Godfather Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 1 hour ago, DON_CHEFO said: Недей еректира на тонове желЕзо... Извратено е. Даже ако е червено на цвят и има за емблема черна кобила на жълт фон ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 Е тогава най-вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 7 hours ago, Godfather said: Даже ако е червено на цвят и има за емблема черна кобила на жълт фон ли? Даже и тогава. Освен ако не те влече. Нали сме либерасти вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 Тези хора ми бяха комшии на Богомил. Живееха над нас, те са от Димитровград или Хасково, не помня точно. Бащата на момчето беше военен, а майката шивачка. Понеже често ме молеха да им оправя компютъра или да настроя телевизора, момчето го познавам много добре. Тъй като и моя син е с аутизъм познавам доста добре симптомите на тези деца. Причината баща му Димитър да не ги е застрелял тези тримата според мен е, че най-вероятно са го задържали или не знам какво, защото аз лично бих им отрязал главите. Видеото е много добро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 (edited) 1 hour ago, charmock said: Тези хора ми бяха комшии на Богомил. Живееха над нас, те са от Димитровград или Хасково, не помня точно. Бащата на момчето беше военен, а майката шивачка. Понеже често ме молеха да им оправя компютъра или да настроя телевизора, момчето го познавам много добре. Тъй като и моя син е с аутизъм познавам доста добре симптомите на тези деца. Причината баща му Димитър да не ги е застрелял тези тримата според мен е, че най-вероятно са го задържали или не знам какво, защото аз лично бих им отрязал главите. Видеото е много добро. Аз съм съгласен, че няколко от тия боклуци трябва да бъдат посечени в национален ефир та да може другите да де кротнат, но... Ония дрогиран боклук дето затри двете момичета му дадоха тотал 20 години.... Мислиш ли, че нещо, особено пък 5 години ще дадат на тези... Освен ако не е за назидание. Аз лично смятам, че ние НОРМАЛНИТЕ отдавна трябва да имаме правото да трепем, който сметнем за добре... И без тва сме 8 милЯрда сган. С ковида не стана, поне на нас да разрешат. Наркомани, негри, педали, индийци, тъпи "инфлуенсери" ... В този ред Edited April 22, 2023 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 20 minutes ago, DON_CHEFO said: Аз съм съгласен, че няколко от тия боклуци трябва да бъдат посечени в национален ефир та да може другите да де кротнат, но... Ония дрогиран боклук дето затри двете момичета му дадоха тотал 20 години.... Мислиш ли, че нещо, особено пък 5 години ще дадат на тези... Освен ако не е за назидание. Аз лично смятам, че ние НОРМАЛНИТЕ отдавна трябва да имаме правото да трепем, който сметнем за добре... И без тва сме 8 милЯрда сган. С ковида не стана, поне на нас да разрешат. Наркомани, негри, педали, индийци, тъпи "инфлуенсери" ... В този ред Абсолютно подкрепям. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 Всички подкрепят, докато в един момент не се окажат извън групата на "нормалните".. 1 hour ago, charmock said: Тези хора ми бяха комшии на Богомил. Живееха над нас, те са от Димитровград или Хасково, не помня точно. Бащата на момчето беше военен, а майката шивачка. Понеже често ме молеха да им оправя компютъра или да настроя телевизора, момчето го познавам много добре. Тъй като и моя син е с аутизъм познавам доста добре симптомите на тези деца. Причината баща му Димитър да не ги е застрелял тези тримата според мен е, че най-вероятно са го задържали или не знам какво, защото аз лично бих им отрязал главите. Видеото е много добро. А доколко може да са вярни твърденията, че момчето е искало да участва по собствено желание с цел известност? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 11 minutes ago, w00x said: А доколко може да са вярни твърденията, че момчето е искало да участва по собствено желание с цел известност? Ти наясно ли си с това състояние???? Или и от това разбираш много. Всеки идиот може да излъже тези деца с обещания, които те самите не разбират. Нали не мислиш, че това дете е избрано на случаен принцип? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 (edited) 7 minutes ago, charmock said: Ти наясно ли си с това състояние???? Или и от това разбираш много. Всеки идиот може да излъже тези деца с обещания, които те самите не разбират. Нали не мислиш, че това дете е избрано на случаен принцип? Зададох прост, искрен въпрос. Ако знаех отговора, нямаше да го задавам. Не разбирам откъде идва тази агресия.. Edited April 22, 2023 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 3 minutes ago, w00x said: Зададох прост, искрен въпрос. Ако знаех отговора, нямаше да го задавам. Не разбирам откъде идва тази агресия.. Не е агресия към теб, а към всеки осмелил се да се възползва от тези деца. Съжалявам ако съм прозвучал грубо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 Въпросът ми беше към теб като родител на дете с такъв проблем и човек познаващ лично въпросното момче малко или много. Наистина ми беше интересно доколко възможността само да се е подвело от "лесна и бърза известност" (дори и тя да му е била обещана под различна форма, а не точно така) в свят, в който почти всеки под 30 годишна възраст иска да е някакъв тип "инфлуенсър" и да се говори за него, е реална. Не съм намеквал, че сам си е поискал да се случи точно това. Ни най малко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 2 minutes ago, w00x said: Въпросът ми беше към теб като родител на дете с такъв проблем и човек познаващ лично въпросното момче малко или много. Наистина ми беше интересно доколко възможността само да се е подвело от "лесна и бърза известност" (дори и тя да му е била обещана под различна форма, а не точно така) в свят, в който почти всеки под 30 годишна възраст иска да е някакъв тип "инфлуенсър" и да се говори за него, е реална. Не съм намеквал, че сам си е поискал да се случи точно това. Ни най малко. В повечето случаи тези деца са отритнати и без приятели. Понякога за да почувстват поне малко внимание, могат да бъдат много лесно манипулирани. Те не разбират адекватно какво се случва. Има различни форми на аутизъм. Моя син например е асоциален, в 10 клас е, а никога не е имал приятели, лесно би могъл да бъде манипулиран за да почувства един вид, че е ценен. Той няма да го приеме като унижение, а един вид като игра. Миналата година едни момчета от класа го тормозиха, на два три пъти се е прибирал от училище с камък в джоба. В интерес на истината ме беше страх повече за гамените, да не разбие на някой от тях главата. Абе въобще материята е доста сложна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 Ей такива изродчета, които тормозят другите деца, са ми най-противни. Ще се подиграват с детето, без значение дали има някакъв проблем или не.... Ако видя такива в действие по улицата, ще ги пращам да се прибират вкъщи по гащи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 1 hour ago, w00x said: Всички подкрепят, докато в един момент не се окажат извън групата на "нормалните".. А доколко може да са вярни твърденията, че момчето е искало да участва по собствено желание с цел известност? A ти смяташ изброените за нормални? Видя ли какво стана миналата седмица при нас? И онова лесбийско посмесище либерасти боклук дето ни е кмет вика - повече деца се държаха нормално.... Ритане на бяло момиче от глутница негри. Подпалена тесла и колко други разрушени коли и магазини... Било нормално? Съжалявам майна. Не джуви, не съд а 50ти калибър и откоси, откоси докато всичко не стане черва и кръв и гаргите да ги ядат. Света е станал прекалено мил и обидчив. Никой на никой не е длъжен с нищо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 15 minutes ago, DON_CHEFO said: A ти смяташ изброените за нормални? Видя ли какво стана миналата седмица при нас? И онова лесбийско посмесище либерасти боклук дето ни е кмет вика - повече деца се държаха нормално.... Ритане на бяло момиче от глутница негри. Подпалена тесла и колко други разрушени коли и магазини... Било нормално? Съжалявам майна. Не джуви, не съд а 50ти калибър и откоси, откоси докато всичко не стане черва и кръв и гаргите да ги ядат. Света е станал прекалено мил и обидчив. Никой на никой не е длъжен с нищо Кой дефинира нормално и къде е границата, питам аз? Защото ако "реформаторите" свършат с "реформата", която предлагаш, в един момент може и хората с над 5% мазнини в тялото да не са "нормални". Тогава какво правим? Може чернокосите и те да станат "ненормални". И .т.н Схващаш ли? Не съм видял. Нима бели не ритат негри? Защо едните са по-различни от другите? Всички трябва да са са равни пред закона. Черни, бели, всякви. И не, това не е нормално. Не виждам къде съм казал, че е. И пак да кажа. В единия момент си от правилната страна на 50-тия калибър, но в следващия може да не си. Или това не го мислиш сега? Като дойде момента, тогава? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 Сори, но там не сте много нормални, тези дни нали стреляха по някакво момче защото е позвънило на грешната врата, жена я убиха след обръщане пред грешната къща. Някакъв стреля по семейство защото децата били шумни.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 Момчето, което влезло в къщата, било негърче. По на Чефо логиката, не би трябвало да има проблем или...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 (edited) 1 hour ago, w00x said: Кой дефинира нормално и къде е границата, питам аз? Защото ако "реформаторите" свършат с "реформата", която предлагаш, в един момент може и хората с над 5% мазнини в тялото да не са "нормални". Тогава какво правим? Може чернокосите и те да станат "ненормални". И .т.н Схващаш ли? Не съм видял. Нима бели не ритат негри? Защо едните са по-различни от другите? Всички трябва да са са равни пред закона. Черни, бели, всякви. И не, това не е нормално. Не виждам къде съм казал, че е. И пак да кажа. В единия момент си от правилната страна на 50-тия калибър, но в следващия може да не си. Или това не го мислиш сега? Като дойде момента, тогава? Аз разбира се дефинирам кое е нормално. Не съм нито луд, нито друсалка, че да не мога да направя разлика. Не знам какво е толкова трудно. Влизаш в някви измислени сценарии да се опиташ да си нагодиш тезата. Бъде дебел, слаб, с плочки... Квото искаш. Ама не друсай и не ми казвай как брадат мъж бил жена щото така го чувствал и аз разбираш ли трябва да съм съгласен и да му сваря яйчице да си хапне... Или да строя паметник на шибаната наркоманска измет дето подпалиха Минеаполис заради него. Нещата никак не са трудни, но либерастите ги правят такива и карат да хората да си мислят, че безкрайни права... Не е така Мъж-Жена Бял-памукар Хетеро - измет. Виж колко е просто. Нямам нужда от 5 доктората да ги определя нещата. Edited April 22, 2023 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 1 hour ago, DON_CHEFO said: Аз разбира се дефинирам кое е нормално. Не съм нито луд, нито друсалка, че да не мога да направя разлика. Не знам какво е толкова трудно. Влизаш в някви измислени сценарии да се опиташ да си нагодиш тезата. Бъде дебел, слаб, с плочки... Квото искаш. Ама не друсай и не ми казвай как брадат мъж бил жена щото така го чувствал и аз разбираш ли трябва да съм съгласен и да му сваря яйчице да си хапне... Или да строя паметник на шибаната наркоманска измет дето подпалиха Минеаполис заради него. Нещата никак не са трудни, но либерастите ги правят такива и карат да хората да си мислят, че безкрайни права... Не е така Мъж-Жена Бял-памукар Хетеро - измет. Виж колко е просто. Нямам нужда от 5 доктората да ги определя нещата. Казваш, че аз влизам в измислени сценарии, докато ти казваш как ти ще решаваш кой/кое е нормално в световен мащаб и ще правиш геноцид по избор? Чефо, що така пиеш от рано бе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 18 minutes ago, w00x said: Казваш, че аз влизам в измислени сценарии, докато ти казваш как ти ще решаваш кой/кое е нормално в световен мащаб и ще правиш геноцид по избор? Чефо, що така пиеш от рано бе? Няма да сбъркате. Не мога да пия, а искам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Който идиот е разрешил пускането на айфон/айпад в този им вид на операционната система - трябва да бъде обесен с главата надолу... Що за велика глупост е товс. 2 часа не мога да подкарам обикновен avi. файл... Ръчкам ssd в сърфейса или телефона - 3 клика за 3 секунди и всичко тръгва. Сиктир ти на шибания айпад. Ако не беше 1000 долара щях да го счупя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 43 minutes ago, DON_CHEFO said: Който идиот е разрешил пускането на айфон/айпад в този им вид на операционната система - трябва да бъде обесен с главата надолу... Що за велика глупост е товс. 2 часа не мога да подкарам обикновен avi. файл... Ръчкам ssd в сърфейса или телефона - 3 клика за 3 секунди и всичко тръгва. Сиктир ти на шибания айпад. Ако не беше 1000 долара щях да го счупя Аз не знам с какъв акъл си причиняваш такива щети - сега тия нерви нямат връщане... Аз между другото имам една граница, в която ми пада пердето, причернява и не ми пука колко пари е - лети към стената или земята... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 (edited) Да не окаже, че този който е дал 1к за Ипад му се иска да гледа пиратско съдържание . Edited April 23, 2023 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 (edited) 2 hours ago, RaptoR said: Аз не знам с какъв акъл си причиняваш такива щети - сега тия нерви нямат връщане... Аз между другото имам една граница, в която ми пада пердето, причернява и не ми пука колко пари е - лети към стената или земята... Подарък на жена ми е. Батерията като чисто нов продукт държи повече. Та викам за Флорида ще вземем него... Грешка 2 hours ago, Ferante said: Да не окажа, че този който е дал 1к за Ипад му се иска да гледа пиратско съдържание . Станал си по-католик от папата. Велики глупости. Същото това съдържание го гледах до сега на телефона от ssd-то. С точно два клика и 5 секунди Edited April 23, 2023 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 5 hours ago, DON_CHEFO said: Който идиот е разрешил пускането на айфон/айпад в този им вид на операционната система - трябва да бъде обесен с главата надолу... Що за велика глупост е товс. 2 часа не мога да подкарам обикновен avi. файл... Ръчкам ssd в сърфейса или телефона - 3 клика за 3 секунди и всичко тръгва. Сиктир ти на шибания айпад. Ако не беше 1000 долара щях да го счупя VLC Player. Click, click и гледаш на айпада/айфона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts