netrootbg Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 47 minutes ago, mIRCata said: Според pihole над 30% от заявките са за реклами и такива простотии. Баси мамата И тъпите китайци от huawei са забили някъде на дълбоко твърди ДНС сървъри и не мога да накарам телефона да минава през pihola..... Яко снифят тия боклуци. Направи правило в рутера да ти пренасочва днс трафика от телефона към pihole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Изходящия трафик от телефона към 53 порт UDP да отива там? Или нещо по-сложно ще е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 10 minutes ago, mIRCata said: Изходящия трафик от телефона към 53 порт UDP да отива там? Или нещо по-сложно ще е? Само това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 (edited) 6 hours ago, netrootbg said: Само това. Нещо всичко спря. Ще погледна да не бъркам нещо вида пренасочване Да. Стана сега. Вече виждам заявките и блокиранията от телефона и работи Чудя се дали да не направя правило целия трафик задължително да отива на натам. Сега разчитах на настройките подавани през DHCP. Само има 1 нещо, което да съобразя. Сега имам активиран netwatch, който следи ако изчезне берито с pihole-a да почне да ползва DNS-те от доставчика. Като се появи, пак ползвам pihole-a. Че по едно време забиваше, жената го спираше чат пат и автоматизирах процеса, да не правя нищо на ръка като отпадне/появи се. Edited August 28, 2022 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Аз като ти казвам, че хуЙвей са ТОТАЛНИ КРЕТЕНИ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Точно в това отношение - да. Не знам кои други са им така телефоните, трябва да тествам машинките из вкъщи да видя колко от тях имат други настройки за ДНС Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Утре играят ЦСКА с/у ЦСКА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Ти от кое си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 1 hour ago, RaptoR said: Аз като ти казвам, че хуЙвей са ТОТАЛНИ КРЕТЕНИ Ти ако мислиш, че Шиоми са чо-различни в това отношение.. не са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Като си говорехме едно време за електричките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Тва от Стефчо ли го видя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 (edited) Не. Нямам контакт с Чефо. И той ли го е постнал някъде? Гледам 70К мили - значи към 100К километра. Edited August 29, 2022 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 6 minutes ago, mIRCata said: Не. Нямам контакт с Чефо. И той ли го е постнал някъде? Гледам 70К мили - значи към 100К километра. У фейсот обикаля от вчера... Не виждам каква е толкова драмата. Аз лично бих сменил направо колата при заминала батерия, а тук не знаем и ЗАЩО е заминала батерията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 33 minutes ago, mIRCata said: Като си говорехме едно време за електричките 2012 Chevy Volt не е 100% електричка, a plug-in hybrid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 (edited) Обяснението на цената е много просто - оригинален компонент, който отдавна е спрян от производство. Оригиналните резервни части се заприхождават в складовете на първоначалната им стойност, а след това цената им само расте. Помня случай от преди десетина години, в който се търсеше оригинален диск на HP, с обем 10МБ за медицинско оборудване на 20 и повече години, за който се платиха $1800 Съвместима батерия за тази кола е под $7к Edited August 29, 2022 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Въобще размахват се листчета вън от всякакъв контекст и бла бла бла - типични фб тъпотии Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Изглежда и Чеви са си поискали хубава цена, повече от Тесла в това видео (27) Tesla wanted him to pay $22500 to replace a battery pack, we did it for 75% less! - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Секи гледа да изменти на принципа АКО МИНЕ... Не е като тук да не е същото. Мондеото ми струваше около няма и 1000 лева, когато за оригинален автомат за предно дясно стъкло ми поискаха малко над 400 лева... Изсмях се на глас и си тръгнах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Жило за отваряне на капака на моята кола е 140лв. ЖИЛО. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 При мен Волвото почна да ми прави проблеми с педала на газта, имам си диагностика специална на Волво, диагостицирах си проблема горе долу сам - проблемни кабели. Закарах я във Волво, там седя три дена след което ме офертираха с 1750 лв за смяна на сноп кабели (1200 материял/500 труд) - което ще стане след средата на септвемрви - нямат капацитет в момента. Отакзах им естествено. Останах един ден след работа в работата, че ми е по-удобно а и имам иструменти, и след 10 минтутно презвъняване на кабелите (бях си изтеглил схемите) си намерих проблема и си го реших за още час. Тотала ми беше 10 лв за метериял. Врата ми е увислана, ремонтен комплект на един водач с втулка струва 180 лв. Снех му размерите и сега чакам стругара да ми ги направи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 (edited) 7 hours ago, ARPAnet said: Изглежда и Чеви са си поискали хубава цена, повече от Тесла в това видео (27) Tesla wanted him to pay $22500 to replace a battery pack, we did it for 75% less! - YouTube Бих взел RS7-цата пред теслата Edited August 29, 2022 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 14 hours ago, kotora said: Бих взел RS7-цата пред теслата Вероятно бих взел и двете ако можех Честно казано, ако се реша да взема нещо по-малко и градско, много вероятно е да бъде електричка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Ебаси тъпотията, пуснах си предизвестието и имам чувство, че до края ще ми строшат неврите. Хиляда неща и се дава зор. No comment е положението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Хмм, личен лекар нямаш ли Аз наскоро минах по тоя път, това предизвестието е най-сладкото. Отделно им бях предложил по-скоро да се разделим по взаимно съгласие, отказаха. Бачкаш си както ти е кеф, колкото ти е кеф Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Хаха като каза личен лекар, оня ден отивам за медицинско и магически се оказа, че съм без личен лекар. Как е станало само тия които са правили системата могат да кажат. Записаха ме наново и така Аз имам 5 дена отпуска още, но може да се направят на луди и да не ми я дадат... Което ще ме изнерви доста, защото исках 1 седмица да си почивам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts