Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)

Veno

Recommended Posts

Обожавам Pink Floyd!

Другото го оставям без коментар, защото е страшно… и не е мълчано само от властите в България….тези изроди са изгубили адски много време в укриване, вместо да постъпят правилно…..

• Replies 14.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

9 hours ago, Antares said:

Е ся понеже говорехме за операционни системи, телефона на баща ми LG му спират поддръжката, щото 'що да се занимават, та вайбъра, основната причина да има "умен" телефон спира да работи, щото андроида е прекалено стар. Днес цял ден се мъча да префлашвам, да рутвам, да качвам къстъм билдове на андроид, брикнах го няколко пъти, няколко пъти го ънбрикнах и в момента водя епически войни да кача гугълските приложения, а проклетията се бори със зъби и нокти срещу мен. Та от всичко това мога да кажа "FUCK ANDROID"!

Така, така. На колко години е андроида... Оти айпада не само, че е нов ами и последното им поколение ако не бъркам. 

2 hours ago, Mockingbird said:

Обожавам Pink Floyd!

Другото го оставям без коментар, защото е страшно… и не е мълчано само от властите в България….тези изроди са изгубили адски много време в укриване, вместо да постъпят правилно…..

И сега правят същото. И разни хора ги защитават.

Доста притно съм изненадан от Hot springs Medical&Spa в село Баня до Разлог. Храната е много добра, има 2 басейна, 7-8 различни спа активности. 

Карах дрон от тия диджей незнамсиквоси миналия ден... Всъщност, Митаче, Боби ми даде да карам неговия дрон - не съм вярвал, че ще употребя тоя лаф в такъв контекст някой ден :rofl:
Значи луда работа е! И сега едни мръсни мисли ми се въртят из главата... Страшен кеф, изобщо не се грижиш да гледаш къде точно е машината, обхват има в километри, даже този по-евтин модел (около 1500) е супер. Просто не трябваше да пипам, защото сега само си мисля как да взема един... :laughing1:

Преди няколко години показваха разни екстри със следене на обекти, сензори за сблъсък. Сега сигурно са още по. За такива машинки задължително обаче функцията да се върне от където е излетяло да се настройва, че полицайте в София май така загубиха първия.

Edited by mIRCata

И да се следи батерията, че може да се окаже, че няма достатъчно батерия да се върне. Видене като направя моя ще ти дам да го пробваш. Но там няма  никакви помощни средства. Контролера ще дойде утре и вечерта започвам в симулатора да се упражнявам.

48 minutes ago, RaptoR said:

Карах дрон от тия диджей незнамсиквоси миналия ден... Всъщност, Митаче, Боби ми даде да карам неговия дрон - не съм вярвал, че ще употребя тоя лаф в такъв контекст някой ден :rofl:
Значи луда работа е! И сега едни мръсни мисли ми се въртят из главата... Страшен кеф, изобщо не се грижиш да гледаш къде точно е машината, обхват има в километри, даже този по-евтин модел (около 1500) е супер. Просто не трябваше да пипам, защото сега само си мисля как да взема един... :laughing1:

Къде пипаш там, ’дет нямаш работа, а?:lol:

Зарибявка си е, ама хич не искам да пипам повече….:bgrin:

52 minutes ago, mIRCata said:

Преди няколко години показваха разни екстри със следене на обекти, сензори за сблъсък. Сега сигурно са още по. За такива машинки задължително обаче функцията да се върне от където е излетяло да се настройва, че полицайте в София май така загубиха първия.

Всичките имат return to home вече. Дори тия за 50лв.

3 hours ago, Mockingbird said:

Къде пипаш там, ’дет нямаш работа, а?:lol:

Зарибявка си е, ама хич не искам да пипам повече….:bgrin:

Що бе?!?!? Верно му се накарах що няма протектори на пропелерите, ама тва се кара много спокойно на 100 метра височина :rofl:
Иначе да, Николчо, купува се задължетно пакет с три батерии. Да се разчита на завръщане е абсурд, защото няма как да сметнеш условията в двете посоки. Аз мисля обаче да си ходя с дрона от къщи до фермата на село :laughing1:

3 hours ago, w00x said:

Всичките имат return to home вече. Дори тия за 50лв.

То т'ва е ясно. Въпросът е к'во правим, като от мерак го пуснеш, преди да си му настроил правилния "home". Въпросът е риторичен, щото познати така бяха разлепили из цяла Младост обяви за загубен дрон :lol: Пускат, ония с полуизтощена батерия и решава спешно да се прибере вкъщи... което никой не знае къде е :D

18 minutes ago, Antares said:

То т'ва е ясно. Въпросът е к'во правим, като от мерак го пуснеш, преди да си му настроил правилния "home". Въпросът е риторичен, щото познати така бяха разлепили из цяла Младост обяви за загубен дрон :lol: Пускат, ония с полуизтощена батерия и решава спешно да се прибере вкъщи... което никой не знае къде е :D

Тоя пък по някаква странна причина беше на строен при хоуминг първо да се дигне на 100 метра височина... Останах изненадан от това решение, ама явно има смисъл из горите тилилейски... 

1 hour ago, Antares said:

DJI си хваща за Home, позицията където се намира дистанционното. Странно е това което се е случило. Отделно, че можеш да му прекъснеш режима за прибиране.

44 minutes ago, RaptoR said:

Тоя пък по някаква странна причина беше на строен при хоуминг първо да се дигне на 100 метра височина... Останах изненадан от това решение, ама явно има смисъл из горите тилилейски... 

Това е стандартната настройка. Можеш да зададеш на каква височина да се издигне когато се прибира. Ама и тук си аматьор както във всичко друго ;).

7 minutes ago, netrootbg said:

Това е стандартната настройка. Можеш да зададеш на каква височина да се издигне когато се прибира. Ама и тук си аматьор както във всичко друго ;).

Дали е стандартна не ме интересува - собственикът каза, че ТОЙ е задал тези настройки. Та изплакни ибрика и не се обаждай, че вечно наакване както винаги... 

Доообре. Само от сега да ти кажа, че места на които съм пускал дрон и дистанция, никога няма даже да си помечтаеш дори. Обаче съм съгласен, че знаеш повече от менпи темата ;).

1 minute ago, netrootbg said:

Доообре. Само от сега да ти кажа, че места на които съм пускал дрон и дистанция, никога няма даже да си помечтаеш дори. Обаче съм съгласен, че знаеш повече от менпи темата ;).

Къде по-точно дори съм намекнал нещо подобно и какво ми пука къде си пускал дронове?!?!? Пак фантастики и измишльотини... :rofl:

2 hours ago, Antares said:

Ами, home е мястото, от което е излетял.

Не знам какъв дрон са имали твоите познати, при положение, че възможността да излети 2 пъти от едно и също място не е особено голяма и такава настройка би била доста ненужна.

Минава ми през главата, че с тия двамата мои любимци не съм се виждал от бая време :)

А е редно да се съберем на родна или презатлантичекса земя... все ми е тая!

@RaptoR

@DON_CHEFO

ezgif.com-optimize.gif.fa3834d33e8f93ad04473780ced63c3d.gif