RaptoR Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 1 minute ago, w00x said: Целия форум ли събираш на маса? За форумните срещи ли говориш? Целият останал Форум, да. И не е нужно да са срещите. Имаме си и други лични контакти, дори и простички, вътрешнофорумни. Още ли не вдяваш как си срещу течението в лайняната река? Не се и съмнявам де... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 И как да присъствам на "вътрешнофорумните" срещи, които не са форумната среща, че да "Гледай и така да си остане, че може да пропадне мохабета."? Ти четеш ли се какво пишеш изобщо или просто пляскаш с кебапчетата по клавиатурата и каквото излезе? То така или иначе повечето ти отговори са на темплейт. Усещаш ли се колко жалко е да хвърляш други хора под автобуса, за да се покажеш колко си специален? @Antares @kotora @Godfather @mIRCata които присъстваха на последната среща, дали знаят, че ако чуя "за какво ме мислят", ще ми се иска да се самоубия? Ако не бях "нагъл егоист", разбира се. Противно на всякакви мнения на известни психолози, които твърдят обратното. Слаба постъпка на слаб човечец. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Една дума - палячо. Никога не бих накиснал хората около мен заради един.... Гледай в огледалото. Колко требе да си... Аре да не продължавам... Щото просто знаем... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Не би, но го направи със замах. И го правиш редовно, явно дори без да се усещаш. Още по-слабо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 4 minutes ago, w00x said: Не би, но го направи със замах. И го правиш редовно, явно дори без да се усещаш. Още по-слабо. Я пак кажи как рандъм хора ти подвикват по улиците... Дали тук има ЕДИН друг с подобна история???? Кво ти говори тва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Хахахаххахахахаахаххахаах. Затова ли била цялата история? Защото остаряваш и усещаш как вече не предизвикваш интереса, който си предизвиквал като си бил на 22? "Синеокия". Още те помня как ме увещаваше да те направя генерал в клана в Bulfleet, защото "ти били сини очите". Прати ми същата снимка, която гордо носиш на аватара си вече 20 години. Малко ми стана неудобно тогава, признавам си. Помислих си "Тоя пък какво ме сваля??". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 (edited) Аз съм те какво?!?!?!?! Я пак и държа на доказателства. И стига спам между другото. Не те знам тия тъпотии къде си ги сънувал, но да не напомням кой рева на масата У НАС, В ДОМА МИ. То е грозно просто да се води подобен разговор по този начин. Просто не забравяй, и много внимавай! Че палачинката барабар с тигана се обръща понякога. Edited October 3, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 3 minutes ago, RaptoR said: Аз съм те какво?!?!?!?! Я пак и държа на доказателства. И стига спам межд другото. Не те знам тия тъпотии къде си ги сънувал, но да не напомням кой рева на масата У НАС, В ДОМА МИ. То е грозно просто да се води подобен разговор по този начин. Просто не забравяй, и много внимавай! Че палачинката барабар с тигана се обръща понякога. Няма ми ги част от съобщенията заради миграциите. Аз се насълзих заради бившата ми приятелка, с която се бяхме разделили скоро. Е и? От това трябва да ме е срам ли? Като някакъв компромат ли смяташ, че може да го ползваш, че си го държиш "като коз"? Ти плака заради някакво теле. Преди това съм те виждал как си пусна една сръбска песен и се разрева непровокирано, та на всички присъстващи ни стана неудобно. Та какво искаш да кажеш с тоя пример? Че и заплашва. Да внимавам. Обръщал се тиганът. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 (edited) Никой не казва, че е нещо лошо, а ти продължаваш да си нагъл тип и да ме провокираш. Просто внимавай кви ги плещиш и да - тиганът се върти. ЕДИТ: При положение че Вели и Вено бяха на върха на пирамидата и Пламен беше като мен и той подпален, как реши, че бих търсил теб изобщо в Булфлийт? Откъде можа да ти хрумне? Edited October 3, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Ееехехехехехеххехе. Пак не знае къде се намира. Опресни си спомените. Аз бях лидера на съюз Warez.ru в Булфлиит след Crazy_Hamster и преди края на сезона. Мидекс ми беше генерал, заедно с още някой. Вели, Вено и Таз бяха като ударно ядро. Не ги занимавах с нищо и само съгласувахме информация, и атаки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 (edited) 12 minutes ago, w00x said: Ееехехехехехеххехе. Пак не знае къде се намира. Опресни си спомените. Аз бях лидера на съюз Warez.ru в Булфлиит след Crazy_Hamster и преди края на сезона. Мидекс ми беше генерал, заедно с още някой. Вели, Вено и Таз бяха като ударно ядро. Не ги занимавах с нищо и само съгласувахме информация, и атаки. Дано да видят Вели и Вено кви ги сереш тука след толкоз години.... Интересно е, че ЛИЧНО съм коментирал с тях тая зараза и прочее и прочее. Смешен си. Както винаги си бил. Edited October 3, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Питай ги следващия път. Ама преди това си измисли оправданието защо не си знаел, защото ще останеш изненадан от отговора. Колко толкова да съм смешен пък? Поне не очаквам хората да ми дават някакви неща даром, защото са ми "сини очите". Ако някак може да се изнамери заключения раздел за играта, ще ти се върнат много неща. Може да успееш да намериш и анкетата, с която ВСИЧКИ (любимата ти дума), избират мен за лидер. Развалих ли ти приятните спомени от играта, като ти припомних, че си бил далеч под мен в йерархията? Недопустимо. Edit: Enjoy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Никога не съм бил в "йерархията", простотията със сините очи е много вероятно да ти я избия от очите. Докажи си лайната, защото наистина ще стане забавно... Никога никому не съм молил за нищо в Булфлийт. НЯкакви блянове за синеоки имаш, НЕизненадващо. Пример - @netrootbg и до днес съм сигурен, че не вярва, че не си гей! Но пък от друга страна е способен на всичко... Трябваше навремето вместо да се правя на добър да слушам правилните хора... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Беше. Просто беше надолу в йерархията и все едно те нямаше. И без това не беше особено силен играч, но пък ни трябваше щит от хора, който да обира атаките на вражеските съюзи. Не се възгордявай. Дори да харесвах мъже, ти щеше да си доста под летвата за възбуждане на интерес. Имам някакви елементарен критерии в началото на подбора на жените. Ако например ги видя гордо да носят скъсани чорапи извън дома си и да ми обясняват как не виждат проблем в това - отпадат. Щеше да се отнася и за мъжете, пък ти идеално пасваш в описанието, така че дори на първо класиране нямаше да минеш. Продължаваш да хвърляш разни хора под автобуса, за да докажеш собствената си правота. Нещо, което няколко мнения по-нагоре написа, че никога не правиш. И продължаваш да заплашваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 55 minutes ago, RaptoR said: Пример - @netrootbg и до днес съм сигурен, че не вярва, че не си гей! Факт, не го вярвам. Познавам не малко гейове, няма нищо общо с тях. А дори и да беше, не виждам проблем. Нямам проблеми с тези неща изобщо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 (edited) ВиЙ сте притежатели на отклонения, ве . Завиждам ви на свободното време... Ама много Edited October 3, 2022 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Мен един селтак с тумбак един път реши да ми се извика "педерас" през терасата. Бях цайс тогава, слаботелесен. Май вдигнатата ми яка като на Кантона го накара да си го помисли. Но като почнах да го псувам, ръмжейки като кръстоска между хрътка и мечка, доста се стъписа. Не очакваше подобна простотия от такава очилата "културка". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 2 hours ago, DON_CHEFO said: ВиЙ сте притежатели на отклонения, ве . Нали? Аз това от кога го разправям! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Казва му се “отклонисти” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 4, 2022 Share Posted October 4, 2022 Пичове - ето това е cock fight. Вашето е излагане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 4, 2022 Share Posted October 4, 2022 Само не разбрах що аджеба бяхме намесени в тоя спор ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 4, 2022 Share Posted October 4, 2022 Проследи хронологията и ще видиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 4, 2022 Share Posted October 4, 2022 Докато си чешете езиците North Korea shoots missile over Japan in 'barbaric' act (msn.com) интересно. И на този фон изобщо не ми харесват резултатите от изборите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 4, 2022 Share Posted October 4, 2022 1 hour ago, w00x said: Проследи хронологията и ще видиш. 2 пъти я прочетох И пак не видях смисъл в намесването. Виден го апе кучето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 4, 2022 Share Posted October 4, 2022 43 minutes ago, kotora said: 2 пъти я прочетох И пак не видях смисъл в намесването. Виден го апе кучето Ще ти обясня. 1. Той каза, че ако съм знаел какво говорели за мен всички на форумните (и извънфорумните) срещи, съм щял да се самоубия ако не съм бил нагъл егоист. 2. Аз го попитах дали не се чувства жалко като намесва други хора, визирайки посетителите на последната форумна среща, за мнението на които също се предполага, че би ме подтикнало към самоубийство. Все пак те също са част от "всички". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts