Ferante Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Ясно, благодаря. Ще те подпирам след някой месец до къде си стигнал с картите :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Я като сте се заговорили тук за карти-марти. Някой може ли да ми ъпдейтне Нувито? Жал ме е да го изхвърля, защото си работи перфектно, а не си знае годините вече. Просто иска една съвременна карта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 1 hour ago, gado said: Я като сте се заговорили тук за карти-марти. Някой може ли да ми ъпдейтне Нувито? Жал ме е да го изхвърля, защото си работи перфектно, а не си знае годините вече. Просто иска една съвременна карта. Какъв формат са картите? Преди доста години добавях на приятел карти и по спомен имаше в Офф роуд форума. Въпросът е да видиш какво разширение ползва твоята навигация и намериш по-нова с подходящ размер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Не ми се занимава. Предпочитам да си платя на някой да го направи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 https://support.garmin.com/en-US/?faq=4EZjstonT12qeq4wawBjq7 Така не става ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Галине дай модела на това чудо @RaptoRто ок постоянно да се носи дори и като спиш ама рано или късно почват едни убавини да виреят там и става неприятно. Ми гривната си я мия при всяко зареждане, 10тина дена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 1 hour ago, kotora said: едни убавини да виреят там Това става с разните кожени и подобни каишки. С метални такова нещо няма. И все пак е добре часовника да е леко хлабав, а не да се залепя на място, под него да става влажна кожата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 И с металните има. Този, за който споменах, че носех постоянно, беше с метална каишка. Бавно, бавно, под/между ребрата на каишката, всичко става в кир и трябва периодично да се почиства. Поне 1 път на седмица, например. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 53 minutes ago, w00x said: ...и трябва периодично да се почиства. С'я ше кажеш и че трябва и ръцете да си мием Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Шокиращо, знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 1 hour ago, w00x said: И с металните има. Този, за който споменах, че носех постоянно, беше с метална каишка. Бавно, бавно, под/между ребрата на каишката, всичко става в кир и трябва периодично да се почиства. Поне 1 път на седмица, например. Не знам защо го обсъждаме това, след като ефекта е абсолютно същия независимо дали спиш с часовника или не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Абе аз ли нещо изпуснах нишката или вие? Написах го в отговор на това, което mIRCata написа в отговор на kotor-a, че металните каишки нямат проблем с "убавини, които виреят там". Вие ми говорите за това, че е редно да си миеш часовника (и ръцете) и нямало значение дали спиш с него.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 2 minutes ago, w00x said: Абе аз ли нещо изпуснах нишката или вие? Написах го в отговор на това, което mIRCata написа в отговор на kotor-a, че металните каишки нямат проблем с "убавини, които виреят там". Вие ми говорите за това, че е редно да си миеш часовника (и ръцете) и нямало значение дали спиш с него.. Това тръгна от твърдението на Николчо, че като не го сваляш при спане се появявали тия неща. А всъщност истината е, че каишката (метална, всякаква) трябва да се чисти периодично без значение дали го сваляш вечер или не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Не е баш тъй, написал съм, че при постоянно носене се появяват гадостите Веднъж седмично трябва да се мие със сигурност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 4 minutes ago, Godfather said: Това тръгна от твърдението на Николчо, че като не го сваляш при спане се появявали тия неща. А всъщност истината е, че каишката (метална, всякаква) трябва да се чисти периодично без значение дали го сваляш вечер или не. При постоянно носене се появяват доста по-бързо отколкото ако го носиш по 8 часа на ден... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 5 minutes ago, kotora said: Не е баш тъй, написал съм, че при постоянно носене се появяват гадостите Веднъж седмично трябва да се мие със сигурност. Ами не е баш тъй. Дали го носиш постоянно или не, гадостите все се появяват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 3 hours ago, mIRCata said: Това става с разните кожени и подобни каишки. С метални такова нещо няма. И все пак е добре часовника да е леко хлабав, а не да се залепя на място, под него да става влажна кожата. Всичко е въпрос на елементаризми в тая схема. Даже е излишно да палим вентилацията по тая тема. Поради тази причина кълна и до момента съсипителите на класическите ми часовници.... 1 hour ago, Godfather said: Не знам защо го обсъждаме това, след като ефекта е абсолютно същия независимо дали спиш с часовника или не. Как бе, МИСИР, тия ся кат стана да пикая дори усещат, че съм се събудил и съм се размърдал и ми прави говедото идиотски слийп репорт.... Пунта мара, но го има. Точки раздава даже.... Колко съм спал, колко съм се търкалЯл... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Типичен гасконец Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 1 hour ago, RaptoR said: Как бе, МИСИР, тия ся кат стана да пикая дори усещат, че съм се събудил и съм се размърдал и ми прави говедото идиотски слийп репорт.... Пунта мара, но го има. Точки раздава даже.... Колко съм спал, колко съм се търкалЯл... Да бе, Мисир, така е! Ама говорехме за гадостите, които се трупат по каишката и други части на часовника. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 (edited) 1 hour ago, Godfather said: Да бе, Мисир, така е! Ама говорехме за гадостите, които се трупат по каишката и други части на часовника. Е така де, мили мой. Трупат се кат не си миеш ръцете Edited March 1, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 34 minutes ago, RaptoR said: Е така де, мили мой. Трупат се кат не си миеш ръцете Thank you, Captain "Turkey" Obvious! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Пусти му билборд... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Ба ва у гъзо... Ем потни вода не пиете, ем проблем с верижките имате. Аз Гармина не го махам. Най-мразим като си мия ръцете и да ми влезе вода под часовника... В банята обаче като насапунисам китката и го развъртя и всичко чук. Да ви покажа нов часовник и моя на две години - няма да направите разлика.... Колко пъти съм изтръпвал като издаяня стъклото в някой ръб - чук е. По-хубав часовник не съм имал (едно IWC съм си харесал ама както мисля да напускам да драпам малко мъде, че се убих от работа.. Няма да е добра одея) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Кой модел ползваш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 6 hours ago, DON_CHEFO said: Ба ва у гъзо... Ем потни вода не пиете, ем проблем с верижките имате. Аз Гармина не го махам. Най-мразим като си мия ръцете и да ми влезе вода под часовника... В банята обаче като насапунисам китката и го развъртя и всичко чук. Да ви покажа нов часовник и моя на две години - няма да направите разлика.... Колко пъти съм изтръпвал като издаяня стъклото в някой ръб - чук е. По-хубав часовник не съм имал (едно IWC съм си харесал ама както мисля да напускам да драпам малко мъде, че се убих от работа.. Няма да е добра одея) Така си е - часовник се мие под душа, тва е ясно и за билборди. Иначе и аз съм направо очарован от здравината на тия стъкла. Остави удари и чуквания "на ръб" дето се изтръпва машинално, ами аз като ровя из аквариумите като се допрат стъкло в стъкло и един такъв "дерящ" звук... Обаче нищо му няма. ЧУК ахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts