Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)

Veno

Recommended Posts

• Replies 14.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

38 minutes ago, kotora said:

е на 2300 в Курорта беше -20, Горе на 3200 беше -23. 

За това и не карах всеки ден. След миналата година имам малко страх да не се блъсна в някой. А преди 2-3 години усуках едното коляно и като го пренатоваря почва да ме боли. 

Ами тия работи се уточняват, мили мой. Щото прозвуча все едно в Париж е -23... Сравняваш неправилно нашто +10 с тяхното -23. По-скоро виж колко е на Мусала и сравни с тяхното -23

2 hours ago, RaptoR said:

Бахти, не знам какво ме хвана, но чак ушите ми са възпалени и съм глух... 

Същото ме хвана в началото на годината. 3 дена бях със заглъхнали уши... По - лошото е, че уж се оправих, но само малко да ме духне студен вятър и заглъхват отново.

3 minutes ago, Stasio said:

Същото ме хвана в началото на годината. 3 дена бях със заглъхнали уши... По - лошото е, че уж се оправих, но само малко да ме духне студен вятър и заглъхват отново.

Стаси, тва чудо се оказва масово! Тука половината вход го е минавал така, маса близки и познати също. Без температура, без нищо - изпраскава лигавиците и блъска в ушите... В момента дясното ми ухо е все едно пълно с вода - чувам само бучене... Лявото е малко по-добре, та не съм тотално глух... 

Баща ми и той го изкара тежко тоя вирус и го удари в слуха и някакъв "специалист" УНГ му казал "увреден нерв", предписал някакви хапчета и го успокоил, че надали ще помогнат :censored2:

43 minutes ago, Antares said:

Баща ми и той го изкара тежко тоя вирус и го удари в слуха и някакъв "специалист" УНГ му казал "увреден нерв", предписал някакви хапчета и го успокоил, че надали ще помогнат :censored2:

Не знам, брат, всяка година пускат по нещо ново, старото мутира, тва не е живот! :rofl:
И като се има предвид колко точно никакви контакти имам до момента тая година... Ама то децата са достатъчни да донесат всичко отвсякъде... 

4 hours ago, kotora said:

Емии сега баш няма да тръгна да се уча на сноуборд, като съм карал ски 28 години. На 3 познах да карам :) 

То и аз карам от четвърти клас, ама кат почнаха да ме въртят коленете, се пренасочих към сноуборд :) 

Edited by XMD

18 hours ago, mIRCata said:

Втори филм гледам на Кубрик. Първо беше резила със Сиянието, сега 2001-ва. Значи така да са го налъгали, че може да прави филми, че не е истина.

Ще се съглася с Вукса, че това са филми правени за друго време и по друг начин. Преди известно време ги бях подхванал всички по-популярни ленти от 60-те и 70-те и не останах силно впечатлен :)

Колкото до Одисеята 2001, поне едно може да му се признае - за времето си има уникални ефекти и може да се види как е оставил следа в жанра фантастика.

За мен лично "модерното" кино започва някъде през 80-те, а 90-те бяха време, в което Холивуд дръпна много напред в правилна посока. Това се запази и през 2000-те.

3 hours ago, XMD said:

То и аз карам от четвърти клас, ама кат почнаха да ме въртят коленете, се пренасочих към сноуборд :) 

Еми като ми сдадат багажа тотално ще мина на борд. Но с добра тренировка не би трябвало да имам проблеми :) 

15 minutes ago, mIRCata said:

Ми да - трябва и един човек да ви записва.

Трябва да поработя по-сериозно върху сентенцията мисир-слакър... По принцип в Природата такъв мисир не оцелява достатъчно дълго, че да иде на среща със себеподобни.... 

Edited by RaptoR

Една оферта за форумни приятели преди да я пусна публично:
Това е моята Чери. Взех я от хора, които очевидно са я тормозили много. Тя е на пет години (по паспорт, но подозираме повече), видимо скоро е раждала и очевидно е жестоко малтретирана. Така ми я подхвърлиха като се срещнахме, че малко остана да не ми кажат името й... Камо ли защо по дяволите подаряват мопс.
Чери е бита, много наплашена и много тъжна. Освен това е и слаба. 
За съжаление децата ми проявиха жестока алергична реакция и трябва да се разделя с нея. 
Искам да е в Пловдив задължително, за да могат децата да я виждат понякога.
Ако някой иска мопс, да ми каже. Ще му я дам с всичко, което съм й купил. Условието е да се гледа като хората, а мопсовете са много особени кучета, те са повече хора отколкото кучета. 

324728325_1841671546210832_2525497369813

Edited by RaptoR

Сакън да се не сбиете за Чери :rofl:

===============================================

Понеже наскоро говорихма за новият път до Садово само глейте кво стаа! :

https://www.periscop.bg/bezumna-manevra-ot-patya-kray-parvomay-izpravi-kosite-na-vsichki-shofyori/?fbclid=IwAR10aQ96Atz0CtzJGKj2n9UMMudXDF0IfzBIRxNJwpbSMedIkIFglXYJGu4

2 hours ago, RaptoR said:

Сакън да се не сбиете за Чери :rofl:

Начи, 2 часа ундурми, децата лазят и джавкат, майка им категорично не ще куче в къщата. Утре ще се пробваме пак :)

9 minutes ago, XMD said:

Начи, 2 часа ундурми, децата лазят и джавкат, майка им категорично не ще куче в къщата. Утре ще се пробваме пак :)

Това не е куче, това е дете. И не забравяй, мили мой, насила хубост не става :love

50 minutes ago, RaptoR said:

Това не е куче, това е дете. И не забравяй, мили мой, насила хубост не става :love

Видене, с удоволствие бих го взел, но не съм сигурен как ще се разберат с моето куче. То е един див пинчер дето скача и се дърви на всичко дето вииди.

1 minute ago, charmock said:

Видене, с удоволствие бих го взел, но не съм сигурен как ще се разберат с моето куче. То е един див пинчер дето скача и се дърви на всичко дето вииди.

Точно заради пинчер ми го върнаха съседите след 24 часа. Как гледате тия гнузни, злобни плъхове НЕ разбирам, честно. Най-гнусната плъша сган - ей с тия бих хранил питоните и боите с живо... 

9 minutes ago, RaptoR said:

Точно заради пинчер ми го върнаха съседите след 24 часа. Как гледате тия гнузни, злобни плъхове НЕ разбирам, честно. Най-гнусната плъша сган - ей с тия бих хранил питоните и боите с живо... 

Всъщност хайванчето е много мило, игриво и дружелюбно към семейството, изключително гальовна и умна е, просто си е териториална и не търпи други животни... и хора вкъщи.

23 minutes ago, charmock said:

Всъщност хайванчето е много мило, игриво и дружелюбно към семейството, изключително гальовна и умна е, просто си е териториална и не търпи други животни... и хора вкъщи.

Мнооооого добре ги познавам тая гнас... Вярвай ми, ненавиждам ги... Нищо лично, разбира се