kotora Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 On 3/15/2022 at 9:05 AM, UzITo said: #кога? #НИКОГА Абе уж идва криза, пък петък и събота народа като невидял кръчми и барове. Какво се случва ? В същото време няма пиле в магазина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 27 minutes ago, kotora said: #НИКОГА Абе уж идва криза, пък петък и събота народа като невидял кръчми и барове. Какво се случва ? В същото време няма пиле в магазина Пише се нЯкога До оня ден бяха забранени народа си наваксва. Все пак е по-евтино да идеш на пържени картофи в кръчмата отколкото да се бориш за олио и да си ги правиш вкъщи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Ще си ги правиш на ActiFry-я с 1 лъжица олио за кило и половина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 25 minutes ago, UzITo said: да се бориш за олио може да е смъртоносно опасно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 2 hours ago, ARPAnet said: Хахахаха Не казвам, че трябва да се ходи на пръсти, но и Чармок е прав, аз наруших добрият тон, което нямаше нужда да правя. И в този смисъл на мен алтернативата ми харесва, то даже не е алтернатива, а би трябвало да е пътя . Даже съм си го мислил, но не ме влечеше да си играя игри на "флагване" на постове и т.н..- Но, имаме си модератори, админи, няма нужда да отговарям според тона на другият, защото очевидно модераторите следят и правят забележки :)))) Аз по принцип нямам проблем със следването на официалният "процес" :))) И да, знам че и ти си модератор и знам разговорите ви с Виден, и написаното не е насочено към теб. Това за добрия тон е двустранно, нали знаеш? Да. Очевидно е, че следят и правят забележки. Избирателно обаче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 (edited) 2 hours ago, mIRCata said: Ще си ги правиш на ActiFry-я с 1 лъжица олио за кило и половина Ако ще ги изяносвам по-добре на картофена салата. Даже мноооого време не бях случвал на хубав картоф последните 2 пъти вземах от Метро едни мрежи по 3кг и бяха страшни. Варене, пекане не се разкашкват и имаха вкус на картоф. Предния път бяха различни мрежи и не взех да видим другия път. 2 hours ago, plameni said: може да е смъртоносно опасно. Като гледах клипчета са същите в Румъния, Турция и сие, не съм сигурен дали имаха жертви ама стадото беше същото. Edited March 24, 2022 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 22 hours ago, kotora said: Или една форумна среща @Godfatherкога ти е полета за насам хахах Которе, на 19-ти май трябва да съм Пловдив живот и здраве. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 7 minutes ago, Godfather said: Которе, на 19-ти май трябва да съм Пловдив живот и здраве. Много време става откак не съм посещавал офиса... Трябва да се направи проверка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 20 minutes ago, RaptoR said: Много време става откак не съм посещавал офиса... Трябва да се направи проверка... Ако имаш предвид Йегера, аз още им имам зъб дето се опитаха да ме цакат с топла бира последния път. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 (edited) 14 minutes ago, Godfather said: Ако имаш предвид Йегера, аз още им имам зъб дето се опитаха да ме цакат с топла бира последния път. Е аз не съм ходил от оня гаф на рождния ми ден! Предлагам Рибарника за нов офис! Edited March 25, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 Онова дето Галин казва, че хигиената в кухнята е отвратителна? Частта, където сне се вижда от клиентите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 57 minutes ago, mIRCata said: Онова дето Галин казва, че хигиената в кухнята е отвратителна? Частта, където сне се вижда от клиентите. То дали изобщо има някоя кухня, която да я бива? Не вярвах, че някога ще го напиша но уви. ЗАПАДНА ЕВРОПА ни настигна със седмица две закъснение. Повтарям ЗАПАДНА ЕВРОПА ни настигна със седмица две закъснение и те се бият за олио. Дали Изтока изпревари Запада или Запада е вече Изток? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 6 hours ago, mIRCata said: Онова дето Галин казва, че хигиената в кухнята е отвратителна? Частта, където сне се вижда от клиентите. Аз отвратителна хигиена не съм виждал, а откак Йегера се насраха и пред мен си права рождените дни и де що партита правя в залата, която е на крачка от кухнята и за да влезнеш там, виждаш цялата кухня. Очаквах да видя как разчекват и транжират закръглени копченатискачи вътре, но пусто нищо нередно не забелязах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 да де ама, покрай работата му се предполага, че е влизал в "светая светих", не само на напудреното пред клиентите място. Ако от зад нещата се съхраняват и третират зле? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 8 minutes ago, mIRCata said: да де ама, покрай работата му се предполага, че е влизал в "светая светих", не само на напудреното пред клиентите място. Ако от зад нещата се съхраняват и третират зле? Виж ся, нямам нерви за глупости копченатискачески, Мирчо. Аз съм направил сигурно поне 10 големи партита с по над 20 човека и съм оставил хиляди левове там, НО - за твое успокоение - храната е в хладилници ЗИЛ от 1963-та, печките са Раховец и Пауталия (за пояснения кво е тва зимам такса) и стоката е от Кауфлана. Сега се надявам да си доволен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 Лично за мен е изключително прехвалено заведение... Преди години, може би две или три, го посещавах сравнително често, но по едно време влошиха качестовото на храната, вдигнаха цените... Огромна шумотевица е като се напълни, би могло по друг начин да се организират пространствата и масите... Честно казано си е най-стандартна квартална кръчма с високи цени... Но какво ли разбирам аз.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 (edited) 1 hour ago, Mockingbird said: Лично за мен е изключително прехвалено заведение... Преди години, може би две или три, го посещавах сравнително често, но по едно време влошиха качестовото на храната, вдигнаха цените... Огромна шумотевица е като се напълни, би могло по друг начин да се организират пространствата и масите... Честно казано си е най-стандартна квартална кръчма с високи цени... Но какво ли разбирам аз.... Ми.... нищо, но това е друга тема и ако не дойдеш другата седмица на оглед за солари ще те наритам. Та откъде да почнем - преди години и сега е оттука до поне Свиленград и обратно пеш. Лоша храна там не съм консумирал НИКОГА - ни преди, ни сега с новата кухня. Ако не знаеш къде да седнеш и попаднеш в збоджа да - панаир е. НО - аз си резервирам винаги ВИП залата. Там няма НИКОЙ освен мен и моите празнуващи и ме дели езерото с моите приятели черните лебеди, 80 килограмовите есетри и лудата моруна от всякакви други хора. Има не един, а ДВА огромни детски центъра, а предвид че почти всички мои приятели са с по две деца вече за разлика от.... аре да не казвам (), това е от КЛЮЧОВО значение по време на големи партита. Не се шегувам - резервациите ни са 50% и нагоре деца в бройката. Иначе никой никъде, никога не го е хвалил специално и непременно, не си прави съчинения, че това със съчиненията напоследък ми идва много в повече, но е друга тема, която предстои. Удобно е, голямо е, а и не виждам къде другаде може да ядеш нещо, което е докарано сабаля от Гърция без да оставиш бъбрек (да припомням ли оная отврат Хемингуей и джоланчето в шепа за 58 лева?) Та така. Ку щеш бре, в крайна сметка никой не ти е турил синджир да те дърпа натам... ++++++++++++++++++++++++++++++ Как обичам да се обяснявам безсмислено... ЕДИТ: Понеже миналия петък бях там - цените са още по-високи. Което важи за навсякъде, разбира се. Edited March 25, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 On 3/24/2022 at 9:21 AM, Antares said: Пичове, мисля си, че ви трябва разходка на чист въздух. На някои от вас - примерно седмица. Опитах се да прегледам темата за политика. Стигнах до 3-я ред на един чаршаф и прецених, че не си заслужава времето. Утре съм резервирал въздуха, тежкия труд, надявам се хубавото време и ще взема само едни слушалки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 Въртят ми се разни неща из тиквата, ама най добре са казани в ето този клип.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 11 hours ago, UzITo said: Опитах се да прегледам темата за политика. Стигнах до 3-я ред на един чаршаф и прецених, че не си заслужава времето. Утре съм резервирал въздуха, тежкия труд, надявам се хубавото време и ще взема само едни слушалки. Всеми и двама-трима от военните експерти от оная тема. Имат по-голяма нужда от теб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 (edited) 17 hours ago, mIRCata said: да де ама, покрай работата му се предполага, че е влизал в "светая светих", не само на напудреното пред клиентите място. Ако от зад нещата се съхраняват и третират зле? Зарежи! Умряла работа е да се спори с Виден. Не, че нямам и солиден снимков материал от кухните на стотици заведения и хотели. Нали, налага ми се да снимам разни работи, че една глава не стига да се помни всичко. Та на тия снимки има и интересни подробности по периферията на кадрите. Но професионалната ми етика не позволява да ги пускам в пространството. То ще е все едно лекар да пусне кадри, как пациентът му се е осрал до брадата или как жив се разлага. Просто разчитам, че думите ми няма да отидат на вятър. Но в общия случай, те трудно пробиват през дебел чугун. П.п. Малее... Пък ако взема да разправям за разните извьесни “Шеф-ове“.... Малцина са тия, които познавам, дето да не заслужават да бъдат изгорени живи с помощта на кухненските им горелки... Edited March 26, 2022 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 (edited) И пак стигаме до чугунената галинова логика - стойте си вкъщи и не ходете по заведения! Защото както каза някой по-назад - нито едно не отговаря на претенциЙките за стерилност дето сте развили.... Бахти смехориите честно... А това па да си вземете нещо дюнер, гирос - СМЪРТ!!!! КРАЙ!!! НАЙ-МАЛКО САЛМОНЕЛА!!!! Като почна да чета такива глупости, па като се сетя на какви места сме яли и пили пред последните 30 години и нагоре и направо не знам, - няма никаква, не съществува просто логика галинова, по която трябва да сме живи!!! Разбира се има точно две места на света, където работят хирурзи в стерилна среда, въздухът се озонира постоянно и прочее и прочее ГЛУПОСТИ. Разбира се там къс месо, губещ се между зъбите е 15 евро, но как да е. Та много моля - всички с галиновата логика - ходете на тия две места и освободете пространство за нас простолюдието в нормалните такива. И не - аз не споря с никого, нито убеждавам в нещо някого, просто мразя да се говорят глупости и за пореден път обяснявам защо АЗ избирам определени места като практични и удобни за моето семейство. Аз, като един все по-бесен социопат с две малки деца. Толкоз по въпроса - трети път няма да се повтарям. ЕДИТ: Галицин, няма да те питам колко често точно ходиш за къс месо от 15 еврО в стерилните хабитати на великите шефс, но пък сме яли и пили и двамата неведнъж При Пламен на Арапя. Да почна ли аз без снимки да обяснявам какво мернах в онази "кухня" и как точно видът и аромата на кенефа ми напомниха за външната тоалетна на хоремага на село? И че сме рамо до рамо буквално със съседите по маса? Само че храната е вкусна и цените прилични. Бирата е студена и прескачаме такива дреболии. Та ай сиктир моле те с тия тъпотии! ЕДИТ 2: По сериозния въпрос - кога палим за Гърция? Edited March 26, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 Аз си спомням далечните вече години, когато работех в китайски ресторант. Бай ти Цен редовно разсипваше всичкото месо по пода (включително и вече опържените хапки) и си го събираше обратно, отваряше с крак тенекията със тофуто, тиганите се миеха веднъж в седмицата, а пода ставаше за световното по фигурно пързаляне. И черешката на тортата беше 'га пича, дет' ни носеше пилешкото изръси, че сме най-чистия ресторант в София Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 46 minutes ago, Antares said: Аз си спомням далечните вече години, когато работех в китайски ресторант. Бай ти Цен редовно разсипваше всичкото месо по пода (включително и вече опържените хапки) и си го събираше обратно, отваряше с крак тенекията със тофуто, тиганите се миеха веднъж в седмицата, а пода ставаше за световното по фигурно пързаляне. И черешката на тортата беше 'га пича, дет' ни носеше пилешкото изръси, че сме най-чистия ресторант в София Е па мноо ясно!!! Ти па ако влезеш в на селска кръчма "кухнята" да видиш кво стаа!!!! ХАХАХАХ Ей така се калява организма, лигльовци лигави! Пеше, я кажи батьовата, някой да се е оплакал от смъртоносно заболяване от бай ти Цен? ХА! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 3 hours ago, RaptoR said: Пеше, я кажи батьовата, някой да се е оплакал от смъртоносно заболяване от бай ти Цен? ХА! Спомням си от някакво кулинарно предаване, как един китаец обясняваше, че всеки организъм (вирус, бактерия и т.н.), оцелял след обработка в уок, заслужава да живее Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.