Antares Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Туй ся го виждам: On 1/28/2023 at 5:33 AM, RaptoR said: Да ти приличам на някой, който му се губи време да се занимава с копченатискачески тъпотии??? Баси, дори дЕдо ми беше малко по-отворен към новите технологии. Видене, не беше ли малко по-млад Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 2 hours ago, mIRCata said: Тези "промоции" са наказуеми, ако месец поне преди това не е била високата цена. Нали така бяха грабнали емаг на времето. Помня как тогава им гледах и техните "намаления" на едни фотоапарати или обективи беше. Промо цената беше по-висока от нормалната цена в специализираните магазини, а там в същото време, редовна промоция беше със 100-200 по ниска от редовната при тях. Е та то за какво правим по 15 проверки на цените, особено по време на черния петък... 1 hour ago, Antares said: Баси, дори дЕдо ми беше малко по-отворен към новите технологии. Видене, не беше ли малко по-млад Пеше, много лапнишаранско тука. Не напразно наскоро коригирах една реплика на Момчил Билборда - именно за да не изглежда сякаш едва ли не съм против прогреса - напротив, точно обратното. Ама кога нещо е говно си е говно, без значение в коя сфера. Изключително погрешно ме разбираш - това че нямам намерение да се ровя в копченатискачески щуротии не значи, че не ги одобрявам. В смисъл добрите, полезните такива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 3 hours ago, mIRCata said: Тези "промоции" са наказуеми, ако месец поне преди това не е била високата цена. Знам. Отбелязвам случая, защото за първи път виждам едновременно новата, истинската стара и фалшивата стара цени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 (edited) Аз от същите когато на етикета и на касата нещата се разминаха с 6-7 лв, след едно сигналче към КЗП, напазарувах за 60 лв неща за тяхна сметка Снимка на етикета, снимка на бележката кратко описание, как на информация ми казаха - "ми такова е" и те така. Едит Иначе преди време ми бяхте казали за едни алтернативи на усетрклемите - едни (забравих им името) където имат същата функция, но са с щипки и става бързо и лесно. Вчера си взех такива от ТМТ, че се наложи да сменям трансформатор за луничките в банята и старите клеми се разпаднаха в ръката ми и направо се родих - щрак, щрак ай готово. Трябва да се заредя малко, да имам под ръка за следващия път Edited January 31, 2023 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Отлични са тия връзки, но много им скочи цената... Аз иначе с кутии ги купувам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 по 40-60 ст идва едната, но пък си свърших работата за отрицателно време, без отвертки и както е на тавана не ми окапаха ръцете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 20 minutes ago, mIRCata said: Едит Иначе преди време ми бяхте казали за едни алтернативи на усетрклемите - едни (забравих им името) където имат същата функция, но са с щипки и става бързо и лесно. Вчера си взех такива от ТМТ, че се наложи да сменям трансформатор за луничките в банята и старите клеми се разпаднаха в ръката ми и направо се родих - щрак, щрак ай готово. Трябва да се заредя малко, да имам под ръка за следващия път Wago? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 28 minutes ago, netrootbg said: Wago? Баш тия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 3 hours ago, RaptoR said: Пеше, много лапнишаранско... Най-лапнишаранското е, че се обясняваш на откровена ебавка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 2 hours ago, mIRCata said: по 40-60 ст идва едната, но пък си свърших работата за отрицателно време, без отвертки и както е на тавана не ми окапаха ръцете. Някои са над 80ст. вече. Но като имаш кабел зад електромер това са дребни инвестиции 15 minutes ago, Antares said: Най-лапнишаранското е, че се обясняваш на откровена ебавка Тебе не те знам кога точно се ебаваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Смятам да се заредя с известно количество от поне 3 вида за домашно ползване, цените ясно, че надолу няма да идат. Че вчера излезе, че ми трябвало една 3-на, но стана работата и с обикновената. Просто с другата щеше да е по-нормално и да не усуквам жици, че да ги навра в гнездото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Аз петици купувам, той за тройка ми говори Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Е ти си едър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 2 hours ago, RaptoR said: Тебе не те знам кога точно се ебаваш Опитвам се, ако "нападам" хора - да е в кръга на шегата и ебавката. Мисля, че никой не печели във войната на заяждането. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 17лв кило лютеница на Дерони. 2 кила пържоли. Да си я ядат. Ще ни карат лятото да си припомним старите домашни рецепти за лютеница Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 11 minutes ago, mIRCata said: 17лв кило лютеница на Дерони. 2 кила пържоли. Да си я ядат. Ще ни карат лятото да си припомним старите домашни рецепти за лютеница Че кой ги е забравял? И краставичките също... Като гледам и кокошки ще пускам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 42 minutes ago, mIRCata said: 17лв кило лютеница на Дерони. 2 кила пържоли. Да си я ядат. Ще ни карат лятото да си припомним старите домашни рецепти за лютеница Бъди сигурен, не излиза по-евтино. Аз я спрях тази игра преди 4 години. А имам чудесни условия. Правя си някои неща, но основно от келешлък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 (edited) 1 hour ago, Mockingbird said: Бъди сигурен, не излиза по-евтино. Аз я спрях тази игра преди 4 години. А имам чудесни условия. Правя си някои неща, но основно от келешлък. Излиза не само по-евтино, но и вкусовете и съдържанието са несравними Edited January 31, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Дрън-дрън… Ако на теб труда и времето са ти безплатни, на мен не. Вкуса е друга бира и е безкрайно субективен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 5 minutes ago, Mockingbird said: Дрън-дрън… Ако на теб труда и времето са ти безплатни, на мен не. Вкуса е друга бира и е безкрайно субективен. Както казва попа на село - време продавам аС! И ако ще смятаме така тогава не знам какви сметки ще излезнат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Интересно, все повече хора преминават на вълната да си приготвят сами хранителни продукти. За зеленчуците, с оранжериите се оправих, от няколко месеца и киселото мляко ми е собствено производство. Сега съм се амбицирал, да си правя сирене, но овче и козе, пусто удрям на камък и не мога да намеря мляко. На пролет съм решил да разчистя избата вкъщи и да я ползвам за собствено производство на меса, сирена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 17 minutes ago, Mockingbird said: Дрън-дрън… Ако на теб труда и времето са ти безплатни, на мен не. Така написано - Нон стоп работиш? В смисъл нямаш време за хобита, разтоварване? Щом всяко нещо го праравняваш до платено време. Нали не искаш пари да идеш до магазина? Че то и там е време и труд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 11 minutes ago, XMD said: Интересно, все повече хора преминават на вълната да си приготвят сами хранителни продукти. За зеленчуците, с оранжериите се оправих, от няколко месеца и киселото мляко ми е собствено производство. Сега съм се амбицирал, да си правя сирене, но овче и козе, пусто удрям на камък и не мога да намеря мляко. На пролет съм решил да разчистя избата вкъщи и да я ползвам за собствено производство на меса, сирена. И добре правиш, приятелю. Аз също все повече си правя домашни неща. Месата вече са постоянство, за зеленчуците пусто не остава време последните 2 години, но запаси има. Тази пролет ще имам много сериозни разправии, защото уродите, които преграждат реката с цел поливане бутнаха коритото толкова надолу, че кладенецът ми пресъхва и нивото падна с почти метър.. Поливната ми ситема не сработва и тази година ще има зверска офанзива срещу тия изроди мръсни! Предстои и да си оградя фермата, така щото да е обезопасена за животните и ще пусна наред да си тичат и пилета, и патки и прочее... Предполагам знаш цената на свободно пасищно пиле каква е... Постоянно засаждам и овошки, разпъвам поливна система и там... Ако потръгне да има и по някое агънце за продан и за ядене и сме топ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Чевермета на прословутия покрив на блока. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Миро само иска на маса да седи хахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts