Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)

Veno

Recommended Posts

53 minutes ago, w00x said:

Да де. Прекалено много им се обръща внимание кви са, затова и си серат. Като спре да им се обръща внимание, ще спрат. Тия дето недоволстват също им обръщат внимание обаче.

Пак да кажа, че като пиша "не обръщам внимание" нямам предвид "игнорирам го", а "не ме интересува какъв си и що си. не обръщам внимание на претенциите ти". Нещо, което мразителите не правят. Те изключително много обръщат внимание и отговорът е само по-силна реакция от ответната страна. Така няма да стане.

Кат пратиш един камион уруди да кОпат уран - другите ще си седнат на задника. И тука съм жалостив.... 

• Replies 14.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

2 hours ago, DON_CHEFO said:

Кат пратиш един камион уруди да кОпат уран - другите ще си седнат на задника. И тука съм жалостив.... 

Не е вярно това. Тия дето не си ги пратил ще станат още по-шумни, че и агресивни. А замислял ли си се, че в един момент, може ти да си тоя дето е в позиция да бъде пратен да копа уран? И не, не казвам, че ще станеш хомо, а че белезите, по които се налага дискриминация, се изменят с времето. Затова не трябва да има дискриминация на база външни белези и пренадлежности. Всеки трябва да се съди по това, което е и това, което допринася на обществото.

3 hours ago, w00x said:

Не е вярно това. Тия дето не си ги пратил ще станат още по-шумни, че и агресивни. А замислял ли си се, че в един момент, може ти да си тоя дето е в позиция да бъде пратен да копа уран? И не, не казвам, че ще станеш хомо, а че белезите, по които се налага дискриминация, се изменят с времето. Затова не трябва да има дискриминация на база външни белези и пренадлежности. Всеки трябва да се съди по това, което е и това, което допринася на обществото.

Тия по-шумните няма да имат привилегията да кОпат...

On 6/11/2023 at 1:08 PM, RaptoR said:

Всички момчета и момичета, с които сме били на мойта маса в моите къщи, които обичам като братя (Руми), няма ви повечето тук.... Бъдете с кака си у вторника, ще я колим да вадим тулуп от нея... Бъдете с нас... Имала да пати тя милата..... А на мен се полага....

Видене, стига бе, това сериозно ли? Стискам палци всичко да мине и замине нормално и да сте ги хванали рано нещата!

ПП. И стига с тия глупости в политическата тема, имаш далеч по-важни проблемим в момента!

53 minutes ago, RaptoR said:

Жестоко клане, жестоко клане, но е жива... 

Ужас! Ако трябва кръв - пиши. Предай ѝ много поздрави и да се оправя бързо и напълно!

11 hours ago, RaptoR said:

Жестоко клане, жестоко клане, но е жива... 

Видене, предай й от мен специални пожелания за бързо възстановяване и всичко да е наред! Стискам палци!

Вярвайте ми, не искате да видите никой свой близък в ОАРИЛ... Не знам какво да изпия, че да си избия картинките от вчера от главата... Защо изобщо ми трябваше да влизам... 
И все пак имаме елементи на възстановяване. Неадекватна е още, вероятно заради морфина, не мисля че се е върнала напълно, но днес успяхме да я чуем. Напъва се милата да се държи смело и мъжки. 

Докладвах във Фейсбук коментар "Сложил съм бомба под сцената на прайда, ще се лее кръв. П*дали гнусни, мама ви д**ба."
Фейсбук: It doesn't go against our community guidelines.

Тия дето ги банват, блокират, мютват, не знам какво толкова пишат..

Биват следени, биват мачкани напълно умишлено и целенасочено - аз съм един от тях. Последно написах шеговито на приятелка - ще ти откъсна главата ХАХАХАХАХА и имах проблеми. Добре че поне откакто се прегрупираха спряха да раздават директно по 30 дена. Сега промениха полИтиката, курви долни прокажени... 

Edited by RaptoR

Това се върши от ботове бе, не от реални хора. Явно бота дето трябва да разбира български, още не е минал началното училище. :lol:

1 hour ago, Godfather said:

Това се върши от ботове бе, не от реални хора. Явно бота дето трябва да разбира български, още не е минал началното училище. :lol:

Преосмисли си ПРОФесията.... Ботовете ги познаваме добре и не им обръщаме особено Фнимание, реалните копои са друга бира. Имам заради Фармвил все още 40 акаунта, правил съм всевъзможни ексКРЕ... пертменти и в един момент си ПЕРСОНАЛНО следен. Точно теб банват, точно теб атакуват. Да не споменавам пак Ирини, че ще се пукне некой деберастки хемороид. НО, както е казано - ти си у нас, квот кажем ние - тва е. 

45 minutes ago, RaptoR said:

Преосмисли си ПРОФесията.... Ботовете ги познаваме добре и не им обръщаме особено Фнимание, реалните копои са друга бира. Имам заради Фармвил все още 40 акаунта, правил съм всевъзможни ексКРЕ... пертменти и в един момент си ПЕРСОНАЛНО следен. Точно теб банват, точно теб атакуват. Да не споменавам пак Ирини, че ще се пукне некой деберастки хемороид. НО, както е казано - ти си у нас, квот кажем ние - тва е. 

Много си заблуден, ако си мислиш, че някой ще назначава хора да следят кой какви ги плещи на български в суратя. Всичко е ботове и понеже все пак с времето "поумняват", ти си мислиш, че си имаш работа с някой тарикат. :lol:

Последните 4 доклада конкретно не ги обработваха ботове, защото отне повече от 24 часа, за да получа отговор. Ботовете обработват докладите почти веднага и се получава становището.
И въпреки това решиха, че заплахи за тероризъм и саморазправа са ОК.

9 hours ago, w00x said:

Докладвах във Фейсбук коментар "Сложил съм бомба под сцената на прайда, ще се лее кръв. П*дали гнусни, мама ви д**ба."
Фейсбук: It doesn't go against our community guidelines.

И защо си докладвал добрия човек? Мръсната педалска измет е толкова извън контрол, че от само трепане вече оправя ситуацията... И дано го пускат в национален ефир. 

Честит ви памукчийски празник :D

Edited by DON_CHEFO

Представи си, че ако гръмне бомба под сцената, хомосексуалните пострадали ще са повече от хетеросексуалните. Деца, минувачи, персонал. Или и това е прието според теб?

1 hour ago, w00x said:

Последните 4 доклада конкретно не ги обработваха ботове, защото отне повече от 24 часа, за да получа отговор. Ботовете обработват докладите почти веднага и се получава становището.
И въпреки това решиха, че заплахи за тероризъм и саморазправа са ОК.

Не бъди толкова сигурен, времето за отговор нищо не означава. Мога да ти гарантирам, че с човек почваш да комуникираш единствено при някаква ескалация по съответния им вътрешен ред. А такава ескалация по принцип хич не е лесна. :lol:

13 hours ago, w00x said:

По скоро е статистика и рейтинг на самия профил - колко доклада е получавал, колко пъти е бил наказван и т.н.. В периода, в който бях много активен (и откровен) по групите - редовно ме банваха за щяло и нещяло. Веднъж получих 30 дена за споделяне на клип на групата Black Therapy. По случайност беше два-три дни след като отговорих с "не" на въпроса "харесвате ли кандидат президента ни" на страницата на гроб.
Сега, когато на практика спрях да пиша по публични групи - редките случаи, когато го направя ми се разминават далеч по-солени подмятания.

За да стигнеш до реален човек в Мета - трябва да познаваш реален човек в мета. Други варианти почти няма. А и подозирам, че откакто спряха (ако наистина са) да работят с Телус - нещата с модерирането на български език са малко плаващи и основно разчитащи на AI. Който на Мета определено не им се отдава (предвид, че редовно ми рекламират гроб)...

15 minutes ago, earache said:

Не помня вече колко години не сме кусвали хубав домат, като изключим черитата. Всичко е леш, но и за луди пари.

Редовно пазарувам от това магазинче на ул. Родопи. През лятото продават домати собствена продукция.

Вчера ми казаха, че по всяка вероятност следващата седмица вече ще имат за продажба.

34 minutes ago, earache said:

Не помня вече колко години не сме кусвали хубав домат, като изключим черитата. Всичко е леш, но и за луди пари.

Ее по пазарите лятото има. Даже вече почнаха да се появяват хубави домати. Ако си вземеш и Сирене Кърнаре + печени червени чушки, става убийствена комбинация ! От Магазина на Мандрата килото е 15.90, в магазина е към 19-20лв 

1 hour ago, Antares said:

За да стигнеш до реален човек в Мета - трябва да познаваш реален човек в мета. Други варианти почти няма. А и подозирам, че откакто спряха (ако наистина са) да работят с Телус - нещата с модерирането на български език са малко плаващи и основно разчитащи на AI. Който на Мета определено не им се отдава (предвид, че редовно ми рекламират гроб)...

Те и да работят още с Телъс, последните не се занимават с тия неща конкретно, а основно с телефонен съпорт. Ама я познай как се стига до него - със сигурност няма да е при нищо свързано с модериране, а най-вероятно с гаранционния съпорт на джаджи като Куест 2 и то отново при някаква ескалация. Всичко в частта модериране и първите няколко левъла е бот то бота, мила моя майно льо. :lol:

Много знаеш ти Телус с какво се занимават :D Имат всякакъв съпорт. Това, че се води call center, не значи, че се занимават само с телефонен съпорт :)

Между другото една приятелка е ХР там и сега разработват Офис в Черна Гора. 

29 minutes ago, kotora said:

Много знаеш ти Телус с какво се занимават :D Имат всякакъв съпорт. Това, че се води call center, не значи, че се занимават само с телефонен съпорт :)

Между другото една приятелка е ХР там и сега разработват Офис в Черна Гора. 

Хайде някак си да ми позволиш да знам твърде подробно с какво се занимава Телъс, с които работя директно през последните 15 години нон-стоп. Да не говоря, че съм им клиент на почти всички услуги. И никъде не съм казал, че телефонния съпорт е единственото нещо. Даже съпорта им е една мноооого малка част от бизнеса, която се върши от дъщерната им фирма Телъс Интернешънъл. Ситурно не си чувал, че основния им бизнес са комуникациите - от домашни телефони, през интернет та до 5G и сателити. Само обяснявам за всезнаещи, че те с модерация и съпорта на модерацията в суратя на Мета НЕ СЕ занимават, никога не са се занимавали и едва ли някога ще се занимават. :lol: