Godfather Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 3 hours ago, RaptoR said: Неволна грешка, естествено... Но пък пикантна се е получила. Коя ли е сбърканата буква? Мисир, ти направо издъни фаянса, то тва същото като кемтрейлс-а бе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 3 hours ago, Godfather said: Мисир, ти направо издъни фаянса, то тва същото като кемтрейлс-а бе. Не загряваш коя буква съм сбъркал, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 Някой запознат с Resolve Systems като компания и работодател? https://resolve.io Търся отзиви за приятел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 Честито на рожденника и - Наздраве! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 (edited) 47 minutes ago, w00x said: Някой запознат с Resolve Systems като компания и работодател? https://resolve.io Търся отзиви за приятел. Аз щях да ходя там на интервю. Ама получих друга оферта и не си направих труда За каква позиция кандидатства ? Американска компания е, което е ок. Повече не знам. Нямам познати в Linkedin, които да работят там. ОО аа Видене, да илядиш Edited September 30, 2022 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 Виден, честит рожден ден и от мен. Жив и здрав, и по-малко нерви. 13 minutes ago, kotora said: Аз щях да ходя там на интервю. Ама получих друга оферта и не си направих труда За каква позиция кандидатства ? Американска компания е, което е ок. Повече не знам. Нямам познати в Linkedin, които да работят там. Кой има рожден ден ? Director Technical Support. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 Я, топ мисирчето има ден-ден... Да си жив и здрав Виден! Повече приятни моменти и наистина по-малко нерви.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 On 9/28/2022 at 1:14 PM, kotora said: Аз ще идвам на 15ти в Пловдив, ако искаш да ти донеса. В метро няма ли такива работи ? Няма. Проверих днес в Метро и Кауфланд. Благодаря за услугата, но ще ми трябва за другата седмица, така че ще поръчам онлайн. PS. Видене, да илядиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 7 minutes ago, Sothbiss said: PS. Видене, да илядиш. ХАХАХАХ закла ма!!!! Благодаря ви, момчета! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 Наздраве и от мен коя цена на тоя прословут Еър фрайър е добра да дебна и аз? Гледам ей това и ли се струва невероятно https://vm.tiktok.com/ZMFLWthB9/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 ЧРД Мисирчо, да си жив и здрав! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 1, 2022 Share Posted October 1, 2022 С lag малко, ама жив и здрав и от мен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 1, 2022 Share Posted October 1, 2022 То не знам дали съм много за тая тема, ама тея дни не само през главата ама и през ръцете ми само грозде минава. Гледам в другата тема, маркови питиета, аз съм фен на домашната ракия. Ето част от реколката, която върви на софийските пазари, остатъка влиза в бидоните. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Гледката от новия ми офис. Не знам защо се напъваха толкова от фирмата за това чудо (сградата е чисто нова), като така или иначе продължаваме да си бачкаме от къщи. На покрива си има барбекю даже. Обаче и с тези лъскави условия не могат да ме накарат да се върна обратно в офис. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Тва е моята гледка. Ама нямаме барбекю. Първите 2 месеца трябва да ходя в офиса, след това не е задължително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Всичките копченатискачи требе ви натикат по избите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 12 hours ago, Godfather said: Гледката от новия ми офис. Не знам защо се напъваха толкова от фирмата за това чудо (сградата е чисто нова), като така или иначе продължаваме да си бачкаме от къщи. На покрива си има барбекю даже. Обаче и с тези лъскави условия не могат да ме накарат да се върна обратно в офис. Могат и още как. Единствено ония с трите букви трябва да пусне едно писмо. Много се разглезихте всички нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 22 minutes ago, DON_CHEFO said: Могат и още как. Единствено ония с трите букви трябва да пусне едно писмо. Много се разглезихте всички нещо. Ама направо изнагляха бе, Стефче! Безсрамници! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 https://9gag.com/gag/anzXM7V Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Just now, w00x said: Не. Въпрос ти зададох по принцип. Ама то е по-лесно да сипеш квалификации, отколкото да водиш аргументирана дискусия. Поне за теб. На мен би ми станало скучно, а и го намирам за доста на ниво .... "IQ под стайната температура". Ми SHUT THE FUCK UP тогава! Простичко е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Целия форум на това се надяваме, но ти не хващаш и продължаваш. Явно не е толкова просто. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 1 minute ago, w00x said: Целия форум на това се надяваме, но ти не хващаш и продължаваш. Явно не е толкова просто. Целият форум ако имаш представа за какво те има може и да се гръмнеш... Но си твърде нагъл егоист за такава достойна постъпка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Вземи пусни анкета, пък знае ли се? Самоубийството е форма на егоизъм, не обратното. Нищо де, още една чашка като удариш, ще ти дойде и това прозрение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 (edited) Да пусна анкета?!?!?! Ми тя анкетата е всеки път на живо на масата!!! Упс - тебе никога те няма там... Гледай и така да си остане, че може да пропадне мохабета. Edited October 3, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Целия форум ли събираш на маса? За форумните срещи ли говориш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts