Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)


Veno

Recommended Posts

И защо внасяме лук от Австралия? 
А да, и черешите 80 кинта килото. Тва стана тренд в последните години.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 14.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 hour ago, chasti said:

Защо сиренето и кашкавалът са на една цена?

И защо жълтият лук е по-скъп от лилавия?

 

Защото НВ Бойко Борисов не е застъпил на власт. 

Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, XMD said:

А да, и черешите 80 кинта килото. Тва стана тренд в последните години.


Ако климатичните промени продължат в тая посока, а те ще продължат, тая тенденция ще се запази. 
Ранна череша вече втора година нямам ЕДНА за късмет на дървото, другата ражда през юни колкото да хапнат децата... 

Link to comment
Share on other sites

Климатичните промени са едно на ръка.

Братовчеда има няколко декара череши, последните години даже не си прави труда да ги бере. Изкупната цена на борсите обезсмисля цялото начинание… 

Link to comment
Share on other sites

Just now, XMD said:

Климатичните промени са едно на ръка.

Братовчеда има няколко декара череши, последните години даже не си прави труда да ги бере. Изкупната цена на борсите обезсмисля цялото начинание… 


Па да ги продава директно! :laughing1:
Масово се отказват хората, а и все повече намаляват старите майстори... Никой не иска да работи както знаем... 

Link to comment
Share on other sites

Сложих си Сол, пюър+кенди и дъжд на Асето Корса.... Как някой е развил скрипт или квото там се казва да моднеш игра, която оригинално няма динамично време до степен където слагаш облаци, дъжд, динамично време или време свързано с реалните условия в деня... Трябва да спра да плащам за тая игра. 8 кинта игра и 80 в модове :D. Ще ставам истеМски ютюбър :D

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, RaptoR said:


Па да ги продава директно! :laughing1:
Масово се отказват хората, а и все повече намаляват старите майстори... Никой не иска да работи както знаем... 

Кат каза майстори се присетих за родното ни строителство, позната в една от най-големите строителни компании оня ден ми разправяше как оправяла документите на 200 с дръпнати очи… ще строят къщи и комплекси по морето… 

Link to comment
Share on other sites

Вие сте изгресили от егасия, перкаси!

Аре па някой да дойде на мен да ми казва как да си паля барбекюто, а! Газта е гадна работа и е предназначена за негри, негропоклонници и хора, дето и лайно да им сервираш, щом е сготвено на газова скара за насиколкотамстотин долара, значи е нещо яко за ядене. А вулканичните камъни до някъде спасяват нещата, но само до някъде! Да... става за масова продукция и гъчене на тълпата, но истината е в кюмюра и дръвата. И Мисире, недей да забравяш кой те убеди да купиш първата си такава скара на камъни, като достатъчно добра за целта, за която ти трябваше.

Аз лично бях се настървил да си правя мой Джоспър, след като ме нахраниха с мръвки приготвени в такова нещо, но тогава ми изпадна това Камадо и нещата приключиха! В момента и с пистолет на главата не можеш да ме накараш да си правя мръвките на нещо различно.

 

П.с. Да, има малко играчка. Но самото палене на барбекюто си е ритуал, а готвенето на мръвките е свещенодействие. И наистина не мога да разбера защо трябва да си даваш парите за някакво газово недоразумение. След като за далеч по-малко можеш да си купиш една електрическа, дето да ти седи на плота. И пак да си похапваш същите безвкусици.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, XMD said:

Кат каза майстори се присетих за родното ни строителство, позната в една от най-големите строителни компании оня ден ми разправяше как оправяла документите на 200 с дръпнати очи… ще строят къщи и комплекси по морето… 


Мани, изкупили са огромни количества земя. Тихо ни превземат :rofl:

====================

Галицин, пак не ми отговори кога ще седнем около яйцето на високото! :devil
И между другото в случая не визирах нашта скара, дори не ми мина през ума за нея... Освен това тя не е домашен клас, та да не я набутваме тука... И недей и ти отписва газта с лека ръка, има си свои предимства, особено пък като се прави риба по морето.  
 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, RaptoR said:


Мани, изкупили са огромни количества земя. Тихо ни превземат :rofl:

====================

Галицин, пак не ми отговори кога ще седнем около яйцето на високото! :devil
И между другото в случая не визирах нашта скара, дори не ми мина през ума за нея... Освен това тя не е домашен клас, та да не я набутваме тука... И недей и ти отписва газта с лека ръка, има си свои предимства, особено пък като се прави риба по морето.  
 

Дай 5 кинта щи снимам две яйца, космати

Link to comment
Share on other sites

Да ви пикам на барбекютата, когат нема шопар 120 кила в кочината на Деда... 

Ся ще ми скочите, че си имате хора за всичко.. Намерете ми шопар със сланина 4 пръста кат едно време....

Е нема такова животно, изтребиха всички семки и сортове на истинското месо от едно време....

Link to comment
Share on other sites

Видене, не знам дали знаеш, но аз вече почти не пребивавам в Пловдив. Ама наистина ми липсват гледките, на които обичайно си пиех кафето сутрин...

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, vinyl_master said:

Да ви пикам на барбекютата, когат нема шопар 120 кила в кочината на Деда... 

Ся ще ми скочите, че си имате хора за всичко.. Намерете ми шопар със сланина 4 пръста кат едно време....

Е нема такова животно, изтребиха всички семки и сортове на истинското месо от едно време....


Има, миличък, има. Но на пазара в Първомай и се дебне. :devil
 

9 hours ago, gado said:

Видене, не знам дали знаеш, но аз вече почти не пребивавам в Пловдив. Ама наистина ми липсват гледките, на които обичайно си пиех кафето сутрин...


Очевадно нямам дори понятие, замина на морето или нещо друго?

Link to comment
Share on other sites

На морето съм от повече от месец. И ако този сезон успея да си дойда два или три пъти, направо банкет ще дам.

Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, gado said:

На морето съм от повече от месец. И ако този сезон успея да си дойда два или три пъти, направо банкет ще дам.


22-29 юни съм на моето място, може да направим "работна среща" :devil

Edited by RaptoR
Link to comment
Share on other sites

Такава аматьорщина излъчвате, че не знам как да я опиша. Да започнем с това, че не сте виждали хубаво газово барбекю на живо. Тези които се продават в Европа нямат нищо общо с тези които са от другата страна на Атлантика. Не мога да си простя, че точно преди да напусна преди няколко месеца, изтървах една перфектна бройка за без пари буквално.

Link to comment
Share on other sites

On 5/15/2023 at 10:20 AM, netrootbg said:

Такава аматьорщина излъчвате, че не знам как да я опиша. Да започнем с това, че не сте виждали хубаво газово барбекю на живо. Тези които се продават в Европа нямат нищо общо с тези които са от другата страна на Атлантика. Не мога да си простя, че точно преди да напусна преди няколко месеца, изтървах една перфектна бройка за без пари буквално.

Апффф.....

Седи мирен и си прави тихото, щото миризмата и вкуса на изгоряла мазнина не е като същите, ама на добре приготвено месо. От мен толкова. щото така и така не знаеш за какво става въпрос, та и да ти обясня, пак няма да разбереш. :)

Link to comment
Share on other sites

Понеже е явно, че няма да се разберете, аз предлагам да направим едно сървенование. Феновете на Газпром ще направят на газово барбекю, феновете на кюмюра - на кюмюр, феновете на родния футбол - на дървесина и жури ще определи кои са най-вкусни. 

Аз съм готов да се жертвам за жури.

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Antares said:

Аз съм готов да се жертвам за журЕ.

То като гледам как само се обиждат на аматьори, аз ще взема картофи и ориз да не останем гладни :lol:

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, w00x said:

Очаквам оправдания от типа "Тоя път нещо не стана както трябва" и от двете страни. :D 

Доста е вероятно да слушаме рибарски оправдания :)

 

1 hour ago, UzITo said:

То като гледам как само се обиждат на аматьори, аз ще взема картофи и ориз да не останем гладни :lol:

Аз освен да забъркам един боб, дорде майсторете си мерят надениците :lol:

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Antares said:

Аз освен да забъркам един боб, дорде майсторете си мерят надениците :lol:

Ще взема и лЯб, че сурова наденица не ям пък да не стане някой сакатлък със скарите  :rofl:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...