Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)

Veno

Recommended Posts

• Replies 14.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Т.е не го беше видял, като писа за лашкането или нямаш такова покритие на багажника, което да ги спре от това?

Я чакайте бе, бастуни! Този Джани в клоаката дали има нещо общо с нашия Джани тук в Пловдив? Щото нашият го познавам лично, години наред ми е правил дюнери, отдавна е в чужбина и не смята да се връща. Дюнерите на Джани смело твърдя и до днес са топ. 

On 1/16/2023 at 3:28 PM, w00x said:

Пред Джани и аз съм се редял веднъж и то не за друго, а защото беше евтино.

Това всъщност е последното, което е това място в днешно време. Човекът много си повярва. Февруари 2022 имахме една работна среща в Съни. Бяхме четири човека и решихме преди пловдивската част да се прибираме, да хапнем в Джани. Сметката беше 200 и... А бяхме хапнали само по едно ястие и то съвсем обикновени неща готвено. И държа да подчертая, че това го платихме доста преди сезона, войната, скочилите цени и прочее благинки

On 1/16/2023 at 3:29 PM, mIRCata said:

Иначе това им е проблем и се мислят неща да го подобрят. Винаги се опитват да направят нещата оптимално за време. Сега се разработва система за електронно меню, която да може да си поръчаш през телефона, да не се губи време да те настанят, да донесат меню да мине да поръчаш. Ще може и да викнеш сметката, не само през бутончетата, но и да си платиш по електронен път с карта.

Че аз така си поръчвам в Съни от Милойкович, бре! Всъщтост човекът не е Милойкович, ама аз така съм си го кръстил и той няма против. И на всичкото отгоре е е проста сръбска скара. Поръчвам си мървите салатките и лютото, за капак и една крушевица или дюлевица. И обявявам, че идвам след половин час (по време на сезона опашките са тегави там при него). Като отида, всичко ми е готово. И само ракийката ми се сипва в момента в който се появя. И то в чаша току що извадена от фризера, която веднага се покрива със скреж. Съжалявам, че по-миналата година не ви закарах на това място. Ама човекът се беше преместил на мястото на друго барбекю (което не струваше) и едва тази година го открих по случайност. А, да... Забравих да добавя и, че дори изпълнява разни лиготийки, които ги няма в менюто му, без при това да надува цената. Примерно, аз обожавам препечен червен лук на скара. Ей тъй, както си е на глава и после да си го разрежа с ножа и да си го посоля от вътре. Това го няма в мменюто. Както и го няма в менюто - Ущипци с люто в тях от неговите зверове, които той предлага отделно (зверовете). Просто готовия лют пипер, който се използва за мен не е достатъчно лют. Или пък, сръбски сърми (Оле, Майко! Егати и сърмите, Майна!), но не с картофено пюре към тях. Ами с тяхния боб на скара. И когато добавиш някаква такава бележка под линията, няма проблем да получиш точно, каквото искаш. Нали... Говорим за обикновено улично барбекю, което се върти от обикновени сърби, а не за Ресторанта на Хала-палула или Барон фон Говньо, трети ърл на Лайняната Планина.

20 hours ago, RaptoR said:

Я чакайте бе, бастуни! Този Джани в клоаката дали има нещо общо с нашия Джани тук в Пловдив? Щото нашият го познавам лично, години наред ми е правил дюнери, отдавна е в чужбина и не смята да се връща. Дюнерите на Джани смело твърдя и до днес са топ. 

Дишай спокойно и дълбоко, Мисире. Нищо общо нямат тези хора помежду си.

Edited by gado

1 minute ago, gado said:

Това всъщност е последното, което е това място в днешно време. Човекът много си повярва. Февруари 2022 имахме една работна среща в Съни. Бяхме четири човека и решихме преди пловдивската част да се прибираме, да хапнем в Джани. Сметката беше 200 и... А бяхме хапнали само по едно ястие и то съвсем обикновени неща готвено. И държа да подчертая, че това го платихме доста преди сезона, войната, скочилите цени и прочее благинки

Явно са използвали популярността си, за да вдигнат цените.
Аз сядах през 2011-2012. Тогава нямаше особено много избор на ресторанти, а и повечето бяха на двойна цена. В този цените бяха същите като в Даяна в Пловдив. Качеството също.

9 minutes ago, w00x said:

Явно са използвали популярността си, за да вдигнат цените.
Аз сядах през 2011-2012. Тогава нямаше особено много избор на ресторанти, а и повечето бяха на двойна цена. В този цените бяха същите като в Даяна в Пловдив. Качеството също.

За качеството на манджите от последното Ми ядене в този ресторан за остатъка от живота ми, аз забележки нямам. Но пък по време на високия сезон, голяма част от чакащите на безобразните опашки пред този ресторант. Бяха от т.н. украински бежанци, все бедни и изстрадали хора (И аз знам кво е да нямаш Ферари или Бентли). Същите бедняци, които в големия Жанет пазаруват за седмицата със скромните 2800 лева... Но за сметка на това вдигат люти скандали, когато не им позволят да си купят пакетче дъвки от леф и пеесе с банкова карта. При условие, че самата трансакция струва леф и дваесе и пет... Същите тия бедняци, които преди да извадят картата или пачката, вадят купоните, които скапаната ни държава им е дала и които купони всъщност се покриват от НАШИТЕ пари.

П.п. В големия Жанет, цените на много неща са всъщност под пловдивските цени за същите работи.

Edited by gado

1 hour ago, gado said:

Съжалявам, че по-миналата година не ви закарах на това място. Ама човекът се беше преместил на мястото на друго барбекю (което не струваше) и едва тази година го открих по случайност. А, да... Забравих да добавя и, че дори изпълнява разни лиготийки, които ги няма в менюто му, без при това да надува цената. Примерно, аз обожавам препечен червен лук на скара. Ей тъй, както си е на глава и после да си го разрежа с ножа и да си го посоля от вътре. Това го няма в мменюто. Както и го няма в менюто - Ущипци с люто в тях от неговите зверове, които той предлага отделно (зверовете). Просто готовия лют пипер, който се използва за мен не е достатъчно лют. Или пък, сръбски сърми (Оле, Майко! Егати и сърмите, Майна!), но не с картофено пюре към тях. Ами с тяхния боб на скара. И когато добавиш някаква такава бележка под линията, няма проблем да получиш точно, каквото искаш. Нали... Говорим за обикновено улично барбекю, което се върти от обикновени сърби, а не за Ресторанта на Хала-палула или Барон фон Говньо, трети ърл на Лайняната Планина.

Ем много хубаво направи ти сега. Зарази ми мисълта за вкусни мръвки и лук на скара. Баси. Трябва да има някви глоби за такива манипулации на бедните пофтенливи хора като мен.

Ся ще трябва да планирам разходка до там догодина да лапна мръвки като бял човек.

Не догодина, а ТАЗИ година Бай Този! Лично ще те запозная с Милойкович и ако си допаднете след като се попсувате. Гарантирано ще те почерпи с крушевица, ама от неговата. Няма такъв елексир... Жалко, че аз този елексир мога само да го мириша вече... Ама как дивашки съм правил главата с него, няма да ти разправям!

Ама тряа седиш малко на диета преди това, че може да станеш и още по-пищен :lol::rofl:

Галицин, това не разбрах в Пловдив ли е? 
Ако ти кажа днес на какъв магазин-транжорна се натъкнАх съвсем случайно - незабавно напълних две торби догоре. 

322962314_735615111262594_52801420020337

325631047_516881257205052_76141621685561

324918352_721877502885936_74255569549080

323441985_721206982735831_91927539262248

Не, не е в Пловдив, Мисире.

А този магазин къдее, че нещо еротиката ме залива на едри вълни, като ги гледам тези снимки.

4 hours ago, gado said:

И то в чаша току що извадена от фризера, която веднага се покрива със скреж.

То така требе да се праи навсякъде, ама миналото лято като бях с онзи Мисир в т.нар. Рибарник, имаха наглостта да ми предлагат Узо на стайна температура, баси. На Мисира не му пукаше изобщо (той затва си е Мисир) и не знам колко патрончета обърна, ама за мен Узо дето не е излязло от камерата е една идея по-добре от престояла два дни повърня. :lol:

4 minutes ago, Godfather said:

То така требе да се праи навсякъде, ама миналото лято като бях с онзи Мисир в т.нар. Рибарник, имаха наглостта да ми предлагат Узо на стайна температура, баси. На Мисира не му пукаше изобщо (той затва си е Мисир) и не знам колко патрончета обърна, ама за мен Узо дето не е излязло от камерата е една идея по-добре от престояла два дни повърня. :lol:

Бе маани го бе... Тоя намира за върха на сладоледа онова място. Никаква кОлтура, никакви добри навици. Ама то там било имало и детски кът, рийшли...

47 minutes ago, Godfather said:

Трябва да си КОЛОСАЛЕН МИСИР да държиш узо в камера.... За пореден път :Facepalm::Facepalm::Facepalm:
=======================

Галицин, това е в едно от селата, част от Раковски, май му викат Парчевич - абе по пътя към Раковски след магистралната отсечка - на главното трасе е. Аз като мернах прасетата окачени и набих такива спирачки, че щях да отворя възглавниците.

Edited by RaptoR

1 hour ago, RaptoR said:

Трябва да си КОЛОСАЛЕН МИСИР да държиш узо в камера.... За пореден път :Facepalm::Facepalm::Facepalm:
=======================

Галицин, това е в едно от селата, част от Раковски, май му викат Парчевич - абе по пътя към Раковски след магистралната отсечка - на главното трасе е. Аз като мернах прасетата окачени и набих такива спирачки, че щях да отворя възглавниците.

Хъмм... Странно ми напомня за едно място точно в Жамуйково, от което си купувах свински кърпи и телешка лой за моите мезелъци. Ама като че ли, архитектурата не беше баш такава.... Ама да знаеш, че тия там в Жамуйково си имат традиции в предлагането на мръвки!

2 minutes ago, gado said:

Хъмм... Странно ми напомня за едно място точно в Жамуйково, от което си купувах свински кърпи и телешка лой за моите мезелъци. Ама като че ли, архитектурата не беше баш такава.... Ама да знаеш, че тия там в Жамуйково си имат традиции в предлагането на мръвки!

Не мисля, че е Жамуйково... Но повярвай ми - това е кралството на свинското... 

Ракушки = Жамуйково. Ама това е една дълга и цветиста история, която се разказва само на маса. И която хората, които не умеят, не искат или просто се противят да пият, нямат право да узнаят. тази история носи някъде около четири кийки и солидно количество мезета, че да я почувстваш както трябва. За това и не бива да се опошлява като се разказва пред непиющи.

Edited by gado

9 minutes ago, gado said:

Ракушки = Жамуйково. Ама това е една дълга и цветиста история, която се разказва само на маса. И която хората, които не умеят, не искат или просто се противят да пият, нямат право да узнаят. тази история носи някъде около четири кийки и солидно количество мезета, че да я почувстваш както трябва. За това и не бива да се опошлява като се разказва пред непиющи.

Значи най-напред - това е мястото за млечни в Стряма:
https://www.google.bg/maps/@42.2603827,24.878112,3a,75y,355.64h,77.19t/data=!3m6!1e1!3m4!1sTtlHSzpBNAhCfHegMzGRWQ!2e0!7i16384!8i8192?hl=bg&authuser=0

А това ти е мястото за свинско:
https://www.google.bg/maps/@42.2710397,24.9089527,3a,48y,144.51h,83.65t/data=!3m6!1e1!3m4!1swXyuzxUVCtYT4tqSsaIkqg!2e0!7i16384!8i8192?hl=bg&authuser=0

Иначе нашият маршрут е първо до Йовко Айлов и неговите парници за разни уникални растения и сладка приказка - на връщане вече задължително през транжорната - през млечните - и обратно в града. 

ЕДИТ: Не беше ли ти непиющият???? 

Edited by RaptoR

Just now, RaptoR said:

ЕДИТ: Не беше ли ти непиющият???? 

Сега ще се обиждаме на чест ли!? Аз колкот съм изпил, някои хора не могат го излеят върху себе си като душ сабаля...

12 minutes ago, gado said:

Сега ще се обиждаме на чест ли!? Аз колкот съм изпил, някои хора не могат го излеят върху себе си като душ сабаля...

Ся, то, нали, тия работи си ги знаеме ние... :laughing1:

5 hours ago, RaptoR said:

Мисир, ако щеш се плескай и по мисирската трътка, това няма как да промени факта, че топло Узо е по-зле и от най-гадния сироп за кашлица. :lol: :rofl: