Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)

Veno

Recommended Posts

• Replies 14.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Момчета, здравейте! Следя ви през годините, но защо изгонихте жените от форума?Чисто човешки нямаше как да не подаря на едно младо семейство украинци, всичко каквото бях пуснала в olx. Не можех да сглобя една кошара и ги слушах как си говорят на руски, че тази която оставили вкъщи била същата. Направо буца ми заседна в гърлото и каквото имах от децата им го подарих… Има и една друга история за братовчед ми, който беше на отговорна позиция  на летище Бургас и се самоуби, заради украинка, която го остави… 

Монетата има две лица за мен, но губещите винаги ми се струват обикновените хора…

Мога да се похваля, че големият син е в МГ и върви по вашите стъпки с информатика и компютри… Няма да се оплаквам, че преди две години ме оперираха и беше карцином, но надявам се всичко да е наред. Има и добро и лошо.

Иване, чакам да станеш премиер и ще гласувам за теб!!! Признала съм те за гений!!!

4 minutes ago, eos said:

Момчета, здравейте! Следя ви през годините, но защо изгонихте жените от форума?Чисто човешки нямаше как да не подаря на едно младо семейство украинци, всичко каквото бях пуснала в olx. Не можех да сглобя една кошара и ги слушах как си говорят на руски, че тази която оставили вкъщи била същата. Направо буца ми заседна в гърлото и каквото имах от децата им го подарих… Има и една друга история за братовчед ми, който беше на отговорна позиция  на летище Бургас и се самоуби, заради украинка, която го остави… 

Монетата има две лица за мен, но губещите винаги ми се струват обикновените хора…

Мога да се похваля, че големият син е в МГ и върви по вашите стъпки с информатика и компютри… Няма да се оплаквам, че преди две години ме оперираха и беше карцином, но надявам се всичко да е наред. Има и добро и лошо.

Иване, чакам да станеш премиер и ще гласувам за теб!!! Признала съм те за гений!!!

Добре дошла отново. Дано се задържиш по-дълго. :) 
А жените сами си тръгнаха, предполагам. Не помня някой да ги е гонил целенасочено.

2 hours ago, eos said:

Момчета, здравейте! Следя ви през годините, но защо изгонихте жените от форума?

Добре дошла обратно във форума, Eos!

За съжаление не само жени просто го напуснаха, но и доста мъже (жените бяха далеч по-малко на брой та затова си личи толкова) и причините са най-разнообразни, но основно народа предпочита да виси в онази клоака, наречена Фейсбук, та тук останахме най-закоравелите фенове. :lol:

12 hours ago, eos said:

Погледни политическата тема и мисля, че ще разбереш защо тук са останали само изключително дебелокожи хора :)

Честито за сина ти, ако са запазили нивото и най-вече средата - ще има доста сериозен старт в математико-информатичните науки :]] 
Другия въпрос е, че за IT сектора си трябват едни определени отклонения :)

Ей, затова не трябва да пишат жени тука, че обърках политиката, с какво ми минава през главата!:)

Не знам кога мина това време, но големия син вече е в шести клас и е висок колкото мен. Като в песента, но остаряваме бързо.

Antares, благодаря! За съжаление вече не е като едно време. Децата ходят на уроци от първи клас. С почти всички деца се познаваме от състезанията по математика през годините. Малко изкуствено се създава средата, но пък много деца се отказват от заниманията или просто не се получава и пак нещата си идват на мястото. 

Както писах младите и способните заминават за чужбина, а за нас остават хора като Тиквата и други тикви… 

Представи си, че слушалки, дето струват 200лв и трудно се намират, ти ги дадат за 100. 

Човекът ти отговори веднага на запитването, след 17ч и ти ги прати. 

На другия ден в 9 са при теб, в 11 вече си ги включил и те свирят по-добре от твоите :D 

1 hour ago, chasti said:

Представи си, че слушалки, дето струват 200лв и трудно се намират, ти ги дадат за 100. 

Човекът ти отговори веднага на запитването, след 17ч и ти ги прати. 

На другия ден в 9 са при теб, в 11 вече си ги включил и те свирят по-добре от твоите :D 

Не знам, звучи ми като всеки друг магазин. :D 
А аналогията със слушалките първо, че е ненужна, второ, че е неправилна.

58 minutes ago, w00x said:

Не знам, звучи ми като всеки друг магазин. :D 
А аналогията със слушалките първо, че е ненужна, второ, че е неправилна.

Ами не ... Аз последно като обикалях повечето искаха да ми продадат грешна част и ми се присмиваха, че не съм разбирал. Другите ми продаваха част, която е по - зле от моята под предтекст: "Ти да не очакваш по - хубава" и т.н. Така че, който не си е имал работа с моргаджия, той не разбира защо колегата ги хвали :) 

Аз съм имал работа с моргаджии. 4 пъти съм обикалял да търся неща за собствения си автомобил и 2 пъти за чужд.

Нямал съм проблем, всичко си е било стандартно. Някои ти обясняват как не разбираш от нещо, при други трябваше да връщам и да заменям артикула. Както казах - магазин като магазин.

Най-мразя да ме убеждават, че това което търся не ми трябва (просто защото го нямат) и да ми предлагат алтернативи, които са от форумите "домашен майстор". 

Мисля си, че форОмът има работно време…. през седмицата много активност, до като всички са на работа. :bgrin:  Събота и неделя нЕма никой, всеки почива….:lol:

Пък после мръним, заплатите малки, много работим, шефа гаден…..:laughing: