Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)

Veno

Recommended Posts

Аз за това си пазя Alpine плеъра и усилвателя… като си купя някой ден една стара бангия, пак да си направя кар аудио проектчето…даже бас касата която си правих се търкаля в килера… Иначе си пазя едни двайсетина цедета, но пък няма къде да ги пусна :bgrin:

Слушам основно през мрежовия стриймър флакове от компа или Дизър хайфай. Даже мислих да се винилвам по едно време, ама малко ме дразни фоновия шум и пукане от плочите и се отказах. 

• Replies 14.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Мисля си дали най-накрая не си вовряха главите у задниците баламурниците след днешния ден, но нямам нерви да отварям политтемата след повече от 850км и над 11 часа на волана днес... :rofl:

Аз от 15-ти януари до сега 15000 км. на варела. Като гледам до края на година едно 30к ще ги подмина. 

Е то на дизела не му ли правиш поне 25-30к километра/годишно значи не ти трябва :) 

Моя Пасат след 20 дни стават точно 4 години как съм го взел. За това време- малко над 110к изминати километри. 

По километраж наближава 300к (реално- поне на половин милион), та ми минава вече еретичната мисъл дали да не се го пускам за продан докато е време...

41 minutes ago, Antares said:

На мен колелото ми сигурно тая година има по-голям километраж от колата :lol:

То това е за темата с хвалбите :)

Николчо - С БУСА :rofl:
Да не говорим, че вече всеки понеделник сме в Гърция поне до сряда :laughing1:
Тоя бус се оказа най-великата находка... Не съжалявам, че налях няколко хиляди за ремонти на чужда кола - изплатила се е в пъти и си правя каквото си поискам... :evil

3 hours ago, deus_pld said:

Е то на дизела не му ли правиш поне 25-30к километра/годишно значи не ти трябва :) 

Моя Пасат след 20 дни стават точно 4 години как съм го взел. За това време- малко над 110к изминати километри. 

По километраж наближава 300к (реално- поне на половин милион), та ми минава вече еретичната мисъл дали да не се го пускам за продан докато е време...

Моята я купих преди 10 години. 43 000км съм направил. :D Основно извънградско. Скоро мина 200 000км километража. Реални са моите.

И аз искам с колелелото, ама пусто офиса далеч и все вали. :lol:

Иначе моята е бензин/газ и тя гони по километраж 300к ама ще е сигурно и тя на 500000. За сега ще кара, ама сигурно другата година ща неща ще я сменям.

Иначе ся звънях да сменям масло, майстора вика не може си ги минал тея километри за 4 месеца. Е уви успях.

13 minutes ago, w00x said:

Моята я купих преди 10 години. 43 000км съм направил. :D Основно извънградско. Скоро мина 200 000км километража. Реални са моите.

Тя твойта е умряла от скука, ебаси. :lol: 

Трябва да я водиш от време на време да се вижда с други коли, че да не развие някоя депресия от самота, хахах.

56 minutes ago, RaptoR said:

Николчо - С БУСА :rofl:
Да не говорим, че вече всеки понеделник сме в Гърция поне до сряда :laughing1:
Тоя бус се оказа най-великата находка... Не съжалявам, че налях няколко хиляди за ремонти на чужда кола - изплатила се е в пъти и си правя каквото си поискам... :evil

Ще въртиш геврека и тва ще е. Много ти хареса тая Гърция, да не взе имот ? 

Аз сглобих дрона, груба грешка беше, че не настроих както трябва колко да е чувствителен и за малко да замине. Първо падане, оцеля :) 

Дано да не вали уикенда, че да мога да полетя някъде около София на някоя поляна.

Имот още не съм взел, беснея как изпуснах две прекрасни оферти, но като не решавам еднолично така става. Имот си взе Петко и то прекрасен и по цяло лято си е там, аз сега му помагам с някои неща и сме всяка седмица долу - то си ми е домашно вече дето се вика... За около месец съм минал повече километри отколкото през студентските години :laughing1:

Тая година май ще се минава директно от отопление на охлаждане. През май пробвам втори път да спра напълно отоплението, и двата пъти пада на 21 градуса и сополясвам.

Е па що се стискаш, нали затова си го сложил този климатик.

Аз откакто сложих термопомпа се родих. Целогодишна температура от 24 градуса.

XMD,

Каква сложи?

Колко куб. м. отопляваш? Или кв. м.?

Подово плюс конвектори?

Разхода за електричество приблизително?

Edited by Mockingbird

53 minutes ago, Mockingbird said:

XMD,

Каква сложи?

Колко куб. м. отопляваш? Или кв. м.?

Подово плюс конвектори?

Разхода за електричество приблизително?

Мидеа въздух, въздух. Три етажна къща, по 120 квадрата етажа. Радиатори с термо глави, термостат във всяка стая, плюс конвектори( ползват се само за охлаждане) Между два и три мегавата (на термопомпата) беше месечното потребление за изминалия  отоплителен сезон. 

Добре си направил с тая Мидеа, поне си взел оригинала, че ся се навъдиха какви ли не ребрандирани с ниска цена пак тяхни, естествено заради цена по-нисък клас.

Аз за вкъщи избрах газ+ нормални климатици. Дано се запази цената или ако я дигат да не е много, че тогава минавам само на климатици.

2 hours ago, XMD said:

Е па що се стискаш, нали затова си го сложил този климатик.

Аз откакто сложих термопомпа се родих. Целогодишна температура от 24 градуса.

Не ме кефят тия климатици. Подухват ми, а и въздухът е някак различен с тях.

Ама ще го включвам скоро, нямам избор…

Чакай, как така въздух-въздух, а и радиатори?!? Въздух-вода може би…. предполагам трифазна…Колко й дават номинална ел. мощност? Бая лакома е,  при тази топла зима 3 мегавата на месец си е доста….

Монофазна е, 6 KW, ако не се лъжа отдава 15 или 18 KW. Не знам как се води точно системата, от тия без да се слага сонда е. 

15 hours ago, w00x said:

Не ме кефят тия климатици. Подухват ми, а и въздухът е някак различен с тях.

Ама ще го включвам скоро, нямам избор…

Изсушават въздуха доста, винаги оставям някой прозорец отворен леко в горната част.

16 hours ago, jozo said:

Добре си направил с тая Мидеа, поне си взел оригинала, че ся се навъдиха какви ли не ребрандирани с ниска цена пак тяхни, естествено заради цена по-нисък клас.

Аз за вкъщи избрах газ+ нормални климатици. Дано се запази цената или ако я дигат да не е много, че тогава минавам само на климатици.

Преди това бях на пелети и ми беше омръзнало хамалуването и чистенето, отделно два навеса ми се освободиха автоматично с термопомпата.