОмното либерастко мнозинство. 

https://www.svobodnaevropa.bg/a/32358614.html

5000 лева са отишли за въпросното нещо. Министерството си ги търси по съдебен път.

11 minutes ago, netrootbg said:

https://www.svobodnaevropa.bg/a/32358614.html

5000 лева са отишли за въпросното нещо. Министерството си ги търси по съдебен път.

И 5 стотинки не трябва да отидат. Отделно, че тая пасмина става само за тор. 

Според министъра на спорта момичето е подало документи, но са били сбъркани/имало някакви неточности и министерството е нямало как да отпусне пари. Май още при старите министри е било това.

А за LTT, ся ако случката и с мишката е вярна, дето не се сетили да махнат фолиото пък после я заклеймиха като гадна, не е нормално да сеслучва с уж разбирачи в материята. Другите забележки също мисля са валидни. 

5 minutes ago, mIRCata said:

А за LTT, ся ако случката и с мишката е вярна, дето не се сетили да махнат фолиото пък после я заклеймиха като гадна, не е нормално да сеслучва с уж разбирачи в материята. Другите забележки също мисля са валидни

Вярно е, GN се базира на техните постове в които казват, че евентуално са видяли/намерили фолиото, след като доставчика на мишката го споменава. 

Edited by ARPAnet

Другото което ме издразни в Линус е като каза, че не искал да похарчи 300 500$ да ретества, че нямало да промени нищо. Значи за него, с милионите е по важно да спести 500 кинта и да съсипе бизнес, отколкото да каже сбърках и да си свърши работата като хората. Значи да сложи охлаждането на правилната карта и ако падне температурата 20 30 градуса е същия резултат?! Все пак има канал с милиони абонати, иска не иска има влияние върху мнението на хората. И да се изтърси така безотговорно за тия 300 кинта, ем сори. Виновен е.

Да,  решението им е кофти както и липсата на заинтересованост към момента на случката. 

Разбирам момента със "съвета/заключението ми би било същото" - "излишно скъп продукт е, независимо от ефекта". Но това не означава че могат просто да кажат, че продукта не работи. Може да е скъп - но работи както е рекламиран. 

3 hours ago, DON_CHEFO said:

Вие сте по-умни от мен и знаете търсачките повече ама... Ако това е истина, то още ли тая объркана сган дето така и така не заслужава толериране, а СМЪРТ... НЕ пречила, според форОмното либерастко мнозинство. 

Screenshot_2023-08-21-12-03-20-19_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Ти как мислиш? Дали е вярно или се ползва момента, за да се насажда допълнителна омраза? :D Както винаги, между другото. Достатъчно е само да видиш коментарите под публикацията от скрийншота. Не съм ги виждал, но ми е лесно да предположа какво коментира аудитория, която в 80% от случаите чете само заглавието на новината във Фейсбук тъмбнейла.

2 hours ago, Godfather said:

И GN ги следя отдавна, но наистина съм убеден, че раздухаха драмата повече отколкото беше необходимо, защото това им вкара доста попътен вятър в позавехналата им монетизация (Стийв е един от малкото тубъри, на чийто клипове съм заспивал). Сега, относно драмата с този стартъп - не знам защо приемаш, че едната страна представя 100% ясно цялата ситуация и няма никакъв друг скрит контекст? Пак да повторя - ясно е, че LMG са се издънили здраво и след това са размазали още по-зле ситуацията. Не съм фен обаче на оформената конспирация, щото това е бил някакъв пъклен план за крадене на технологии и убиване на потенциална конкуренция. :lol:

Gamers Nexus дават страааааааааааашно много техническа информация, голяма част от нея излишна. И за капак я изговаря толкова бързо, сякаш ние също знаем за какво става въпрос толкова, колкото него. Ако знаехме, нямаше да гледаме видеото все пак.
На моменти дори с цифрите на екрана ми е било трудно да проследя за коя цифра точно от показаните говори.

Със сигурност имат нужда от много сериозна работа върху презентацията.

1 hour ago, DON_CHEFO said:

И 5 стотинки не трябва да отидат. Отделно, че тая пасмина става само за тор. 

Някой гей/травестит докоснал ли те е по лош начин? Сподели. :D 

49 minutes ago, mIRCata said:

Все пак има канал с милиони абонати, иска не иска има влияние върху мнението на хората. И да се изтърси така безотговорно за тия 300 кинта, ем сори. Виновен е.

По този въпрос май всички са на едно мнение. Той затова и спря изцяло продукцията вече почти цяла седмица (май само безсмисления 24-часов канал със стари неща все още единствено се върти). А преди бълваха по пет клипа на ден минимум. :lol:

Лайнъс и аз го гледам от бая време, не мисля, че ще това нещо ще ме накара да спра а го гледам. Тотално, обаче е загубил всякаква почва под крката си, компанията му е много голяма и дет се вика е изпуснал края. Има още 3-4 канала, където пускат клипове всеки ден, това нещо с Мадисън също е доста претиснително. Но най се изненадох кога и как във времето ми е обягнало, че един от малко кадърните му кадри линуксджия Антъни, се е превърнал в Емили (без тротинетка)..

На мен главния проблем с охладителя е, че понеже на ЛАЙНъс му се свидят 500 долара за да поправи СВОЯ грешка, слага присъда, базирана на въпросната техническа грешка. А въпросната "присъда" афектира мнението и решението на милиони потенциални купувачи. 

Всичките критики на GN бяха обективни и добре адресирани. Реакцията на ЛАЙНъс беше тъжна...

П.П. Опитах се ЛАЙН да го изразя с emoji, ама форОма нещо се сърди, ако вкараш нещо различно от изключително постната му колекция...

1 hour ago, vinyl_master said:

това нещо с Мадисън също е доста претиснително.

Тази ситуация с Мадисън сега я проследих в Туитър и още няколко детайли в тубата и ако се окаже вярно, тогава на Лайнъс може и да му се стъжни живота. Това вече е сериозна работа и няма нищо общо с драмите покрай разни охладители или измислени графики и резултати.

Ангеле... А тебе някой гей/травестит да не би да те е докосвал по... хубав....  начин... та така се мяташ на тая амбразура? Ама ка`й чес`но!

Edited by gado

Ами, не. Само където на мен ми е все тая кой къде и с кого си го слага, стига да не ми го вре в лицето, та подобна асоциация е малко неуместна.

А както съм казвал и преди, хомофобите ми го навират повече в лицето от самите хомосексуалисти, та съм развил една такава непоносимост (хомофобофобия) и започвам да търся някакво логично обяснение на тая обсесия. Не може да е от нищото. Случило им се е нещо на тия хора.

1 hour ago, w00x said:

Ами, не. Само където на мен ми е все тая кой къде и с кого си го слага, стига да не ми го вре в лицето, та подобна асоциация е малко неуместна.

А както съм казвал и преди, хомофобите ми го навират повече в лицето от самите хомосексуалисти, та съм развил една такава непоносимост (хомофобофобия) и започвам да търся някакво логично обяснение на тая обсесия. Не може да е от нищото. Случило им се е нещо на тия хора.

Ма тва е грешка щото почват да ни се качват на главата. И да ти отговоря на въпроса. Педал не ме е пипал ама използвах един да си платя глобата за паркиране на инвалидно място. Карам пици дейба. Няма място - викам на инвалидното за 2 мин - 250 кинта глоба. После си ги избих от педалчето във вид на Джава чипове от стар бъкс. Аз срам нямам. Пусто да мога да мина валидация в онлифенса с изкуствени жени.... 

Тая тема сме я обсъждали. Явно няма смисъл да я обсъждаме отново, защото е очевидно, че не се разбираме. :D

Скоро ще организирам един поход на хомофобофобите, че започва да става доста дразнещ тоя постоянен хейт. Виждаш ли как се завърта кръгът?

Edited by w00x

32 minutes ago, w00x said:

Тая тема сме я обсъждали. Явно няма смисъл да я обсъждаме отново, защото е очевидно, че не се разбираме. :D

Скоро ще организирам един поход на хомофобофобите, че започва да става доста дразнещ тоя постоянен хейт. Виждаш ли как се завърта кръгът?

Трябваше да правят опити връз тая сган с ваксини, медикаменти и тн. Вместо да бяха готвили прилепи и змии... Друго трябва да направят. 

https://gong.bg/oshte-sport/multimedia/video/na-fona-na-absurda-u-nas-eto-kakvo-pravi-angliia-750183

Бах мааму, и англичаните ще се учат да играят шах.

Такова културно разнообразие там, как чак сега се сетиха за тая игра.

Нищо, то така се почва. 

Ще е добре после да се научат да берат ягоди, да карат камиони и да строят жилища :D 

С 2 играча в топ 100, точно колкото и нашите, същото изглежда важи и за нас ;)

Трябва да се отбележи колко кратък беше интереса към шахматистката, но пък гейовете :laughing:

Начи, в тоя форум, ако не си фил, значи си фоб. Както и обратното важи. Нали..., ако не си фоб, значи си фил. И то по всякакви теми!

Тва сте ебахти и скъсалите с действителността далтонисти. Това вероятно е в следсвие на навика вместо да разсъждаваш с пихтиестата маса в главата си. Да разсъждаваш с монитора си.

22 hours ago, gado said:

Не е само тук. Хората, дето не те обявяват за *фил/*фоб, ако не си 1:1 с "действителността", която са си избрали са много малко. 

Edited by Antares

Ще трябва да сте по-конкретни с обвиненията си. В случая има крайна позиция на непоносимост и злоба, която напълно съвпада с определението за *фобия.

Узбекистан изглежда два пъти по-голям от България.

Граничи с:

Казахстан

Узбекистан

Киргистан

Таджикистан

Афганистан

Туркменистан

Азербайджан 

:D

Пакистан е по-на юг.