w00x Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Аз вече имам Aria 906. Тези са със същите говорители, затова като изключим мощността и двата 8" баса на тонколона, като звукови характеристики очаквам да звучи по сходен начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Ариата са чудесни! Изобщо франсетата правят страхотни колони. Честито! От къде ги влачиш? Германия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Да. Германия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Добре де, толкова ли е по-ниска цената там от тук, че и с транспорт? Онлайн магазин? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Да, нови от онлайн магазин. Намерих цена и оферта, която с доставката ми спестява доста сериозна сума сравнено с това тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Quote "Лъвовете" надигнаха глава след загубата от Казахстан с престижно реми с Гибралтар Ся чакам Перуци да обяви как футболът в България е в подем :]] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Реално може да се каже, един познат е станал Кондиционен Треньор на Локо Пловдив. Та ще им скъса гъза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Кон да ги оноди бастуните от EVN! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 (edited) Quote 26 minutes ago, Antares said: Кон да ги оноди бастуните от EVN! Ако те успокоява спря посредата на варене на кафеварката ЕДИТ: този път кафето изпревари спирането Edited June 11, 2022 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 (edited) Ден, в който мислех да се отдам на домашен мързел и тия ми спират тока... Дори не мога да потормозя съседите с китарата... Ред: добре поне, че имам туристически газов котлон, че иначе кой знае кога и къде щях да пия кафе... Edited June 11, 2022 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 3 hours ago, Antares said: Ден, в който мислех да се отдам на домашен мързел и тия ми спират тока... Дори не мога да потормозя съседите с китарата... Ред: добре поне, че имам туристически газов котлон, че иначе кой знае кога и къде щях да пия кафе... Да ти имама проблемите! С тротинетката да се сблъскате! Отказали ми помпите на аквите, добре че вече имам само корави риби... Ей така два пъти ме съсипват. НО пък вън е потоп - кво са виновни и те... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 21 minutes ago, RaptoR said: Отказали ми помпите на аквите, добре че вече имам само корави риби... :O E не си ли им сложил някъв UPS?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Не бе, за какво му е….само да реве тука…акви-макви-помпи-момпи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 16 minutes ago, Antares said: :O E не си ли им сложил някъв UPS?! За чий чеп? Но пък и като имаш само плевелен дивеч около тебе... Но туй ще си го говорим в залата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 2 hours ago, RaptoR said: НО пък вън е потоп - кво са виновни и те... Аз си мислех, че при нас вали много, ама това е направо библейски потоп. Няма да ви разправям какво беше в Златоград и изобщо Смолянския край. Абе кви са тия тропически циклони, баси? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 3 minutes ago, Godfather said: Аз си мислех, че при нас вали много, ама това е направо библейски потоп. Няма да ви разправям какво беше в Златоград и изобщо Смолянския край. Абе кви са тия тропически циклони, баси? Путин е виновен!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Just now, RaptoR said: Путин е виновен!!!!!! Аре ся, ти не четеш ли дописките на Израждане за самолетите на НАТО дето пръскат разни неща? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 2 minutes ago, Godfather said: Аре ся, ти не четеш ли дописките на Израждане за самолетите на НАТО дето пръскат разни неща? И мани тва - не моа 'свара ги блокирам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Пък аз утре трябва да пътувам към Созопол. Голямо море се очертава. Дано поне кръчмите да работят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 е в целия град ли е нямало ток? Аз съм на Марица Юг и тока дойде около 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 37 minutes ago, vikktor said: е в целия град ли е нямало ток? Аз съм на Марица Юг и тока дойде около 11 Според ебиен център и широк център. Като звънях - вече го имаше в "ако си от тук нИдей звъня" списъка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 (edited) 2 hours ago, vikktor said: е в целия град ли е нямало ток? Аз съм на Марица Юг и тока дойде около 11 В Съдийски имаше през цялото време, та на дали целия град. Edited June 11, 2022 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Ни Замунда, ни Арена? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 замунда ги хакнаха, за арена не знам Освен да решили да оправят някоя друга щуротия покрай юзерите, която е седяла дълго време неоправена, но покрай хакването да са се задействали, да не изгорят и те Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Дам, прочетох и аз. proxyrarbg.org спаси положението Гледаше ми се пак 10 Cloverfield lane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts