earache Posted June 28, 2023 Share Posted June 28, 2023 Мен плоскоземците-русофили все още си ме плашат повече от манафите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 28, 2023 Share Posted June 28, 2023 (edited) Мен амбряжаът ме вкарва в беля, но ще я преживея. Edited June 30, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Бахмут ми като Бали. На Борел градинския райграс!... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Момчета, здравейте! Следя ви през годините, но защо изгонихте жените от форума?Чисто човешки нямаше как да не подаря на едно младо семейство украинци, всичко каквото бях пуснала в olx. Не можех да сглобя една кошара и ги слушах как си говорят на руски, че тази която оставили вкъщи била същата. Направо буца ми заседна в гърлото и каквото имах от децата им го подарих… Има и една друга история за братовчед ми, който беше на отговорна позиция на летище Бургас и се самоуби, заради украинка, която го остави… Монетата има две лица за мен, но губещите винаги ми се струват обикновените хора… Мога да се похваля, че големият син е в МГ и върви по вашите стъпки с информатика и компютри… Няма да се оплаквам, че преди две години ме оперираха и беше карцином, но надявам се всичко да е наред. Има и добро и лошо. Иване, чакам да станеш премиер и ще гласувам за теб!!! Признала съм те за гений!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 4 minutes ago, eos said: Момчета, здравейте! Следя ви през годините, но защо изгонихте жените от форума?Чисто човешки нямаше как да не подаря на едно младо семейство украинци, всичко каквото бях пуснала в olx. Не можех да сглобя една кошара и ги слушах как си говорят на руски, че тази която оставили вкъщи била същата. Направо буца ми заседна в гърлото и каквото имах от децата им го подарих… Има и една друга история за братовчед ми, който беше на отговорна позиция на летище Бургас и се самоуби, заради украинка, която го остави… Монетата има две лица за мен, но губещите винаги ми се струват обикновените хора… Мога да се похваля, че големият син е в МГ и върви по вашите стъпки с информатика и компютри… Няма да се оплаквам, че преди две години ме оперираха и беше карцином, но надявам се всичко да е наред. Има и добро и лошо. Иване, чакам да станеш премиер и ще гласувам за теб!!! Признала съм те за гений!!! Добре дошла отново. Дано се задържиш по-дълго. А жените сами си тръгнаха, предполагам. Не помня някой да ги е гонил целенасочено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Welcome back, eos! Монетата винаги има две страни….. важното е живи и здрави! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 2 hours ago, eos said: Момчета, здравейте! Следя ви през годините, но защо изгонихте жените от форума? Добре дошла обратно във форума, Eos! За съжаление не само жени просто го напуснаха, но и доста мъже (жените бяха далеч по-малко на брой та затова си личи толкова) и причините са най-разнообразни, но основно народа предпочита да виси в онази клоака, наречена Фейсбук, та тук останахме най-закоравелите фенове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Само твърди пичове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 12 hours ago, eos said: Момчета, здравейте! Следя ви през годините, но защо изгонихте жените от форума?Чисто човешки нямаше как да не подаря на едно младо семейство украинци, всичко каквото бях пуснала в olx. Не можех да сглобя една кошара и ги слушах как си говорят на руски, че тази която оставили вкъщи била същата. Направо буца ми заседна в гърлото и каквото имах от децата им го подарих… Има и една друга история за братовчед ми, който беше на отговорна позиция на летище Бургас и се самоуби, заради украинка, която го остави… Монетата има две лица за мен, но губещите винаги ми се струват обикновените хора… Мога да се похваля, че големият син е в МГ и върви по вашите стъпки с информатика и компютри… Няма да се оплаквам, че преди две години ме оперираха и беше карцином, но надявам се всичко да е наред. Има и добро и лошо. Иване, чакам да станеш премиер и ще гласувам за теб!!! Признала съм те за гений!!! Погледни политическата тема и мисля, че ще разбереш защо тук са останали само изключително дебелокожи хора Честито за сина ти, ако са запазили нивото и най-вече средата - ще има доста сериозен старт в математико-информатичните науки :]] Другия въпрос е, че за IT сектора си трябват едни определени отклонения Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Ей, затова не трябва да пишат жени тука, че обърках политиката, с какво ми минава през главата!:) Не знам кога мина това време, но големия син вече е в шести клас и е висок колкото мен. Като в песента, но остаряваме бързо. Antares, благодаря! За съжаление вече не е като едно време. Децата ходят на уроци от първи клас. С почти всички деца се познаваме от състезанията по математика през годините. Малко изкуствено се създава средата, но пък много деца се отказват от заниманията или просто не се получава и пак нещата си идват на мястото. Както писах младите и способните заминават за чужбина, а за нас остават хора като Тиквата и други тикви… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 (edited) Автоморга Лалов Препоръчвам, днес свърших чудесна работа Edited July 5, 2023 by w00x removed link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Каква чудесна работа може да свърши автоморга? Как една автоморга е по-добра от друга автоморга? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Представи си, че слушалки, дето струват 200лв и трудно се намират, ти ги дадат за 100. Човекът ти отговори веднага на запитването, след 17ч и ти ги прати. На другия ден в 9 са при теб, в 11 вече си ги включил и те свирят по-добре от твоите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Минимаркет "Ина". Препоръчвам. Днес им дадох пари и те ми дадоха кисело мляко, хляб и бира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Препоръчвам колегата @Antares 1660-ката работи отлично Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 1 hour ago, chasti said: Представи си, че слушалки, дето струват 200лв и трудно се намират, ти ги дадат за 100. Човекът ти отговори веднага на запитването, след 17ч и ти ги прати. На другия ден в 9 са при теб, в 11 вече си ги включил и те свирят по-добре от твоите Не знам, звучи ми като всеки друг магазин. А аналогията със слушалките първо, че е ненужна, второ, че е неправилна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 58 minutes ago, w00x said: Не знам, звучи ми като всеки друг магазин. А аналогията със слушалките първо, че е ненужна, второ, че е неправилна. Ами не ... Аз последно като обикалях повечето искаха да ми продадат грешна част и ми се присмиваха, че не съм разбирал. Другите ми продаваха част, която е по - зле от моята под предтекст: "Ти да не очакваш по - хубава" и т.н. Така че, който не си е имал работа с моргаджия, той не разбира защо колегата ги хвали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Аз съм имал работа с моргаджии. 4 пъти съм обикалял да търся неща за собствения си автомобил и 2 пъти за чужд. Нямал съм проблем, всичко си е било стандартно. Някои ти обясняват как не разбираш от нещо, при други трябваше да връщам и да заменям артикула. Както казах - магазин като магазин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Най-мразя да ме убеждават, че това което търся не ми трябва (просто защото го нямат) и да ми предлагат алтернативи, които са от форумите "домашен майстор". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Мисля си, че форОмът има работно време…. през седмицата много активност, до като всички са на работа. Събота и неделя нЕма никой, всеки почива…. Пък после мръним, заплатите малки, много работим, шефа гаден….. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Уикенда няма толкова събития за обсъждане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 На мен ми се струва, че по-скоро се чудят с какво да си запълнят работния ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Уикенда е за по-приятни неща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Мдам, почивни дни са, не е за “работа”…. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Аз си знаех, ама друго си е като ти го кажат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts