w00x Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Може да е заради фалшивите сертификати, тъй като сигурно 99% от тях са с Джонсън. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 9 minutes ago, w00x said: Може да е заради фалшивите сертификати, тъй като сигурно 99% от тях са с Джонсън. Ти сериозно ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 1 hour ago, w00x said: Това потвърдено ли е? Преди месец четох, че още не са излезнали със становище дали е нужна промяна на формулата за новия вариант. Сума ти колеги го изкараха. Кой с 2 дози, кой с 3. Ваксините не пазят от Омикрона. Аз хем съм го карал, след това ваксиниран и пак се заразих. Един от колегите декември месец сложи трета доза и пак се разболя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 3 minutes ago, charmock said: Ти сериозно ли? Смисъл? Защо да не съм сериозен? В болниците например (в България), почти те броят "неваксиниран" ако си ваксиниран с Джонсън малко след въвеждането на зеления сертификат. Те няма как да ти кажат "не си ваксиниран" или "този сертификат е фалшив", но видях как ме изгледа санитарката, докато чакаше да ѝ кажа с каква ваксина съм ваксиниран и кога. 2 minutes ago, netrootbg said: Сума ти колеги го изкараха. Кой с 2 дози, кой с 3. Ваксините не пазят от Омикрона. Аз хем съм го карал, след това ваксиниран и пак се заразих. Един от колегите декември месец сложи трета доза и пак се разболя. То от заразяване нищо не може да те опази. Освен мерките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 1 hour ago, w00x said: Това потвърдено ли е? Преди месец четох, че още не са излезнали със становище дали е нужна промяна на формулата за новия вариант. Днес го прочетох тук. https://novini.bg/zdrave/bolesti/700512 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Quote Въпреки лошите ревюта, HBO обмисля втори сезон на “Просто ей така”. Критици и фенове останаха недоволни от новия сериал и го определиха като странен, фалшив и честно казано ужасен. Излезе официалният трейлър на продължението на “Сексът и градът” (видео) Негативната реакция обаче мотивира HBO да се завърне с по-добър втори сезон, за да се докаже пред зрителите. Все още не е потвърдено дали ще продължим да гледаме Кери, Миранда и Шарлот на малкия екран. Въпреки лошите ревюта, HBO обмисля втори сезон на "Просто ей така" Въпроси около бъдещето на сериала започнаха, след като Крис Нот, който играе Тузара, бе обвинен в секуално насилие. Това стана известно малко след премиерата на първия епизод, а в следващия се сбогувахме в Тузара след внезапната му смърт, причинена от сърдечен арест. Ей тва е либерастката действителност - посочва те някой с пръст и си заминаваш. Нито е доказано нещо, нито има официална присъда - нищо. Някакви спрънджи те набелязват и край. В страната, в която си "невинен до доказване на противното". Да измрете до крак дано, шибани либерасти, съсипахте света... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 (edited) Сега гледах данните на Дания - 50К заболели - 20 починали. Ние 10 000 заболели - 70 починали. Ама ония гонят 90% ваксинирани. Чух, че смятали да махат и мерките. Испания подобно - 300 000 случая(30 пъти над нас) 250 починали. 4 пъти само над нас. Те също гонят 90% ваксини. Все се пада под 1 на 1000. а ние тука 7 на 1000. Тъпо племе. Edited January 27, 2022 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Баси якото спускане ударих днес. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 (edited) Миро, не те знам дали гледаш из ФБ кво се вихри... Дебилщината е потресающа, невиждана! Edited January 27, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 1 hour ago, RaptoR said: Миро, не те знам дали гледаш из ФБ кво се вихри... Дебилщината е потресающа, невиждана! Избягвам. Влизам колкото да видя има ли нещо смислено в една група. Избягвам четенето на странични неща. Особено след като игнорирах едната ми първа братовчетка, че ми писна да и оборвам глупостите и да ѝ обяснявам, как това дето пуска оборва изказванията ѝ, които вади като изводи от долу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 3 hours ago, Godfather said: Баси якото спускане ударих днес. Офф аз се чудя кога ще отида. Може би Другата неделя ще прежаля 70лв и ще ида на Боровец Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 8 hours ago, kotora said: Офф аз се чудя кога ще отида. Може би Другата неделя ще прежаля 70лв и ще ида на Боровец Евтинийка. Мен ме дерат със $100 за това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Да бе ма не са 3 писти на кръст Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 1 hour ago, kotora said: Да бе ма не са 3 писти на кръст Которе, това не е Уислър с хилядата писти. Това е едно локално нещо на 10 минути от къщи (Cypress Mountain), където има два ската за спускане с десетина писти и няколко лифта. Не вярвам Боровец да е по-зле като писти, иначе това нещо е уникално като природа, щото се виждат океана и всички чукари насевер до Уислър. Обаче на Уислър ти режат тиквата от кръста нагоре със $190. ПП. Ето къде се вижда Уислър на тази снимка, заснежения връх в далечината под стрелката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 (edited) Тея трябва да ми плащат по 100$ на час да си посинявам задника и да умирам от студ. То си има и обяснение де, мразя студ и още повече сняг. Предпочитам в това време да ида при каките на Копакабана и да гледам мадамите по монокини отколкото да ми замръзва сопола на носа. Edited January 28, 2022 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 8 minutes ago, jozo said: Тея трябва да ми плащат по 100$ на час да си посинявам задника и да умирам от студ. То си има и обяснение де, мразя студ и още повече сняг. Предпочитам в това време да ида при каките на Копакабана и да гледам мадамите по монокини отколкото да ми замръзва сопола на носа. Жорка, тая сценка помниш ли я? Някой друг има ли проблем с директен драг и дроп на снимка в пост? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 11 minutes ago, RaptoR said: Някой друг има ли проблем с директен драг и дроп на снимка в пост? Проба Явно не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Аз и от двата си компютъра не мога да го направя... Ти мани ами и ръчно не виждам опцията къде беше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 11 minutes ago, RaptoR said: Аз и от двата си компютъра не мога да го направя... Ти мани ами и ръчно не виждам опцията къде беше. Вероятно зависи и от темата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Аз съм си точно с тая тема и не съм я сменял откак я има... Поради някаква причина това при мен не излиза в момента... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 12 hours ago, Godfather said: Евтинийка. Мен ме дерат със $100 за това. Аз утре мисля да ходя на Jahorina. Имам карта за 10 посещения и още не съм я ползвал. Излезе ми 370 лева... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 3 hours ago, jozo said: Тея трябва да ми плащат по 100$ на час да си посинявам задника и да умирам от студ. То си има и обяснение де, мразя студ и още повече сняг. Предпочитам в това време да ида при каките на Копакабана и да гледам мадамите по монокини отколкото да ми замръзва сопола на носа. Всеки си има хоби С подходящата екипировка не е чак толкова студено. Термо-бельо, полар, добър панталон и хубаво яке. @Godfather на Боровец проблемите са други освен малкото писти, ако духа горе на Маркуджиците. Примерно нескопосаното обработване, не застъпват като хората и се получава един бордюр, който като замръзне и можеш спокойно да си се отшиеш на него. Последното ми по-скандално падане беше точно на Боровец при което си разтегнах вътрешна коленна връзка и 2 месеца бях аут и след това карах с наколенка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Аз в неделя се очертава да карам сефте от 3 години. На езерата. Трите големи курорта съм ги уволнил вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Езерата, ако нямаш лопати не е мн оферта. Аз от 2години се каня да си взема по-широки ски. 102mm на талията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 6 hours ago, kotora said: Езерата, ако нямаш лопати не е мн оферта. Аз от 2години се каня да си взема по-широки ски. 102mm на талията. Езерата викаш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts