mIRCata Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 (edited) Запис от разговора им тогава. https://youtube.com/watch?v=dwC5FLjmvrA Edited November 19, 2022 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 11 hours ago, deus_pld said: Човек трябва по-малко да приказва, щото ей го: няма и месец и нещо как го похвалих и вярното ми добиче умрЕ! Ей така от раз просто спря днес. Макар ситуацията да бе умело използвана от мен за пред жена ми, ведно с тъжните ми пъстри очи, тъй щото да турим в чувала на дядо Коледа един нов Tissot Le Locle, на който се точа от доста време вече, все пак искам да си го оправя, при разумна оферта за ремонт. Виждал ли си го на живот този модел? Преди 2 години се бях засилил да ходя да го купувам, влязох в магазина, сложих си го на ръката, свалих го и си излязох без часовник. На снимката изглежда много по-добре. На живо е един такъв груб и изглежда евтино. Това си е лично мое мнение де. Та идеята ми беше ако не си го виждал, да отидеш да го погледнеш, че да не останеш разочарован след толкова много точене. Далеч съм от идеята, че ще го вземеш без да го видиш, но просто да си избереш друг модел, на който да се прехвърлиш да слюноотделяш ако сегашния ти бъде съживен. Ей за този се бях засилил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Седя и се чудя колко много енергия и време се влага в темата за политика и все напразно.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Емии толкоз Аз за това си цъкам Warzone 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 (edited) 18 hours ago, UzITo said: Седя и се чудя колко много енергия и време се влага в темата за политика и все напразно.... Нещата далеч не са свързани с политиката per se! На някои хора, дори мили и кротки хора като Руми им писна. И вече не им издържат нервите. И далеч не е само той, вЕрвай ми. Edited November 21, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 20 hours ago, w00x said: Виждал ли си го на живот този модел? ... Абе прав си, че не съм. Истината е, че бая съм я зарязал тая моя страст, бидейки не-много-евтина и все отклонявайки ресурси към по-съществени неща. Ръчкам от време на време онлайн, за да поддържам огъня, но във физически магазин за часовници съм влизал последно преди 3-4 години, и то не за себе си, ами на благоверната търсих подарък... 2 hours ago, RaptoR said: НЕ, НЕ , НЕ и пак НЕ!!!!! Оня шибан арменски боклук ми прееба всички часовници!!! И Ориента, и Кандиното и Радото!!! Пълен боклук! Моля те, мой човек си, не си давай часовник там!!! Все едно да го изпраскаш в паветата и да го прегазиш с колата Е тъй де, както казах- краен вариант. Днес следобед ще ходя да търся този до военна болница. Ако не той- казаха ми и за още един. Но първо Шукрито ще мъча. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 2 hours ago, RaptoR said: Нещата далеч не са свързани с политиката per se! На някои хора, доли мили и кротки хора като Руми им писна. И вече не им издържат нервите. И далеч не е само той, вЕрвай ми. Аз затова не си правя труда да пиша там, като гледам какви чаршафи с говна се пльокат. След като в началото дарихме 30 самолета на Украйна предвид, че имаме общо 26 като от тях работещите са Х, от тогава не им вЕрвам на казаното. В другия крачол като бай Стефчо и до там нема смисъл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 22 minutes ago, UzITo said: Аз затова не си правя труда да пиша там, като гледам какви чаршафи с говна се пльокат. След като в началото дарихме 30 самолета на Украйна предвид, че имаме общо 26 като от тях работещите са Х, от тогава не им вЕрвам на казаното. В другия крачол като бай Стефчо и до там нема смисъл. Еми ще живееш по-дълго и по-спокойно от нас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 22 minutes ago, UzITo said: След като в началото дарихме 30 самолета на Украйна предвид, че имаме общо 26 като от тях работещите са Х, от тогава не им вЕрвам на казаното. Надявам се да се бъзикаш? Мога да ти кажа, че не сме дарили никакви самолети. Виждам ги с очите си и не вярвам на статии. Да не говоря, че ние нямаме изправни. Имахме 8 летящи Су-25, единия падна наскоро, вече са 7. Миг-29 бяха 7 летящи, сега предполагам, че са 3-4, че няма ресурс. Та няма какво да им дарим от към авиация, само политиците си говорят разни глупости. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Но пък, Жорка, не е като няколко наши тариката, включително оня с лошата реакция към рукола да не продадоха оръжие за над 300 милиона долАра на укрите... И това е стара информация, може вече да са се дублирали тия пари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Да, за пореден път я свършихме като кучето на нивата и останахме с уй в гъзо от цялата ситуация. Други държави поне се възползваха от прИмоцията, пратиха си в Украйна старите железа уж под формата на военна помощ и за сметка на тях си обновиха и модерниираха арсенала по тънката лайсна. Ние, като пълни баламурници, отново го изиграхме по най-малоумния начин и сега хем сме неприятлска държава за Русия, хем станахме за пореден път за посмешище пред запада и никой не ни бръсне за слива вече за нищо, хем си останахме със всичките съветски ръждилници, дето 80% изобщо не работят (самолети и прочее), хем се ползваме със всички "бонуси" от последиците на войната- инфлация, скъпи горива и тн. Абсолютна мисирщина в най-висша степен. Все съм бил оптимист, ама вече не знам въобще има ли някаква надежда за тая територия... п.п.: Е, верно ся, има и добри страни- едни 3-4 души станАха милиардери сигурно покрай оръжейните сделки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Изключително правилно си го казал! Очеизбождаща е простотията на киро тъпото, но като лъсна схемата с препродажбата на руски газ стана ясно за какъв вид простотия си говорим. Едно е ясно и сигурно - от цялата работа, простотия, некадърно слагачество и т.н. КАКТО ВИНАГИ България изгуби. Изгуби милиарди в пари и както в сръбския виц дОби пи%и въшки. Тази история е ВИНАГИ, ужасяващо е. От повече от 30 години заради шепа слагачи този народ страда и бива ограбван. Сега ни ограбиха и историята! Дори само за това киро тъпото трябва да увисне на въжето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Киро, за съжаление, нямаше идея с какво се захваща, беше сложен да води една разградена и разкапана от корупция държава, спъван и саботиран на всяка крачка и естествено разкъсан от старите акули без време. Преди него за въжето има поне 100-200 човека опашка... Ама нейсе, няма да споря, щото в тоя форум си или западна подлога или русороб, пък аз понеже не се чувствам нито едно от двете, затова пазим дистанция Бойче до гроп и тва е... На следващите избори напролет ще гласувам за ДПС с преференция за Данчо ментата. Кефят ме очилцата му, а и на другите трудно им разчитам имената. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 7 minutes ago, deus_pld said: Киро, за съжаление, нямаше идея с какво се захваща, беше сложен да води една разградена и разкапана от корупция държава, спъван и саботиран на всяка крачка и естествено разкъсан от старите акули без време. Преди него за въжето има поне 100-200 човека опашка... Ама нейсе, няма да споря, щото в тоя форум си или западна подлога или русороб, пък аз понеже не се чувствам нито едно от двете, затова пазим дистанция Бойче до гроп и тва е... На следващите избори напролет ще гласувам за ДПС с преференция за Данчо ментата. Кефят ме очилцата му, а и на другите трудно им разчитам имената. Надявам се се шегуваш. А киро тъпото се оказа, че много добре е знаел какво и как захваща и явно е пратен да го захваща. С кокорчо тепърва има да им изплуват лайната в супника, особено предвид, че вторият се оказа доказан междунарофен мошеник. Най-добрият ни президент до момента направи една колосална грешка, допускайки тия случайници (велик термин на Кеворк) във властта. И продължава да греши като не казва какво се е случило по време на онзи полет в онзи самолет и какво го е лъгал киро тъпото. Но пък сега вече е късно. А ти, мили мой, си пази дистанция - така се живее спокойно. Понеже тука има отпадъци се хранят с енергията, която хабиш ако се закатаниш. И виж там тия ваште бастуни ако изобщо правят някакво хубаво вино да ми заделиш нЕкое кило... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Що да се шегувам? Пределно ясно е за всеки с повече от 20 грама мозък, че ДС управлява тая държавa вече десетилетия наред, първо чрез главните управления, после чрез "демократичните" проявления- ДПС като най-голям тумор и след тях всички останали метастази. Поне да падат маските и това е, абсурден и изморителен е тоя панаир вече... п.п.: минаваш покрай нас поне веднъж седмично, спри и щи наточа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 5 hours ago, RaptoR said: На някои хора, дори мили и кротки хора като Руми им писна. И вече не им издържат нервите. И далеч не е само той, вЕрвай ми. К'во значи им писна?! Писна им да има хора на друго мнение ли?! Да хабиш нерви за това, че някой не мисли като теб е мега дебилно и го казвам с ясното съзнание, че и ти го правиш непрекъснато. Не знам - вие си решавате. Ама ескалацията на "несъгласието" идва и от двете страни с еднаква сила, та не ми се слушат глупости от типа на "ама той почна". 1 hour ago, deus_pld said: Ама нейсе, няма да споря, щото в тоя форум си или западна подлога или русороб, пък аз понеже не се чувствам нито едно от двете, затова пазим дистанция Общо взето пропагандните фабрики в социалките постигнаха целта си. Ако не си на 100% в единия лагер - те обявяват като член на другия. И ако недай си боже имаш критики и към двете страни - оставаш без приятели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 1 minute ago, Antares said: К'во значи им писна?! Писна им да има хора на друго мнение ли?! Да хабиш нерви за това, че някой не мисли като теб е мега дебилно и го казвам с ясното съзнание, че и ти го правиш непрекъснато. Не знам - вие си решавате. Ама ескалацията на "несъгласието" идва и от двете страни с еднаква сила, та не ми се слушат глупости от типа на "ама той почна". А да изразяваш несъгласието си като обиждаш директно и индиректно хората, които са на друго мнение, по-малко от мега дебилно ли е? Не визирам теб, съответно. Просто не го споменаваш и съм малко изненадан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 (edited) Пеше, нещата са "почнали" от години, няма какво да ги коментираме, те са кристално ясни и за малоумни. Но пък и нещата са такива, каквито са - отдавна е ясно, че никой на тия години няма да се промени, та общо взето хабим само време и нерви. А социалките и като цяло достъпът на куцо и сакато до трибуна унищожават наред де що има смисъл и посока... EDIT: Ей затова знам стендъп спешълите на великите наизуст. Тук Себастиан споменава набързо нЕкои неща: Edited November 21, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 2 hours ago, w00x said: А да изразяваш несъгласието си като обиждаш... Това е следствие, а не причината. 2 hours ago, RaptoR said: А социалките... Социалките са фабрики за психологично обработване на хората. Поляризирането на хората, чиито ефекти прекрасно виждаме в съседната тема е съвсем умишлено постигнато и с ясното знание и съдействие на всички замесени в тези мрежи. Не е важно дали си либерал, дали си консерватор - важното е да мразиш тези, които не са. И непримиримостта към чуждото мнение е много внимателно и целенасочено подклаждана именно стараейки се да затваря хората в социални балони. Честно казано качеството на ежедневието ми се повиши драстично като намалих рязко времето прекарвано във фейса. Силно го препоръчвам на всеки! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 2 minutes ago, Antares said: Социалките са фабрики за психологично обработване на хората. Поляризирането на хората, чиито ефекти прекрасно виждаме в съседната тема е съвсем умишлено постигнато и с ясното знание и съдействие на всички замесени в тези мрежи. Не е важно дали си либерал, дали си консерватор - важното е да мразиш тези, които не са. И непримиримостта към чуждото мнение е много внимателно и целенасочено подклаждана именно стараейки се да затваря хората в социални балони. Честно казано качеството на ежедневието ми се повиши драстично като намалих рязко времето прекарвано във фейса. Силно го препоръчвам на всеки! И си много прав за всичко това! КАзвал съм го и преди, ти си от хората, които за моя голяма изненада израснаха страшно много с годините в мисленето и разсъжденията си. Отделно можеш с една карикатура да туриш некой на местО Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 9 minutes ago, Antares said: Това е следствие, а не причината. Социалките са фабрики за психологично обработване на хората. Поляризирането на хората, чиито ефекти прекрасно виждаме в съседната тема е съвсем умишлено постигнато и с ясното знание и съдействие на всички замесени в тези мрежи. Не е важно дали си либерал, дали си консерватор - важното е да мразиш тези, които не са. И непримиримостта към чуждото мнение е много внимателно и целенасочено подклаждана именно стараейки се да затваря хората в социални балони. Честно казано качеството на ежедневието ми се повиши драстично като намалих рязко времето прекарвано във фейса. Силно го препоръчвам на всеки! Аз не съм казал, че е причина. Казвам, че е недопустимо. За второто съм сигурен, че главните виновници ще се съгласят, вместо да се припознаят. Clueless. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 23 minutes ago, Antares said: Социалките са фабрики за психологично обработване на хората. Поляризирането на хората, чиито ефекти прекрасно виждаме в съседната тема е съвсем умишлено постигнато и с ясното знание и съдействие на всички замесени в тези мрежи. Не е важно дали си либерал, дали си консерватор - важното е да мразиш тези, които не са. И непримиримостта към чуждото мнение е много внимателно и целенасочено подклаждана именно стараейки се да затваря хората в социални балони. Честно казано качеството на ежедневието ми се повиши драстично като намалих рязко времето прекарвано във фейса. Силно го препоръчвам на всеки! Всъщност в Европа имаме малко повече разнообразие в полит системата. Но всъщност - трябва ли да е омраза или може да не си съгласен без излишни чувства като омраза/любов към непознати ? А социалните балони са си там така или иначе, соц мрежите всъщност дават поглед към тези от другите соц балони, което всъщност генерира реакции. Тези дни покрай Тиутър драмите се забавлявам с реакциите към работещите в Туитър. Които общо взето се синтезират в противопоставянето на "аз работех на .. петролна платформа, по 12ч смени, лалалал" .. а тези .."не искат да ходят на работа". Или нещо в този дух. Та в този смисъл поне за мен са интересни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 29 minutes ago, ARPAnet said: Всъщност в Европа имаме малко повече разнообразие в полит системата. Кой сте вие в Европа? Щото по мое наблюдение в последните години европейците не са много политкоректни. Гледам в Полша и там ги е обхванала полит коректността. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 6 minutes ago, charmock said: Кой сте вие в Европа? "Вие" ? А вие къде сте? A разнообразието е, че имаме повече от "либерали и консерватори" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 2 minutes ago, ARPAnet said: "Вие" ? А вие къде сте? A разнообразието е, че имаме повече от "либерали и консерватори" Европа е една залязваща стара курва, която скоро ще изпита следствията от либералната си политика. Одеве четох една статия... само да я намеря, намерих я, за урудливото поколение което расте в момента. Факт е, че в момента никой не го ебе за Европа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts