Ferante Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 WTF - намерени са останки от древен град в стил късен мутробарок в болница Лозенец. https://nova.bg/news/view/2023/06/09/414851/разследване-на-nova-тайнствен-апартамент-в-болница-лозенец-с-джакузи-и-сауна/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Видях го вчера по новините и... някак си вече нищо не ме учудва. Таен апартамент 500 квадрата вътре мега лукс и директора казва "офис и помощни помещения". Джакузи, сауна ...... Помияри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Като се замисля, че има обурудване за подслушване ме навежда на мисълта, че това май е по-скоро дело на службите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 12 hours ago, Ferante said: Като се замисля, че има обурудване за подслушване ме навежда на мисълта, че това май е по-скоро дело на службите. Така де - службите имат уговорка с Гугъл. "СЛУЖБИТЕ" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Купих си ей тва: И съм супер доволен. Дори и да не го ползвам повече от час-два, заслужава си всяка стотинка ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 22 minutes ago, chasti said: Купих си ей тва: И съм супер доволен. Дори и да не го ползвам повече от час-два, заслужава си всяка стотинка ^^ Тва ша ти го завра в дивия, паляк тулупски, просто споменавам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 С нови сили и добре отпочинал Виден се завръща на работа след отпуската Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 3 hours ago, Antares said: С нови сили и добре отпочинал Виден се завръща на работа след отпуската Нямаш си дори бегла представа колко точно си се объркАл, мили мой.... Нещо кат жена ти на тема гоблени... Иначе "отпуските" предстоят да започнат, някога, някъде, но не и при мен, ама за начало трябва да оживеем, че да ги ползваме... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Видене, понякога във форОма се държиш като вързано куче - скачаш да хапеш всеки, който се доближи до те :] Знам, че не си такъв на живо, или поне не съм те виждал такъв, та не си го слагам, но просто няма нужда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 (edited) 2 minutes ago, Antares said: Видене, понякога във форОма се държиш като вързано куче - скачаш да хапеш всеки, който се доближи до те :] Знам, че не си такъв на живо, или поне не съм те виждал такъв, та не си го слагам, но просто няма нужда. Ай ся приказки.... И кой го казва.... Молим те - разсмиваш ме... Edited June 11, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Всички момчета и момичета, с които сме били на мойта маса в моите къщи, които обичам като братя (Руми), няма ви повечето тук.... Бъдете с кака си у вторника, ще я колим да вадим тулуп от нея... Бъдете с нас... Имала да пати тя милата..... А на мен се полага.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 И ти ли просто споменаваш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 (edited) 29 minutes ago, chasti said: Виден ще го еба в педала грозен. педалът грозен ще го плюят мухите на въжето с малко сапун ЕЛА ИЗПЪРДЯНА ГНИДО да ти опраа тулупските хемороиди Ся гледам и другияТ пърдил тръцнАл. Ай да го не почвам Edited June 11, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 (edited) 10 hours ago, RaptoR said: Ай ся приказки.... И кой го казва.... Именно, казвам, че си разменихме ролите Смисъл, не съм станал специалист по всичко, но имам някакви спомени, че беше далеч по-голям презкурист преди. 8 hours ago, RaptoR said: Бъдете с кака си у вторника... Стискаме палци! Дано мине леко и безаварийно! Edited June 12, 2023 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 4 hours ago, Antares said: но имам някакви спомени, че беше далеч по-голям презкурист преди. Не очаквах от теб да имаш грешни спомени, винаги съм форомно ПРЕКАЛЕНО ангажиран, дори до ден днешен. Ти винаги си бил презкурист ако добре съм следил и за капак си причината кака ти да напусне форома след петия си пост Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 12 hours ago, RaptoR said: Бъдете с кака си у вторника... Стискам палци и аз. Дано всичко мине безпроблемно и бързо се възстанови. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Видене, стискам палци всичко да мине наред! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Just now, DON_CHEFO said: Успокоявай се с тая тъпотия. Точно заради тия дето "не ви пука" я има тая гнусотия... Ама не спираме до тук. В училищата на някои места на малките деца щели дей/дем да им викат....найс,а? Или и тука има няква заучена фраза? Аз няма от какво да се успокоявам. Парад ще има без значение дали на мен ми харесва или не. Не виждам и от позицията на какъв ще адвокатствам да бъде спрян. Има парад на блондинките. Има парад на разни крайно десни организации. Има парад на поддръжниците на свободна продажба на оръжия. Има вело парад. Който му е кеф си взима разрешение от общината и си прави парад. Не виждам проблемът. В кои училища? Задай си въпроса "Защо се стигна до там, че да им викат на децата дей/дем в училище." Не се хващай за вече свършения факт. Защото разни хора ходят и протестират срещу прайда и насаждат омраза, затова. Мислиш, че тези, срещу които се обявяваш са тези, взели решението? Ами, не. Не са. Решението са го взели бели хетеросексуални американци. Ако всеки си гледаше работата, нямаше да има никакво значение кой къде си го вкарва и тия дето си го вкарват различно нямаше да изпитват нуждата да ти натякват как могат да си го вкарват където си искат, щото ти не си им никакъв. Огънят иска да гори, а хората, които не харесват огън, са си въобразили, че като хвърлят бензин вътре, ще го изгасят. Ако бъде изолиран и оставен да си гори без никой да го подклажда, огънят много бързо ще изгасне сам. Всичко, което се случва сега, е резултат на грешно насочена омраза. И колкото повече омраза има, толкова по-зле ще става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 3 hours ago, w00x said: И да има известна логика в думите ти, трудно ми е да се съглася с теб. Да си правят, колкото искат паради, спазвайки обществените норми и морал. Ако ще и 10000 LGBT извращения да минат през центъра на някой град ако са облечени нормално и държат подобаващо, никой няма да им обърне внимание. Като оня фест на някви дърти педерунгели в кожа дето се нижеха и опикаваха групово на обществено място. Няма как да не им се се обърне внимание, даже бездействието е най-лошото. Тая работа с обръщането на другата буза я има само в библията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 (edited) 8 minutes ago, XMD said: И да има известна логика в думите ти, трудно ми е да се съглася с теб. Да си правят, колкото искат паради, спазвайки обществените норми и морал. Ако ще и 10000 LGBT извращения да минат през центъра на някой град ако са облечени нормално и държат подобаващо, никой няма да им обърне внимание. Като оня фест на някви дърти педерунгели в кожа дето се нижеха и опикаваха групово на обществено място. Няма как да не им се се обърне внимание, даже бездействието е най-лошото. Тая работа с обръщането на другата буза я има само в библията. Точно де. Да си правят паради спазвайки обществените норми. Но тъй като им се обръща прекалено внимание и се толерират, да не вземат да се обидят, им се дава да минават метър, сякаш са нещо повече от останалите хора. Обръща им се внимание /= Оставете ги да си правят каквото си искат. Обръща им се внимание = Обръща им се специално внимание и им се позволява да се изживяват като различни от останалите. Edited June 12, 2023 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Тва твойто малко като лафа, ако ще да се изсере на масата, само да не ми пръска в чинията Не става така тая работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Изобщо нямам предвид това. Просто като ми се изсере на масата няма да позволя да му се размине, защото е хомосексуалист. Ще го третирам като всеки друг, който направи същото, без значение какъв е. Ако му се размине, значи му обръщам внимание на ориентацията/расата и му казвам "да, теб трябва да те третирам различно, защото си ******" (в случая с привилегии). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Баш де! Тея си серат непръкъснато на масата и им се разминава само, защото са педали и т.н. Трябва да се мери всичко с един аршин. Спрем ли да им обръщаме внимание, още по-зле ще станат нещата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Да де. Прекалено много им се обръща внимание кви са, затова и си серат. Като спре да им се обръща внимание, ще спрат. Тия дето недоволстват също им обръщат внимание обаче. Пак да кажа, че като пиша "не обръщам внимание" нямам предвид "игнорирам го", а "не ме интересува какъв си и що си. не обръщам внимание на претенциите ти". Нещо, което мразителите не правят. Те изключително много обръщат внимание и отговорът е само по-силна реакция от ответната страна. Така няма да стане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 20 hours ago, RaptoR said: Бъдете с кака си у вторника Стискам палци всичко да мине наред! 39 minutes ago, w00x said: Да де. Прекалено много им се обръща внимание кви са, затова и си серат. Като спре да им се обръща внимание, ще спрат. Тия дето недоволстват също им обръщат внимание обаче. Това е наистина проблема, обръщането на внимание от уж недоволстващите. Уж, защото видяхме какви са най-шумно протестиращите Иначе защо си мисля, че преобладаващата част от недоволството не идва от екстремни прояви на прайда в София? А е заради самото му съществуване, а другото е замазване на очите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts