kotora Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 То па ся щото не са мутренски Тия сичките фирми все свестно хора са им собствениците Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Както винаги всяко нещо си има + и -, няма пълно щастие. Като вземеш стар апартамент, да, квадратите са реални, но да стане всичко като хората трябва да го изринеш вътре из основи, всякакви ел, ВиК и прочие. Отделно като се хванеш вътре е хубаво и вън изолация да си направиш. За такава работа си трябва сериозна сума пари, а бригада, хора и подобни, които да свършат тая работа са кът. Отделно, че ако си на зор и те почнат нещо да те мотат става една...... Ново строителство тук, както каза Ангел е една входна врата, вътре е на замаска и мазилка, от там насетне се оправяш. Тук идва въпроса, кой да ти го отвърши, ама поне нямаш да изриваш тонове боклуци и да трябва всичко, да се прави наново, а ще има само корекции по твое желание. Тук обаче върви въпроса с качеството на строителството. Един колега скоро ме срази на работа, дупча вика дупка да слагаме климатик и стената се нави на свредлото, не обратното... Аз навремето бях тръгнал да купувам апартамент, който щях да взема изключително евтино, в блок строен 1962г. Така и не стана, но ако го бях взел вътре всичко щеше да се кърти до тухла, дограми, изолаци и от там насетне всичко от 0 като ново стрителство. В последствие минах на план Б, захванах сам да строя, като в тоя живот освен ако нямам, ама наистина, много, много мангизи, повече на тая не се хващам....... Изхабил съм нерви за 2 живота. За бумащината да не говоря, за една къща на 2 етажа имах 36 папки с проекти, на купчина бяха поне метър..... Ще кажеш, че строя не знам какво, а не една проста къща. Добре, че мина тая, та да си отдъхна вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Пробвах това: https://www.beeradvocate.com/beer/profile/184/1402/ по препоръка на Гадо. Прилично питие, но ми идва много сладко…. Не е моето. И все пак наздраве! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 7 hours ago, w00x said: А тук като купуваш "ново жилище", получаваш жилище с входна врата. Вътре е груб строеж. Влизаш и започваш ремонт. 2 hours ago, jozo said: ... Хахаха, даам, аз в тези филми не влизам. Ще излезна "разведен" и побелял Хем и имам близки хора които и контакти ще ми дадат и т.н тук.. Мерси съм. Същата история и със строежа, мислили сме го, но в крайна сметка си е цирк в който не поискахме да влезем. Пък и гледахме цирка за хора с много пари, на скъпо място .. И пак - отива днес, казва как иска нещото, връща се след няколко дена - направено по друг начин. В моят вариант, м/у "да, това е" и нанасянето, с целият процес на ипотека, продажба, моткане за едно друго, че и това отнема време.. 3-4 месеца +/- и си спинках на новото място. И брадата още побелява само на места Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 (edited) 12 hours ago, Mockingbird said: Пробвах това: https://www.beeradvocate.com/beer/profile/184/1402/ по препоръка на Гадо. Прилично питие, но ми идва много сладко…. Не е моето. И все пак наздраве! Не е ли малко жега за такива червени ейлове ? edit: Аз така като гледам май ще дойда към 19:30-20 часа. @mIRCata Миро то май сме 3-4 човека. Edited June 3, 2022 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 10 hours ago, kotora said: Не е ли малко жега за такива червени ейлове ? edit: Аз така като гледам май ще дойда към 19:30-20 часа. @mIRCata Миро то май сме 3-4 човека. Дишай дълбоко, и той ще докара фамилията и ще стане семейно събиране... Понеже сте бастуни, разбира се... Аз пък след вчерашната разпивка по повод видеонаблюдението на село заредих отново сача, поприбрах масата и пуснах миялната, изпрасках два коша воденички във фритюрника и запатках бири.... Довечера може да удуша някой от черните лебеди, отдавна им се каня на тия сладури ХАХАХАХ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Видене 10 часа е бре Ама все пак е Петък, ден на майстора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 12 minutes ago, kotora said: Видене 10 часа е бре Ама все пак е Петък, ден на майстора Такива са нещата напоследък... Между другото аз съм си сипАл още в 7, не бой се... Бориме стреса.... Като се гледам обаче ще трябва пак да правя някаква пауза и тоя път бая дълга.... Дано не се налага само да давам 1800 евра... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Мисири, готови ли сте за довечера? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Аз ще дойда към 9. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 14 minutes ago, Godfather said: Мисири, готови ли сте за довечера? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 32 minutes ago, Godfather said: Мисири, готови ли сте за довечера? Аз съм вече на 10 бири - от тва по-готов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 18 minutes ago, RaptoR said: Аз съм вече на 10 бири - от тва по-готов Мисир, пуши ли се в това кръчме, че съм си приготвил едни пури? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Олееее, т'ва на гъза на географията, вие луди ли сте... Тъй кат' гледам май ще съм с колата :]] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 И мен ме вкараха в преразход да ходя с такси... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Не стига, че е на гъза на географията, ами е и гадно..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 1 hour ago, Godfather said: Мисир, пуши ли се в това кръчме, че съм си приготвил едни пури? По принцип има забрани за пушене в затворени помещения. Ама не знам ние в отворено или затворено ще сме. ПП Ще ни изтровиш децата с тия гУвна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Бил съм в това нещо 2 пъти. Беше зле и мизерно. Сега не знам как е. Така или иначе не съм в Бг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 2 minutes ago, mIRCata said: По принцип има забрани за пушене в затворени помещения. Ама не знам ние в отворено или затворено ще сме. ПП Ще ни изтровиш децата с тия гУвна. Не знам Мисира къде е резервирал. Ако е в затворено помещение много ясно, че няма да стане номера. Като свършим с узото и бирите - излизам навън. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 3 minutes ago, Godfather said: излизам навън В тая жега в момента, предлагам да скачаш вътре - при рибите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 4 minutes ago, mIRCata said: В тая жега в момента, предлагам да скачаш вътре - при рибите Може и това да стане - зависи колко узо ще ударим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Аз пробвах шуменско бяло. Пак по препоръка от тук. Има доста приятен вкус. Ама ми идва силна, аз харесвам по-леки бирички. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 (edited) Имаш предвид 100% малц? Добро е… Да не кажа, по-добро от горния монашески…много ми е сладък да го ева…. Edited June 4, 2022 by Mockingbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Да, да. 100% малц. Ама е силничко. Или поне мен ме удря. Ама аз и за това не ходя по форумни сбирки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 Е, то зависи от организма. Като не може да носи човек, си пие с мярка… или изобщо не пие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts