netrootbg Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Тия неща които си описал... Не виждам смисъл на кола на тези години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 28 minutes ago, netrootbg said: Тия неща които си описал... Не виждам смисъл на кола на тези години. Ето тук вече смисъла си е за мен. Тя така и ще остане после на жената и както казах никога няма да я продам. Иначе аз съм сигурно единственият в света, който може да се скара с баща си по следния начин - той буквално ми разпорежда да отивам в Шкода и да си купувам последния Сюпърб, аз категорично отказвам и си карам моята Октавия. Положението е скандализирано от есента. Аз между другото освен собствените си особености имам и друга логична причина - вече един Сюпърб се изплаща, втори ще ми дойде нанагоре, а и с нищо не ми е нужен засега. Трябва да ти покажа на какво правят децата тая кола, особено лятото по време на почивките. Наесен винаги се пере изцяло и се вади кофа пясък. Как не ги пуснах стадото в кола за 70 хиляди да ми вилнеят като стадо биволи отзад... Всъщност аз затова и търсех някакъв тип ван да взема, щото катуна е страшен... Твойта е лесна да се возиш сам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Честит празник, дами! Да сте живи и здрави! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Благодаря сърдечно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Моля, моля.... Галче, и в частност за теб, нашето цвете у форОма... Да си жива и здрава и все така позитивна! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 (edited) Еее, Митенце, благодаря ти! Една от последните жени, оцелели тук След буйното ми начало във форОма Цвете съм аз. Бодливо доста, но пак де, минавам за увяхваща китка Edited March 9, 2020 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Мисля си за ситуацията с тоя вирус и прочетох статия, че смъртността в Италия е толкова висока, защото Италия имат най-старото население в Европа - над 20% са хора над 80. Това пък потвърждава другата ми мисъл - че вирусът е изкуствено създаден и разпространен (малко конспирация тука). И колкото и да е гадно, в глобален мащаб може би ще има положителен ефект.... разбира се, когато изчезне изцяло. Чудя се дали ще хване циганите. Трябва ни такъв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walter White Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Ти си изкуствено създаден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 1 hour ago, vikktorpenchev said: Мисля си за ситуацията с тоя вирус и прочетох статия, че смъртността в Италия е толкова висока, защото Италия имат най-старото население в Европа - над 20% са хора над 80. Това пък потвърждава другата ми мисъл - че вирусът е изкуствено създаден и разпространен (малко конспирация тука). И колкото и да е гадно, в глобален мащаб може би ще има положителен ефект.... разбира се, когато изчезне изцяло. Чудя се дали ще хване циганите. Трябва ни такъв. Вирусът е нищо друго освен една поредна грипна мутация. Останалото е дебилщина и за пореден път се убеждавам, че требе да се изтребят медиите, които създават паника. Огромен принос има и достъпа на ВСЕКИ малоумен кретен до интернет, така щото хроничната тъпота се излива като река в мейнстрийма. В Италия няма едно, НИТО ЕДНО дете починало от тоя грип, също така статистически няма нищо ненормално. Слагам ти 2 каси бира отсега, че до година-две цялата планета, с изключение може би на добрия стар север ще го прекара тоя вирус и ще дойде следващата мутация, предвид колко и какви говна бълва фармацевтиката. Вчера някакви уродливи дебили изхвърлили човек от метрото в София, защото кашлял, а той имал тежка астма... Нова мода е да се слагат капути на пръстите като се натискат разни копчета на публични места, та и те ще свършат - Боко ще вдигне раждаемостта в тоя момент. Хората станаха ТОТАЛНИ ТЪПАЦИ! В България и не само отдавна има грипни щамове, в ПЪТИ по-опасни от всички свински, патешки, путешки и коронни вируси! Знам го лично от директора на НЦЗПБ. Защо го знам ли? Защото навремето малкото ми братовчедче бе диагностицирано със свински грип (едва ли не го донесе в България) и все още съжалявам за кошмара, който изживя в нашата Инфекциозна "болница", която е на практика свинарник. Възхитих се на стоицизма му тогава, предвид че е израснал в лукс в Америка. Макар да закарахме светкавично всички проби в София, пак се наложи да остане в оня коптор 3 дни, като бе прекарал 2 преди това у дома просто с температура. На практика си беше здрав на третия. Никого от нас не зарази, а цялата фамилия давахме проби в ХЕИ... Пак заради тъпашка и малоумна паника заради един обикновен мутирал грип. Прост грип. Но го гониха журналисти и какво ли още не. Всичките са за трепане! Но да кажем те с това си вадят хляба, та има леко обяснение. Прогресивната тъпота на стадото обаче е потресающа. Там спасение няма. Затова просто не трябва да се обръща внимание и да се мисли - в смисъл тия дето могат да мислят... За финал един поздрав от предишния грип, ако сте го забравили. Интелектуалното ниво е точно като на стадото с маските и капутите! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Аз съм се запасил Отделно имам бутилка ирландски дезинфектант Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 3 hours ago, vikktorpenchev said: Мисля си за ситуацията с тоя вирус и прочетох статия, че смъртността в Италия е толкова висока, защото Италия имат най-старото население в Европа - над 20% са хора над 80. Това пък потвърждава другата ми мисъл - че вирусът е изкуствено създаден и разпространен (малко конспирация тука). И колкото и да е гадно, в глобален мащаб може би ще има положителен ефект.... разбира се, когато изчезне изцяло. Чудя се дали ще хване циганите. Трябва ни такъв. Няма да изчезне изцяло. Това ще е просто един вирус, който всички ще прекарат в един момент. Просто ще има по-ефикасни методи за лечението му. 3 hours ago, Walter White said: Ти си изкуствено създаден. Тролчо, дръж се прилично, да не ти излетят и двата акаунта. Не мисли, че като ползваш мобилен нет и/или на опера вградения VPN, запазваш някаква анонимност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walter White Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Брат въобще не носиш на бъзик <3 Трий каквото искаш човек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Аз нося на базик. Просто поведението ти към потребителите граничи с наглост през по-голяма част от времето. Освен това притежанието на 2 акаунта от един и същи човек е против правилата на форума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walter White Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Абсолютно прав си, моля изтрий акаунтите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 9 hours ago, RaptoR said: Вирусът е нищо друго освен една поредна грипна мутация. Останалото е дебилщина и за пореден път се убеждавам, че требе да се изтребят медиите, които създават паника. Quote Световната здравна организация (СЗО) определи разпространението на коронавируса като "пандемия", предава BBC. Директорът на организацията Тедрос Аданом Гебрейесус заяви, че броят на заразените с COVID-19 се е увеличил 13 пъти за последните 2 седмици в световен мащаб. Викаш, тия от BBC, когато и да ги изтребиш, все е късно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Покрай тоя вирус разбрах колко много хора са следвали епидемология или там каквото се учи за вируси и инфекции. Похвално е, че 90% от населението е отделило времето, за да вземе подобна специализация, просто от любопитство. Евала! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Не мога да повярвам, че ще го напиша, ама Speedy, в момента, са най-нормалните куриери... Направо не вярвам, че го пиша, но е факт... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Панта реи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Нещо такова се случва, да... Просто последните идиотии на Еконт, не знам как ги допускат... Куриерът им не може да намери адрес, айде може да е нов. Ама в офис 4 дни да не работи POS терминал... Да ти докарат уред /това беше преди година и нещо/, с който все едно бяха играли мач. В същото време Speedy ми карат телевизор с бус, тоя отваря буса, вътре всичко подредено като тетрис, всичко с ластични въжета подсигурено, бусът чист, което не е кой знае колко от значение, ама... Пишат ти в кой интервал ще дойдат, тоест знаеш, че в рамките на определен час трябва да си на адреса. Други като ЕвроТъп не ги коментирам, които директно на въпроса ми защо нямат POS, ми отговарят, че нямат, защото ако имат, няма могат да крият оборот. И това ми го казват, предвид, че сефте им влизам в офиса... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Спиди, откакто станаха DPD взеха да оправят услугата, та не е учудващо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Извинявам се за глупостите, които написах. В последствие разбрах, че този вирус го има с години и си преминава като грипната вълна, но по-рядко. Смъртността в Италия била толкова голяма, заради застаряващото население там. В Европа, така четох, италианците имали най-голям процент хора над 60 год. възраст (или 80) - цели 23%. Аз на ЕКОНТ вече не им разбирам политиката с известяването - веднъж получавам смс, друг път - имейл; понякога и двете. СПИДИ посочват някакъв диапазон за доставка, но последните няколко пъти идват по-рано. Но станаха малко по-добре от ЕКОНТ. Е, то си беше време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Няма го с години. Коронавируси са семейство вируси. Това е просто вирус от това семейство, но е чистак бърсак нов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 В Еконт нещата се оправят само с рекламации... и здрави нерви. За ВСЕКИ проблем трябва да се пуска рекламация. Само тогава се изпълнява процедура, която наистина докарва нещата до разрешаване и съответните наказания надолу по веригата. Специално с SMS-ите е цяла епопея, която в момента все още е в развитие. SMS-и получаваш, когато изпращачът маркира, че иска да получиш такъв. Но имай предвид, че те таксуват 18 ст., без да са те питали дали си съгласен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Аз по темата с рекламациите, още като прохождаха, се запознах /по телефона/ лично с шефа им. Защото идиотите ми бяха разменили две пратки - една за Свищов и друга за Ст. Загора. И това при НАПИСАНА на кашона ТОВАРИТЕЛНИЦА /предварително подготвена/ и ГРАД, за който е! Добре, че клиентите, особено единия, излязоха коректни, защото можеше да получи срещу 340лв., неща за 900 и обратно - другия да плати 900 и да получи неща за 340... Не, че нямаше да оправя кашата за моя сметка, но така бях побеснял, че сигурно час и нещо водих един разговор и накрая просто им казаха, да ми се обади най-висшия. След 20мин. ми звънна човекът, представи се, извини се около 20 пъти, каза, че още същия ден нещата ще са си при получателите, което и стана. Дадоха ми някакви пратки за 50лв. напред, тоест да пращам, без да плащам, но файда... После Спийди бяха като дебили, изобщо не знаеха кое къде е, кой е взел пратка, къде е тая пратка, кой ще я достави и т.н. Но в последно време всичко е леш в Еконт. Това да не можеш 4 дни да си оправи POS на Unicredit... И тоя абдал ми казва:"Ми аз няколко пъти ги търсих..."... Направо му казах, че за управител на офис не става. Ако беше при мен това, до 2 часа щеше да работи. Ако трябва, щях да ида да взема някой от поддръжката и да дойде да си оправи бакиите, но щеше да работи. От друга страна Speedy в момента са отличници - особено ми харесва отношението към пратките - всичко беше буквално като тетрис подредено, направо ми скриха шапката. И вярно, дойде 20мин. по-рано единия път, но не беше никакъв проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Как бе хора... За да вземеш наложен платеж в ЕКОНТ трябва да се подпишеш на таблета. За да вземеш наложен платеж в Спийди трябва да си дадеш личната карта, да си кажеш ЕГН-то, да си напишеш името на 2 места и да се подпишеш също на толкова. Скоро очаквам да ми искат кръвна проба и ДНК от вътрешната страна на бузата. Прекалено от всякъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts