netrootbg Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 20 minutes ago, w00x said: Сега погледнах. Те билетите до Айндховен са по-скъпи от тези до Брюкселското летище... Уиз искат 340лв за round trip.. Абе, защо никой не е бил активен в тая тема от 17 дни? Странна е тази цена. Доскоро ги гкедах 50 евро двупосочен. Виж и Раян. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Аз ги гледам директно в Google Flights. Това е най-ниската цена за Юли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 малко са е запалило Ферариту. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 7 hours ago, kotora said: малко са е запалило Ферариту. Ей ся развали настроението на Стефчо - ще сънува кошмари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 7 hours ago, Godfather said: Ей ся развали настроението на Стефчо - ще сънува кошмари. Маки.. Не е моята кола. Сънувам... Работа да го Ева. Те това е проблем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Честито Рождество на всички мои приятели в Булфорум! Бъдете преди всичко здрави и нека късметът е винаги с вас! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Благодаря Виден! Честита Коледа на всички ви! Бъдете здрави и позитивни! По-доброто винаги предстои! Весели празници! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Абе Кръстник, при вас как е положението? В Сиатъл приятели разправят, че било голямо ледено шоу…. Голям студ, голям лед… чудо било… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 -34, веселба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 То минус 34-то не толкоз страшно….страшно е да духа вятър и да вали сняг…. В Коми стигаше и над -45…ама сухо и спокойно… като пекне слънце все едно е +15… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 2 hours ago, Mockingbird said: Абе Кръстник, при вас как е положението? В Сиатъл приятели разправят, че било голямо ледено шоу…. Голям студ, голям лед… чудо било… Честита Коледа на всички! Беше студено с много сняг ама за една вечер преди Коледа го обърна драстично и в момента е 10 градуса (преди няколко дни беше минус 12), а пороя изми всичкия сняг дето беше наптрупал. Абе циркове. 2 hours ago, RaptoR said: -34, веселба Мисир, къде това? При нас чак до там не можа да го докара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 Честита Коледа на всички! Много здраве и успехи ви пожелавам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 Честита Коледа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 11 hours ago, Godfather said: Мисир, къде това? При нас чак до там не можа да го докара. Някъде в краварско - рязък фрост. Подочух брат ми да коментира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 Много хлъзгаво станало в Индия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 (edited) 2 minutes ago, RaptoR said: Ма ти не си чалгар бре!!! Абее преди съм мятал салфетки, ама вече не ме влекат тия гюбеци. Друго си е това примерно. Edited December 29, 2022 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Някъде коментирахме точила за ножове….Искам да си взема нещо прилично за кухненските ножове и да си поддържам “туристическите” ножчета… не помня кой, се беше похвалил с едно настолно, дето се хваща за масата/плота…. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Аз купих електрически. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 (edited) Пешо има такава стойка. Галин беше споменал марка/модел. Edited December 29, 2022 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted December 29, 2022 Author Share Posted December 29, 2022 https://www.amazon.de/-/en/Shinkansen-Water-Sharpener-Black-Red/dp/B0000A33LJ/ref=sr_1_6?crid=3LNP0MIYUEFT4&keywords=minosharp&qid=1672338806&sprefix=minosharp%2Caps%2C112&sr=8-6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 1 hour ago, w00x said: Аз купих електрически. Иии? 51 minutes ago, mIRCata said: Пешо има такава стойка. Галин беше споменал марка/модел. Да, точна така.. сега се сетих като каза, че точно Пешо има нещо подобно като това което търся… Пеше, някакви коментари? 5 minutes ago, Veno said: https://www.amazon.de/-/en/Shinkansen-Water-Sharpener-Black-Red/dp/B0000A33LJ/ref=sr_1_6?crid=3LNP0MIYUEFT4&keywords=minosharp&qid=1672338806&sprefix=minosharp%2Caps%2C112&sr=8-6 Това изглежда интересно, също така и доста китайско…. иновативни колела за точен ъгъл на заточване…хъм… отзиви от личен план някакви? Имам ножове на 22 градуса, имам на 10 градуса… имам един извратен, май беше на 16 или 14, не помня сега… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted December 29, 2022 Author Share Posted December 29, 2022 4 minutes ago, Mockingbird said: Иии? Да, точна така.. сега се сетих като каза, че точно Пешо има нещо подобно като това което търся… Пеше, някакви коментари? Това изглежда интересно, също така и доста китайско…. иновативни колела за точен ъгъл на заточване…хъм… отзиви от личен план някакви? Имам ножове на 22 градуса, имам на 10 градуса… имам един извратен, май беше на 16 или 14, не помня сега… ми аз ползвам такова за моите Global ножове... преди няколко месеца купих някакви подобни на GLOBAL ножове от IKEA на близо 1/5 ако не и по-малко от цената на GLOBAL и сега точа и тях със същия успех... честно казано почти не намирам особена разлика между едните и другите ножове.... а точилото е супер, продават отделно колела само но не са много по-евтини... вече съм на втори комплект... Иначе за ножовете препоръчвам: https://www.ikea.bg/products/cookware/knives-chopping-boards/knives/ikea-365-komplekt-nozhove-3-br-k-t/90341170 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 (edited) Сега поразчетох малко, японска компания… изглежда добре, но този модел го водят за японски ножове, може би е по-добре това: https://www.amazon.de/G-91-BW-Minosharp-Sharpener-Stainless/dp/B015Q547JI/ref=mp_s_a_1_12?keywords=minosharp&qid=1672340332&sr=8-12 Кухненския ми комплект е Вюстхоф, ножа с който основно работя е дебел 3,5 мм (естествено към острието изтънява), дали ще влиза в процепа на шинкансен модела…. Едната ми туристическа Мора е 4 мм, а пък Сог-а ми е почти 6 мм Edited December 29, 2022 by Mockingbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts