Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)

Veno

Recommended Posts

8 hours ago, DON_CHEFO said:

Залагам си месечната заплата и чифт мъде, че никой няма да намери разлика между снимките със стария и новия ми телефон :D

Съгласен съм. Мъдете може да си ги задържиш. :D 

• Replies 14.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 hour ago, w00x said:

Съгласен съм. Мъдете може да си ги задържиш. :D 

10 кинта и само снимка тогазЕ на мъдете от онлифенса :D. Няма само жените да правят пари от това :D

Стига си си пробутвал мъдете, момче. Нямам интерес.
Давай двете снимки да ти казвам какви са им разликите и пускай направо заплатата на Революта. :D 

1 hour ago, w00x said:

Не е, но това нищо не променя. :D Към мъде, на Чефо или на когото и да било друг, нямам интерес. :D 

5 кинта и никви мъде... Няква златна среда да ударим... На пенсия ша черпа :D

8 hours ago, Antares said:

Т'ва сигурно би имало значение за човек, дето не отлепя поглед от телефона. Аз лично телефона го ползвам само като не съм вкъщи и нямам какво да правя, което не се случва толкова често. Предния ми андроид изкара 7 години и го смених единствено, щото батерията, година след смяната пак почна да свършва за под един ден.

Щото копченатискачите не ги ебе за оптимизация и пишат 99% от приложенията с идеята, че съвременните телефони имат достатъчно изчислителна мощ, та защо да мислят как да харчат по-малко. И с всеки следващ ъпдейт на всяко нещо добавят нови неща, отново без да оптимизират и така. В един момент остарелия хардуер не може да смогне.
А копченатискачите пишат така, щото някой повЕрвал си меринджей приспи целия тех отдел с приказки за марджини, куотъри, движението на акциите цветклото в угандската фондова борса и им каже, че на базата на всичко това - приложението трябва да е готово за 1/3 от времето, което би им отнело да напишат нещо, дето няма да ги е срам да го погледнат.

Убий ма, не се бях замислял/сетил за това.. Баси колко лесно било за обяснение... 

5 hours ago, mIRCata said:

Мениджър е такова животно, дето си мисли, че 9 жени може да родят 1 бебе за 1 месец.

Зависи кой мениджър питаш https://www.jitbit.com/alexblog/217-it-designation-definitions/ :laughing:

Друга тема, е че горното не е винаги грешно :)

1 hour ago, gado said:

Само тестово ги качвам тези. Защо обаче ги дава завъртяни на 180 градуса?

Разпитай @Godfather :lol:

Реално форОмът ти показва снимките както са в действителност. Причината да мислиш, че не са така е, че в самия файл има едно количество мета данни, някои от които казват как според софтуера направил снимката би трябвало файла да се показва (тоест кое е нагоре). Повечето софтуери за разглеждане на картинки четат тия данни и визуализират снимката според тях. IPB не го прави и винаги ще ти покаже снимката както е.

Което ме подсеща, че аз продължавам да не мога да качвам снимки изобщо без значение размера и формата... 

Edited by RaptoR

2 hours ago, mIRCata said:

Най вероятно си ударил лимита за акаунт. Разчисти стари, че да ти се освободи място. Май е от това.

Не смятам, че е това, лимитите бяха сериозно вдигнати, а и щеше да ми го каже системата...

ЕДИТ: ХА! Никога не бях поглеждал, но се оказва, че съм на 428% :rofl:Определено нещо има...:grin:

Edited by RaptoR

1 hour ago, mIRCata said:

Другия път да слушаш какво ти казвам.

Да бе, Слакър, но тук единственото нещо, което ми хрумва логически като причина е смяната на статуса на акаунта ми. За тия дваесе гОдин нито веднъж не съм поглеждал тия данни. И не е ли редно системата да каже "сори, брат, превишил си"... 

Много ми липсва възможността да може цитатите от мненията да са като текст, да може да си ги пипнеш малко, едно друго, сега само местиш целия блок. И преглед преди публикуване също беше готино. "Развиват" го в грешната посока.

Абее.... И изобщо всичките копченатискачи трябва да ги наредят до членовете на отдел клиенти, на Сириуската Робототехническа Корпорация, когато революцията дойде.

Ама може и преди това! Все ще е едно добро начало. Така мисля аз.

2 hours ago, mIRCata said:

Много ми липсва възможността да може цитатите от мненията да са като текст, да може да си ги пипнеш малко, едно друго, сега само местиш целия блок. И преглед преди публикуване също беше готино. "Развиват" го в грешната посока.

Това за цитатите не го разбрах. И сега можеш да ги променяш и местиш. Или ти не търсиш това?

Това не е от значение. Можеш да го гледаш и онлайн. :D 

А участничките са ежедневно по улиците. Не е като да са ги държали в някоя институция и да са ги пуснали само за формата.
Дори ако гледаш Ергена, можеш да си подготвен за тях, иначе ако не знаеш за съществуването им, първи сблъсък в реалността ще ти дойде като гръм.

Пеше, аз също мяркам разни неща из пространството - определено ще е по-голяма отврат от предната отврат. Всчиките тия помии са машини за опростачване. Оставяме настрана какъв точно дебил и стотинкаджия трябва да бъдеш, какъв екскремент и на без това говняния човешки род, но очевидно имаме и годишна градация в простотията. 
И докато едно е да видиш тук там изпърдяна курва по улицата и да я подминеш като всеки нормален човек с присмех, друго е да ти ги навират накуп в прайм ефир, когато гледат и децата. Ето това вече постулира разстрел директно. 

Edited by RaptoR

16 minutes ago, RaptoR said:

Всчиките тия помии са машини за опростачване. 

Анджък.

Но колкото и добре да си живееш - рано или късно идва Ангел и ти казва, че не си прав :lol: