tiktokero Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 1 hour ago, plameni said: Редовно пазарувам от това магазинче на ул. Родопи. През лятото продават домати собствена продукция. Вчера ми казаха, че по всяка вероятност следващата седмица вече ще имат за продажба. По-добре излез на булеварда, магазинчето БобоМЕС след Берьозка-та ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Аз последно купих от тук сирене, кашкавал, кисело, прясно мляко и свинска вратна пържола: https://dobrotitsa.bg До Св. Петка е магазина. Беше вкусно всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 1 hour ago, Godfather said: че те с модерация и съпорта на модерацията в суратя на Мета НЕ СЕ занимават, никога не са се занимавали и едва ли някога ще се занимават. В грешка си. TELUS International извършваха модерация в МЕТА и то за българският пазар. Това си беше в пряко нарушение на правилата им модерацията да не се извършва от същата държава. Преди няколко месеца грумна голям скандал понеже се оказа, че българският офис целенасочено блокира неудобни за властта хора. Редовно го отнасяха журналистите от BIRD и Bivol. Наложи се намеса от централата на META и договора им беше прекратен. Не знам дали не е имало някакви сътресения при тях защото си е доста сериозен удар по репутацията на компанията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 1 hour ago, tiktokero said: По-добре излез на булеварда, магазинчето БобоМЕС след Берьозка-та ... Домати??? От БобоМЕС??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Вярно, че за домати говорехме. tiktokero ме подведе! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiktokero Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 (edited) 2 hours ago, plameni said: Домати??? От БобоМЕС??? до Бобомес, магазинчето се казва Плод и зеленчук "БезистенЪт" Edited June 20, 2023 by tiktokero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 https://trafficnews.bg/krimi/aktsiiata-stolichnite-antimafioti-ofisite-mestna-kabelarka-281790/ Минава ми през главата, че 15 години цирка не свършва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 "Сизирали". По-пловдивско от това, здраве му кажи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 7 hours ago, netrootbg said: В грешка си. TELUS International извършваха модерация в МЕТА и то за българският пазар. Това си беше в пряко нарушение на правилата им модерацията да не се извършва от същата държава. Преди няколко месеца грумна голям скандал понеже се оказа, че българският офис целенасочено блокира неудобни за властта хора. Редовно го отнасяха журналистите от BIRD и Bivol. Наложи се намеса от централата на META и договора им беше прекратен. Не знам дали не е имало някакви сътресения при тях защото си е доста сериозен удар по репутацията на компанията. Ако нещо такова наистина е имало, то гарантирано е било само някаква схема в българския офис през главата на корпоративното управление. Въпреки, че като се замисля, ако нещо такова наистина е ставало, трябваше новините да дойдат задължително и при нас - Телъс си имат доста конкуренция, които не биха пропуснали възможността да им извадят някакви кирливи ризи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 (edited) https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/telus-spira-da-kontrolira-bulgarskoto-sudurzhanie-vuv-feysbuk Може да е прекалено локално за да стигне до вас през конкуренцията. Edited June 20, 2023 by EEK! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 2 hours ago, EEK! said: https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/telus-spira-da-kontrolira-bulgarskoto-sudurzhanie-vuv-feysbuk Може да е прекалено локално за да стигне до вас през конкуренцията. Значи аз не виждам информация, потвърждаваща твърденията, че се занимават с модериране. Това за модерирането го казват журналята, базирано на факта, че Телъс имат някакъв договор с Мета и продължават да го изпълняват. Според мен някой си прави гаргара в българската преса, смучейки предположения за договор, от който идея си нямат какво покрива, но може и да греша. Все пак със сигурност Телъс не се занимават с модерацията на този континент, но за България вероятно всичко е възможно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 On 6/20/2023 at 2:33 AM, Godfather said: Много си заблуден, ако си мислиш, че някой ще назначава хора да следят кой какви ги плещи на български в суратя. Всичко е ботове и понеже все пак с времето "поумняват", ти си мислиш, че си имаш работа с някой тарикат. Не - ти си както винаги като мисир в калчища... Бответе никога не могат да станат толкова умни, че да действат организирано и целенасочено. Цели армии копои има. On 6/20/2023 at 8:43 AM, Antares said: По скоро е статистика и рейтинг на самия профил - колко доклада е получавал, колко пъти е бил наказван и т.н.. В периода, в който бях много активен (и откровен) по групите - редовно ме банваха за щяло и нещяло. Веднъж получих 30 дена за споделяне на клип на групата Black Therapy. По случайност беше два-три дни след като отговорих с "не" на въпроса "харесвате ли кандидат президента ни" на страницата на гроб. Сега, когато на практика спрях да пиша по публични групи - редките случаи, когато го направя ми се разминават далеч по-солени подмятания. За да стигнеш до реален човек в Мета - трябва да познаваш реален човек в мета. Други варианти почти няма. А и подозирам, че откакто спряха (ако наистина са) да работят с Телус - нещата с модерирането на български език са малко плаващи и основно разчитащи на AI. Който на Мета определено не им се отдава (предвид, че редовно ми рекламират гроб)... Пеше, относно отношение, банове и прочее мога дисертация да напиша. Първоначално ботовете следят за елементарни простотии, но опре ли работата и на йота до политика става страшно. Търпях им говната 2-3 години - прогресивно всичко се развива все по-зле при тях - накрая стана непоносимо. И кристално ясно личи кога кой се намесва. Например бот може да те накаже заради глупост от типа "ще те застрелям ахахахаха" + усмивки в коментар към приятел. Случвало ми се е. ИдиотизЪмът е повсеместен. Няй-ясно обаче личи, когато те преследва еничар. Това започва да става редовно след определен брой наказания и незабавно, когато нещата опрат да разни либерастични темички - започват блокажи БЕЗ СМИСЪЛ И ПОСОКА! Тоест - очеизбождащо не си обидил никого и нищо, не си нарушил нито едно правило и се свалят постове и се блокира. Личи от километри, че тия простотии ИЗОБЩО не са случайни. С годините е доказано по всички параграфи. Да не говорим какви случаи имам с някои от другите си 40+ акаунта. Умишлено съм ПСУВАЛ КАТО КАРУЦАР, ама най-хашлашки и мръсни неща - няма грижи с тоя пост. Правил съм всякакви експерименти - от стени и страници с огромна популярност до най-затънтени коментари, дето няма кой как да ги докладва посмъртно - НИКАКВИ проблеми до момента да правя каквото си поискам и не само това - ГАЗЯ КАТО ВАЛЯК основни правила - НИЩО. С моят личен акаунт - незабавна реакция на безумни неща! Че и си бях направил втори личен да мога поне с близките да говоря - блокират ги в пакет! On 6/20/2023 at 10:06 AM, Godfather said: . Всичко в частта модериране и първите няколко левъла е бот то бота, мила моя майно льо. Наистина съм изумен кой те е пуснал тебе да ставаш професор... Ама като знам как раздават професрски титли в мисирско не се учудвам. Ти верно ли си толкова залухан, че си мислиш, че не ни следят И хора?!?! On 6/20/2023 at 11:06 AM, Godfather said: Хайде някак си да ми позволиш да знам твърде подробно с какво се занимава Телъс, с които работя директно през последните 15 години нон-стоп. Да не говоря, че съм им клиент на почти всички услуги. И никъде не съм казал, че телефонния съпорт е единственото нещо. Даже съпорта им е една мноооого малка част от бизнеса, която се върши от дъщерната им фирма Телъс Интернешънъл. Ситурно не си чувал, че основния им бизнес са комуникациите - от домашни телефони, през интернет та до 5G и сателити. Само обяснявам за всезнаещи, че те с модерация и съпорта на модерацията в суратя на Мета НЕ СЕ занимават, никога не са се занимавали и едва ли някога ще се занимават. Интересно с какво се занимават! Вероятно с мисири канадски... Или с телефонията на ФБ.... Наскоро осъзнах, че седя с HR-а на телетата за Пловдив на една маса... Добре че беше детски рожден ден и бях в настроение... И точно бях започнал да организирам покушение срещу шибаните еничарчета и те взеха, че се махнаха от фб помиите. Явно усетиха, че там е повече проблем, отколкото полза. ============================== Между другото в момента определено има изменение в отношението и не се раздават директно блокажи по 30 дни за щяло и нещяло. Чвно усетиха топлия дедов чимшир, който им се задава отзад като товарен влак. Сега са почнали едни такива сегрегирани наказания... Па толко дни не можеш да пишеш в групи, па толко време не можеш това, бла бла бла комбинации от лайна. Аз редовно си правя скрийншотове. Или по-скоро правЕх, щото у фб почти не се обаждам вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 7 hours ago, RaptoR said: Не - ти си както винаги като мисир в калчища... Много обичам когато някой мисир-плоскоземец като теб започне да ми обяснява неща, които са ми ежедневие, от "височината" на тотално аматьорските си разбирания за това как функционират вътрешно големите технологични компании. Мета си нямат друга работа, освен да харчат луди пари за да плащат на някой, който да следи Виден, щото е много по-специален от останалите почти ТРИ МИЛИАРДА баламурника в суратя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 1 hour ago, Godfather said: Много обичам когато някой мисир-плоскоземец като теб започне да ми обяснява неща, които са ми ежедневие, от "височината" на тотално аматьорските си разбирания за това как функционират вътрешно големите технологични компании. Мета си нямат друга работа, освен да харчат луди пари за да плащат на някой, който да следи Виден, щото е много по-специален от останалите почти ТРИ МИЛИАРДА баламурника в суратя. Ский ся - с такива дето гласуват за деберастите време не губя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 (edited) Най-после вкъщи след десет дни. Оттук насетне започва възстановяването. Сега очакваме още една важна проверка. Edited July 15, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Мм тежка операция е била Дано всичко да е наред след проверката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Бързо възстановяване и дано всичко е наред! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 (edited) 12 hours ago, kotora said: Мм тежка операция е била Дано всичко да е наред след проверката. Казах ти - сериозно клане... Като се поуспокоим да си поговорим адекватно с вуйчо ми ще изредя всичко. Той каза "между другото" махнах и апендикса. 9 hours ago, Mockingbird said: Бързо възстановяване и дано всичко е наред! Тежко ще да е, сега съм и баща, и майка и имам три деца... В момента й правя първата свясна вечеря - телешки стек с чаша червено вино - директно по заръка на хирурга! Edited June 24, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 (edited) Емии глава на семейството си(тука феминисти няма да скочат ), каквото трябва ще правиш. ебаси верно ли има такава песен Edited June 23, 2023 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 5 hours ago, RaptoR said: Казах ти - сериозно клане... Като се поуспокоим да си поговорим адекватно с вуйчо ми ще изредя всичко. Той каза "между другото" махнах и апендикса. Тежко ще да е, сага съм и баща, и майка и имам три деца... В момента й правя първата свясна вечеря - телешки стек с чаша червено вино - директно по заръка на хирурга! Видене, стискам палци всичко да е наред и да не съм те видял да се занимаваш с глупости у форОма, че ще те шляпам по врата от разстояние - имаш далеч по-важни неща в момента! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 (edited) 2 hours ago, Godfather said: Видене, стискам палци всичко да е наред и да не съм те видял да се занимаваш с глупости у форОма, че ще те шляпам по врата от разстояние - имаш далеч по-важни неща в момента! Добре запекана през грила и накисната в масло в тигана, както си я обича - well done, мен ку питаш - гьон, ма утре ще вкарам и пота в играта... Туй ми беше задължетно в списъка ============================== Междувременно аС горе миене, вода носене, кървави ризи перане... Тоя чадър е страшен таралеж в гащите, но ще изкара доде стигнем до навеса... Сабаля кафенце горе, това ми е изненадата, досега се трепах... ЕДИТ: Помежду паузите и тва сглобвям, че раЛта ни чака .... Edited June 24, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 (edited) On 6/23/2023 at 10:00 PM, kotora said: Емии глава на семейството си(тука феминисти няма да скочат ), каквото трябва ще правиш. ебаси верно ли има такава песен Смели джендъри, очаквайте и в София, само след 1-2 години. Милиони за паради на тези изроди се дават, иначе събираме капачки за кувьози, а бе всичко е наред няма проблем Edited June 27, 2023 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 1 hour ago, sasshko said: Смели джендъри, очаквайте и в София, само след 1-2 години. Милиони за паради на тези изроди се дават, иначе събираме капачки за кувьози, а бе всичко е наред няма проблем Само смърт за тия изчадия. Бавна, тежка и мъчителна. Никаква толерастия, никакво разбиране - смърт Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 28, 2023 Share Posted June 28, 2023 8 hours ago, DON_CHEFO said: Само смърт за тия изчадия. Бавна, тежка и мъчителна. Никаква толерастия, никакво разбиране - смърт С теб съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2023 Share Posted June 28, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts