RaptoR Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 Аз викам, че добре се получиха нещата... Чай да си сипа есна бира, че ще ми падне главата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 Мен снощи за сефте ме провериха за алкохол Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 2 minutes ago, Antares said: Мен снощи за сефте ме провериха за алкохол Ако някой беше проверил мен, щеше да НЕ открие кръв в алкохола... https://imgur.com/a/HqMi9Jr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 1 hour ago, Antares said: Мен снощи за сефте ме провериха за алкохол Къде те набараха? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 1 hour ago, RaptoR said: Ако някой беше проверил мен, щеше да НЕ открие кръв в алкохола... https://imgur.com/a/HqMi9Jr Ми по едно време караше узото от 2 чаши:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 3 minutes ago, mIRCata said: Ми по едно време караше узото от 2 чаши:) 110, Милко, хората искат да има!!! Така е, Миро, не е лесно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 8 minutes ago, mIRCata said: Къде те набараха? На същата улица малко по надолу. Реших да не влизам в насрещното, че да мога да обърна и така. 0.00, явно първата бира съм я бил изпикал до тогава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 Е ти я изпи в 8 часа. Аз сега ставам ии май ще ходя до супа бара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 5 hours ago, RaptoR said: Ако някой беше проверил мен, щеше да НЕ открие кръв в алкохола... Даже лебедите смениха тембъра на квакането като мина покрай тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 20 minutes ago, Godfather said: Даже лебедите смениха тембъра на квакането като мина покрай тях. Ти виж, че отидоха да спят на другия бряг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 На зиг заг ли доплуваха? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 Ама издъниха 1 порция картофи тия гадове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 Абе не знам какво издъниха хайваните, ама през повечето време ръфаха пердетата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Just now, mIRCata said: Уж почивка - пък ти свършват силите. Да не си отишъл на "Уморявка"? Ами, какво да ти кажа... Почивка му е само името. Винаги така се случва и съм сигурен, че не съм единичен случай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Аз лично имам най много нужда да почивам психически. Щото като копченатискач не трупам особено физическа умора, а от нервите и напрежението най-добре си почивам като се уморя като труп физически. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 2 minutes ago, Antares said: Аз лично имам най много нужда да почивам психически. Щото като копченатискач не трупам особено физическа умора, а от нервите и напрежението най-добре си почивам като се уморя като труп физически. Не може да има две мнения по този въпрос. И аз забелязах колко добре ми се отразяват значително повишените километри пешеходстване всеки ден откакто съм в България. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 27 minutes ago, w00x said: Ами, какво да ти кажа... Почивка му е само името. Винаги така се случва и съм сигурен, че не съм единичен случай. Значи, понякога след почивката, взимам още два дни отпуска, за да си почина от почивката…. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 22 minutes ago, Antares said: а от нервите и напрежението най-добре си почивам като се уморя като труп физически. Сам каза, че си определяш времето и ти е спокойно. Ти ако сега по този начин трупаш нерви, ако идеш някъде с по-затегнат режим на работа - вените, въжето и през терасата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 (edited) 1 hour ago, mIRCata said: Сам каза, че си определяш времето и ти е спокойно. Ти ако сега по този начин трупаш нерви, ако идеш някъде с по-затегнат режим на работа - вените, въжето и през терасата На тоя режим съм от две години. Работя от двайсет години. Метода на отмора си е проверен и един и същ от близо 15. Отделно дали работя от 7 до 16 или от 10 до 19 или разпиляно на няколко пъти - работата си е една и съща и си има немалко нервиращи фактори. Не знам работното време какво общо има... Edited June 7, 2022 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 На мен ми е странно. Аз се нервя по 2 причини - гоня краен срок - било от задача или някъв гаден бъг изскочил на продукшън или като работя по код на "умни" колеги. В останалото време - задачите колко им е нужно - да се огледат, помислят и направят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 3 hours ago, mIRCata said: На мен ми е странно... Нормално да ти е странно. Различни хора сме, в различни фирми работим, вероятно и с различен технологичен стак. Аз не твърдя, че треперя от нерви и работя в ултра стресова среда. Просто съм преживявал burnout, който ми дойде привидно от нищото и предпочитам да не ми се случва повече. За това почивката си я слагам на пиедестал и се старая достатъчно често да си разреждам до край физическата батерия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 39 minutes ago, Antares said: Просто съм преживявал burnout Това наистина е кофти преживяване. Аз почти стигнах до нещо такова през първите ми години оттатък голямата вода, но се усетих овреме. Затова и вече 12 години съм в настоящата ми фирма, защото ситуацията е твърде далеч от какъвто и да е бърнаут. Толкова предложения за нова работа съм отказвал през тия години и то поради единствената причина, че нямаше как да ми гарантират настоящото спокойствие. Здравето няма цена, особено ако си се сблъскал с предизвикателства от този сорт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 42 minutes ago, Antares said: различен технологичен стак. Не мисля, че стака е от значение. И с "най-якия" да си, ако има гърч със срокове, малоумни меринджей и досадни колеги.... Просто на срещата така както го обясни останах с впечатление, че си доста по-свободен/спокойно от това, което е при мен, а пишеш за нерви и затова се зачудих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 (edited) Иначе имам един колега, който започна 1 ден преди мен като стаж, още не може да си организира работния процес, не си подобрява работата и като почнат да му се трупат настоящи задачи и проблеми от предишните му "приключени" - 3 телефона заминаха в стената вече. И 2-3 пъти искаш да напуска и да става общ работник из Ирландия Edited June 7, 2022 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 4 minutes ago, mIRCata said: малоумни меринджей и досадни колеги.... Това винаги е зловеща комбинация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts