XMD Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 И защо внасяме лук от Австралия? А да, и черешите 80 кинта килото. Тва стана тренд в последните години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 1 hour ago, chasti said: Защо сиренето и кашкавалът са на една цена? И защо жълтият лук е по-скъп от лилавия? Защото НВ Бойко Борисов не е застъпил на власт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 27 minutes ago, XMD said: А да, и черешите 80 кинта килото. Тва стана тренд в последните години. Ако климатичните промени продължат в тая посока, а те ще продължат, тая тенденция ще се запази. Ранна череша вече втора година нямам ЕДНА за късмет на дървото, другата ражда през юни колкото да хапнат децата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Климатичните промени са едно на ръка. Братовчеда има няколко декара череши, последните години даже не си прави труда да ги бере. Изкупната цена на борсите обезсмисля цялото начинание… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Just now, XMD said: Климатичните промени са едно на ръка. Братовчеда има няколко декара череши, последните години даже не си прави труда да ги бере. Изкупната цена на борсите обезсмисля цялото начинание… Па да ги продава директно! Масово се отказват хората, а и все повече намаляват старите майстори... Никой не иска да работи както знаем... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Сложих си Сол, пюър+кенди и дъжд на Асето Корса.... Как някой е развил скрипт или квото там се казва да моднеш игра, която оригинално няма динамично време до степен където слагаш облаци, дъжд, динамично време или време свързано с реалните условия в деня... Трябва да спра да плащам за тая игра. 8 кинта игра и 80 в модове :D. Ще ставам истеМски ютюбър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 21 minutes ago, RaptoR said: Па да ги продава директно! Масово се отказват хората, а и все повече намаляват старите майстори... Никой не иска да работи както знаем... Кат каза майстори се присетих за родното ни строителство, позната в една от най-големите строителни компании оня ден ми разправяше как оправяла документите на 200 с дръпнати очи… ще строят къщи и комплекси по морето… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Вие сте изгресили от егасия, перкаси! Аре па някой да дойде на мен да ми казва как да си паля барбекюто, а! Газта е гадна работа и е предназначена за негри, негропоклонници и хора, дето и лайно да им сервираш, щом е сготвено на газова скара за насиколкотамстотин долара, значи е нещо яко за ядене. А вулканичните камъни до някъде спасяват нещата, но само до някъде! Да... става за масова продукция и гъчене на тълпата, но истината е в кюмюра и дръвата. И Мисире, недей да забравяш кой те убеди да купиш първата си такава скара на камъни, като достатъчно добра за целта, за която ти трябваше. Аз лично бях се настървил да си правя мой Джоспър, след като ме нахраниха с мръвки приготвени в такова нещо, но тогава ми изпадна това Камадо и нещата приключиха! В момента и с пистолет на главата не можеш да ме накараш да си правя мръвките на нещо различно. П.с. Да, има малко играчка. Но самото палене на барбекюто си е ритуал, а готвенето на мръвките е свещенодействие. И наистина не мога да разбера защо трябва да си даваш парите за някакво газово недоразумение. След като за далеч по-малко можеш да си купиш една електрическа, дето да ти седи на плота. И пак да си похапваш същите безвкусици. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 1 hour ago, XMD said: Кат каза майстори се присетих за родното ни строителство, позната в една от най-големите строителни компании оня ден ми разправяше как оправяла документите на 200 с дръпнати очи… ще строят къщи и комплекси по морето… Мани, изкупили са огромни количества земя. Тихо ни превземат ==================== Галицин, пак не ми отговори кога ще седнем около яйцето на високото! И между другото в случая не визирах нашта скара, дори не ми мина през ума за нея... Освен това тя не е домашен клас, та да не я набутваме тука... И недей и ти отписва газта с лека ръка, има си свои предимства, особено пък като се прави риба по морето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 1 minute ago, RaptoR said: Мани, изкупили са огромни количества земя. Тихо ни превземат ==================== Галицин, пак не ми отговори кога ще седнем около яйцето на високото! И между другото в случая не визирах нашта скара, дори не ми мина през ума за нея... Освен това тя не е домашен клас, та да не я набутваме тука... И недей и ти отписва газта с лека ръка, има си свои предимства, особено пък като се прави риба по морето. Дай 5 кинта щи снимам две яйца, космати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Както казва Стефчо, газта е за котлони… в едно изречение с барбекю няма място… Абсолютно съм съгласен с Галицин… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Да ви пикам на барбекютата, когат нема шопар 120 кила в кочината на Деда... Ся ще ми скочите, че си имате хора за всичко.. Намерете ми шопар със сланина 4 пръста кат едно време.... Е нема такова животно, изтребиха всички семки и сортове на истинското месо от едно време.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Видене, не знам дали знаеш, но аз вече почти не пребивавам в Пловдив. Ама наистина ми липсват гледките, на които обичайно си пиех кафето сутрин... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 9 hours ago, vinyl_master said: Да ви пикам на барбекютата, когат нема шопар 120 кила в кочината на Деда... Ся ще ми скочите, че си имате хора за всичко.. Намерете ми шопар със сланина 4 пръста кат едно време.... Е нема такова животно, изтребиха всички семки и сортове на истинското месо от едно време.... Има, миличък, има. Но на пазара в Първомай и се дебне. 9 hours ago, gado said: Видене, не знам дали знаеш, но аз вече почти не пребивавам в Пловдив. Ама наистина ми липсват гледките, на които обичайно си пиех кафето сутрин... Очевадно нямам дори понятие, замина на морето или нещо друго? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 На морето съм от повече от месец. И ако този сезон успея да си дойда два или три пъти, направо банкет ще дам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 (edited) 19 minutes ago, gado said: На морето съм от повече от месец. И ако този сезон успея да си дойда два или три пъти, направо банкет ще дам. 22-29 юни съм на моето място, може да направим "работна среща" Edited May 15, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Такава аматьорщина излъчвате, че не знам как да я опиша. Да започнем с това, че не сте виждали хубаво газово барбекю на живо. Тези които се продават в Европа нямат нищо общо с тези които са от другата страна на Атлантика. Не мога да си простя, че точно преди да напусна преди няколко месеца, изтървах една перфектна бройка за без пари буквално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 On 5/15/2023 at 10:20 AM, netrootbg said: Такава аматьорщина излъчвате, че не знам как да я опиша. Да започнем с това, че не сте виждали хубаво газово барбекю на живо. Тези които се продават в Европа нямат нищо общо с тези които са от другата страна на Атлантика. Не мога да си простя, че точно преди да напусна преди няколко месеца, изтървах една перфектна бройка за без пари буквално. Апффф..... Седи мирен и си прави тихото, щото миризмата и вкуса на изгоряла мазнина не е като същите, ама на добре приготвено месо. От мен толкова. щото така и така не знаеш за какво става въпрос, та и да ти обясня, пак няма да разбереш. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 Понеже е явно, че няма да се разберете, аз предлагам да направим едно сървенование. Феновете на Газпром ще направят на газово барбекю, феновете на кюмюра - на кюмюр, феновете на родния футбол - на дървесина и жури ще определи кои са най-вкусни. Аз съм готов да се жертвам за жури. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 11 minutes ago, Antares said: Аз съм готов да се жертвам за журЕ. То като гледам как само се обиждат на аматьори, аз ще взема картофи и ориз да не останем гладни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 Очаквам оправдания от типа "Тоя път нещо не стана както трябва" и от двете страни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 1 hour ago, w00x said: Очаквам оправдания от типа "Тоя път нещо не стана както трябва" и от двете страни. Доста е вероятно да слушаме рибарски оправдания 1 hour ago, UzITo said: То като гледам как само се обиждат на аматьори, аз ще взема картофи и ориз да не останем гладни Аз освен да забъркам един боб, дорде майсторете си мерят надениците Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 15 minutes ago, Antares said: Аз освен да забъркам един боб, дорде майсторете си мерят надениците Ще взема и лЯб, че сурова наденица не ям пък да не стане някой сакатлък със скарите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 Аз може да се включа с пиенето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 Няква бира мога да взема и аз Или Узо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts