RaptoR Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 (edited) 4 minutes ago, Danzki said: И аз вчера го забелязах на нелегалката под беседката. Май ще се наложи някой Маг да заеме мястото на кабеларката. Само трябва да ми дойде муза да дръпна едно кабелче от ону-то. Чакай сега - защо нелегалка? Те си пускаха 13-15 канала аналогово, не е като да сме ги крали... Edited September 21, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 2 minutes ago, RaptoR said: Чакай сега - защо нелегалка? Тя си пускаха 13-15 канала аналогово, не е като да сме ги крали... Защото си дръпнах една 11-ка от усилвателя им и се вързах леко нелегално. Вярно, че съм ползвал техни елементи и конектори и не могат да се усетят, но явно авантата приключи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Just now, Danzki said: Защото си дръпнах една 11-ка от усилвателя им и се вързах леко нелегално. Вярно, че съм ползвал техни елементи и конектори и не могат да се усетят, но явно авантата приключи. Аз нищо подобно не съм правил, тия шепа канали си ги имаше с години, макар и с отврат качество, но ставаха колкото ей така за уикенда по спалните. Това сега си е жива помия дето го правят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Аз също я ползвам за фон, когато си пия бирата под беседката. При мен качеството беше отврат в началото, но един съсед мина не техен нет и коригираха сигнала. Лошото е за възрастните хора, които са свикнали с аналоговата телевизия. От друга страна - преди 2-3 години се опитваха да изнудват баба ми и кабелите им рязко излетяха от къщата. На 80+ години не иска да чуе за друг тип телевизия - таймшифта бил голяма работа . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 29 minutes ago, RaptoR said: Канадският мисир не го знам кога пак ще дойде, но и той не е лошо да се включи при СЕРИОЗНИТЕ машини, щото ще се дават и сериозни пари. Мисир, догодина ще идвам пак със сигурност, ама още не знам дали ще е в началото или в края на лятото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Ако нета е хубав, ама едва ли, можеше да се пробва с vpn до къща с пусната iptv и така да се гледа нещо. Остава ви като опция ефирната цифрова, която пак е в гъза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Бахахахаха, понеже тия дни се бъзикам с емулатори на Стийм Дек-а, ето поредното култово нещо, на което попаднах из архивите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 След като с 1 игра я превъртях 7 пъти подред, загубих интерес Иначе така и не я видях цветна, само зелена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Върнах се от Гърция. Бях пет дни на една страхотна вила. За първи път в живота си ходя в Гърция. Общо взето хареса ми. Бих отишла пак. Тези сардини на скара с риган ми взеха акъла. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 12 hours ago, charmock said: Върнах се от Гърция. Бях пет дни на една страхотна вила. За първи път в живота си ходя в Гърция. Общо взето хареса ми. Бих отишла пак. Тези сардини на скара с риган ми взеха акъла. Защо пишеш в женски род?!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 26 minutes ago, RaptoR said: Защо пишеш в женски род?!?!?! - Кой е измислил секса? - Как кой? Ами гърците! Нали те са измислили всичко!? След тях, обаче, римляните го усъвършенствали. - Как? - Като добавили жената ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 2 hours ago, RaptoR said: Защо пишеш в женски род?!?!?! От недоглеждане, пък и кой знае може да съм се заразил от джендърство. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Пичове, поглеждали ли сте скоро колко е долара? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Същото е като вчера, какво всяваш смут? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 хахаха, последно го гледах преди седмица, когато стигна еврото. Поглеждам днес 2.03. Баси майката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 21 minutes ago, Sothbiss said: Пичове, поглеждали ли сте скоро колко е долара? Поглеждал ли си Паунда ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Тъкмо чаках да дойде черния петък, зе да си поръчам едни неща за аудито, то пък стана ебати гредата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Имам некви долАри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 1 hour ago, RaptoR said: Имам некви долАри Срамота! А защо не са рубли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Знам, че шансът някой да знае е минимален, но нека питам - виждали ли сте някъде в Пловдив да се продава палмова сърцевина (палмови сърца). Изглежда ето така. Намирам на 2-3 места, но само в София. Като краен вариант ще поръчам от там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Аз ще идвам на 15ти в Пловдив, ако искаш да ти донеса. В метро няма ли такива работи ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Ай сиктир бе!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 2 hours ago, RaptoR said: и Обама е мъртъв... Това пък какво беше ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 56 minutes ago, ARPAnet said: Това пък какво беше ? Предполагам новата текила от другат тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 3 hours ago, ARPAnet said: Това пък какво беше ? Неволна грешка, естествено... Но пък пикантна се е получила. Коя ли е сбърканата буква? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts