HEMO Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Just now, RaptoR said: Развиват ДЕДОВИЯ. Уж смениха всички клетку с хуйвей и не знам си какво - загубата на обхват е повсеместна.... Моите наблюдения са доста по-различни...че има дупки на много места е факт,но и на доста са пооправени.Пътувам из страната доста и виждам положително развитие,макар и с бавни темпове.Чак "повсеместна загуба на обхват" силно преувеличено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 3 hours ago, HEMO said: Моите наблюдения са доста по-различни...че има дупки на много места е факт,но и на доста са пооправени.Пътувам из страната доста и виждам положително развитие,макар и с бавни темпове.Чак "повсеместна загуба на обхват" силно преувеличено. Нищо преувеличено няма. Случи ми се многократно и по черноморието, и в Родопите - Девин, Смолян, Смилян, случва ми се в Банкя, посред Пловдив, за село и вилата да не говоря. Още точки от страната да ти давам ли? Обхватът ичезва ТОТАЛНО на места и то където преди имаше - това важи с пълна сила за Храбрино и Извор. Много по-големият и дразнещ проблем при тия загуби е , че връзката прекъсва тотално и се налага пренабиране, а в тоя момент апаратите ни търсят незнамсикводжи и останалите видове сигнали и откачат, като стават временно неизползваеми. Трябва или рестарт или да спреш па да чакаш да се осъзнае. Вариант три е изпраскване на телефона в пода. Правил съм го без да е виновен апарата и добре че беше в колата. ======================================================== Между другото днес целият град беше в стъкла... Някакво дистракшън дерби ли се е играло, та сякаш нямаше кръстовище, на което да няма стъкла? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Just now, RaptoR said: Нищо преувеличено няма. Случи ми се многократно и по черноморието, и в Родопите - Девин, Смолян, Смилян, случва ми се в Банкя, посред Пловдив, за село и вилата да не говоря. Още точки от страната да ти давам ли? Обхватът ичезва ТОТАЛНО на места и то където преди имаше - това важи с пълна сила за Храбрино и Извор. Много по-големият и дразнещ проблем при тия загуби е , че връзката прекъсва тотално и се налага пренабиране, а в тоя момент апаратите ни търсят незнамсикводжи и останалите видове сигнали и откачат, като стават временно неизползваеми. Трябва или рестарт или да спреш па да чакаш да се осъзнае. Вариант три е изпраскване на телефона в пода. Правил съм го без да е виновен апарата и добре че беше в колата. ======================================================== Между другото днес целият град беше в стъкла... Някакво дистракшън дерби ли се е играло, та сякаш нямаше кръстовище, на което да няма стъкла? Предполагам, че останалите телефони в семейството ти също са на Мтел. Като се случи тая загуба на обхват, на всичките телефони ли се случва или само на един? Забиване на устройството при смяна на мрежи звучи като проблем с устройството... Ноут 8 ли имаше ти? Или 9 беше? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Just now, w00x said: Предполагам, че останалите телефони в семейството ти също са на Мтел. Като се случи тая загуба на обхват, на всичките телефони ли се случва или само на един? Забиване на устройството при смяна на мрежи звучи като проблем с устройството... Ноут 8 ли имаше ти? Или 9 беше? Нищо такова - аз съм с Ноут 4, баща ми с Ноут 5 и един Въйфон ... май 6, майка ми е с Хуйвей, жена ми е с Нокия, служебните вече не ги знам. И това изобщо не се случва само помежду нас - случва се с много хора, с които разговарям. Иначе между нас единственото общо е, че сме в една група. Устройството не забива - работи си нормално. Забива просто телефонията. Понеже каквото и да е устройство се побърква, търсейки сигнали по ред на силата им. Един от мега дебилизмите на новата техника е, че ни забраниха да отрязваме търсенето на незнамсикводжи, както беше едно време и такива проблеми се елиминираха моменталически Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 и в новите андроиди можеш да си превключиш на 3Г. че даже в някои можеш да си избираш дали да включва HSDT или само EDGE. Обикновено е достатъчно да го лимитираш да качва до 3Г, но не и до 4Г. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 (edited) При Самсунг : Друг е въпроса,че никога не ми се е налагало да го сменям винаги си е на авто...А служебен имам пак на А1 лимитиран до 3G но с безлимитен трафик,не съм забелязал да има особена разлика при телефонията.... Edited December 15, 2019 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 1 hour ago, RaptoR said: Нищо такова - аз съм с Ноут 4, баща ми с Ноут 5 и един Въйфон ... май 6, майка ми е с Хуйвей, жена ми е с Нокия, служебните вече не ги знам. И това изобщо не се случва само помежду нас - случва се с много хора, с които разговарям. Иначе между нас единственото общо е, че сме в една група. Устройството не забива - работи си нормално. Забива просто телефонията. Понеже каквото и да е устройство се побърква, търсейки сигнали по ред на силата им. Един от мега дебилизмите на новата техника е, че ни забраниха да отрязваме търсенето на незнамсикводжи, както беше едно време и такива проблеми се елиминираха моменталически Аз нямах предвид проблем с разговорите докато разговаряте помежду си. Имах предвид проблем с обхвата на всичките телефони, докато се намирате на едно и също място. Описаното забиване на телефонията не е нормално и не е при "каквото и да е устройство". Нищо не са ти забранили. Можеш да си го спираш от настройките за мрежата. Аз лично ако имам слаб обхват или трябва да пестя батерия, отивам и си ограничавам мрежата до 3G. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cayenne Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 (edited) Гледам подхванахте А1 и определено мога да кажа, че в момента рязко влошиха сигнала в Родопите. Тъй като имаме към 200 техни дата карти разхвърляни в устройства из цялата страна имам наблюдение. При това 90% от устройстата са 2G и от 20 дни положението около Смолян, Перелик, Вехтино, Кърджали, Кирково е трагично. Разбира се липсата на дани от тези места се отразява пряко на работа ни, но от А1 казват нямаме проблем, всичко е точно, а ние пием студена вода нищо, че сме един от големите им клиенти. Edited December 16, 2019 by Cayenne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Just now, Lucky Luciano said: А мога ли да сложа тези, които Момчил предлага? Можеш бе, само кат зарежда ако изкряка кат мисир да не се изненадваш - нормално е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Ти наглеждай микса, дали "дърпа", дисковете ше ги оправя аз Начи, много ми е важен микса, дейба! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Just now, Lucky Luciano said: Ти наглеждай микса, дали "дърпа", дисковете ше ги оправя аз Начи, много ми е важен микса, дейба! Ща науча, споко! И асансьорното ще завладееш, ще ти дам акъл и как да го оборудваш, всичко по реда си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 11 hours ago, RaptoR said: Можеш бе, само кат зарежда ако изкряка кат мисир да не се изненадваш - нормално е. За Мисира не питай - той сам се обажда! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 https://www.businessinsider.com/china-social-credit-system-punishments-and-rewards-explained-2018-4#2-throttling-your-internet-speeds-2 Дигитален Комунизъм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Минава ми през главата, че утре се навършват 76 години от денят, в който орелът, поручик (старши лейтенант) Димитър Списаревски. Се е понесъл на крилете си към вечността, взимайки със себе си цял екипаж (без опашния стрелец) на един американски „Освободител“ . И по този начин спасявайки не знайно колко много човешки животи от цивилното население на София. Понеже по онова време настоящите ни „братушки“ и английските им подмъдници са имали навика да ни ръсят с коктейли от фугасни, запалителни и с отложено задействие бомби. А според много източници и с бомби, маскирани като детски играчки. С неизправен от преди това самолет (морално остарял Месершмит-Г2), с изчерпани боеприпаси, машината му е надупчена от обстрелващите го около 40 картечници и ранен в краката. Списаревски се врязва в командната машина на настъпващото бомбардировъчно ято. В първия си и последен боен полет в родното ни небе, този мъж покрива думите си - „Как ще се бия, аз сам си зная!” и „Ще изям противниковия самолет, но няма да поръси с бомби земята ми“ и с дела. А думите му - Не ни трябват никакви чужденци. Нито хитлеристи, нито фашисти. Ние сме българи и трябва да браним всичко българско. Името на България трябва да стои преди всичко и да свети като слънце в сърцата ни. Не искам в моята рота да се говори за разните му там Хитлер, Сталин, Чърчил, Рузвелт, Мусолини... Вие сте преди всичко български войници и нашата единствена идея трябва да бъде България. Готов съм да воювам с всеки нападнал родината ни. С руснаците няма да воювам, защото са ни братя, но ако братята решат да ни забият нож в гърба, няма да забравя, че съм БЪЛГАРИН. Просто няма как да не се сторят като свои и да не докоснат струна в душата на всички истински български мъже, дори и да не са такива по полова принадлежност. След този таран Япония и Германия по дипломатически път изискват подробности за боя. И двете държави в последствие развиват програми и тактики включващи въздушния таран. Германците разработват специално усилени за целта Фоке-Вулф. А японците сериозно се замислят над идеята за техните летци, понесени от „Божествения Вятър“. И друго ми минава през главата. За подвига на този 27 годишен младеж се знае учудващо малко. Дори и близките му приятели и съекипници дават различна информация. Например, не се знае точният му бордови номер, както и точната му цветова маркировка. Един казва, че е летял на жълт Густав, въпреки, че този скин се е ползвал за Е-4. Друг казва, че след отказа на машината му се е качил именно в Е-4. А трети твърди, че след няколко неуспешни запуска, Г-2ката му все пак е успяла да запали. Свалените в този бой американски посерковци бръщолевят разни дивотии и пеят дитирамби, явно от страх. А продажните комунисти са се постарали да затрупат с пепел и заличат всичко останало в архивите. Най-достоверната (ако може да се приеме за такава) информация за бордови номер и цветова маркировка идва от руснаците. Те пък от къде са сигурни е съвсем различен въпрос. Та мисълта в последните редове от писаницата ми е, че ако тук си имахме Холивуд, Спаича (както са го наричали приятелите му) До момента в поне 10 блогбъстъра щеше да е спасил света от извънземни, паяци, акули и недоклатени амазонки, стръвно жадуващи да изчукат до смърт всички мъже на планетата. Шегата на страна, но наистина ме е срам. И се срамувам вече две години. Две години, от момента, в който реших да задълбая по темата за него и да направя диорама в негова памет. Срам ме е по същия начин, по който и, че лапетиите ни знаят английския по-добре от майчиния си. Както и да е. Просто исках да кажа - Вечна слава и светла памет на орлите, загинали в защита на небето ни. Както и на десетките хиляди български мъже, слепили с кръвта си териториалната цялост на държавата (ако и различните братушки по различно време да са ръфали и късали живо месо от нея). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Амин! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Поклон! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 ГлАсат wifi-я да разпознава хората като му минават покрай излъчването. Как няма да има истерия по 5г... https://speakers.acm.org/lectures/12132 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Робърт Патинсън е следващият Ватман - ЗАКРИВААААЙ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Тея пък защо не вземат да се спрат на един?! Не виждат ли, че това непостоянство във всичко, тотално им разбива филмите! Никога не могат да стигнат Марвел в това отношение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Честита да е Новата 2020 година на всички! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 1 hour ago, Godfather said: Честита да е Новата 2020 година на всички! ЗДРАВЕ И ОЩЕ МНОГО ЗДРАВЕ В КОМБИНАЦИЯ СЪС ЗДРАВЕ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 За много години! Бъдете здрави и щастливи! Малко оцелели останахме тук, но сме все корави коп*лета! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Честита да е 2020г. Живи и здрави! Виден да спре да пуши и да ме връща 2 дни назад в оздравяването Така и не уточнихме колко точно магистрали прави Миле Китич, ама ше е за другия път! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Живи и здрави! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 1 hour ago, Lucky Luciano said: Честита да е 2020г. Живи и здрави! Виден да спре да пуши и да ме връща 2 дни назад в оздравяването Така и не уточнихме колко точно магистрали прави Миле Китич, ама ше е за другия път! Ма я де да та знам, че си ми толко крехък! Че то ако беше и Галицин на масата щяхме линейка да викаме! И ти казах тайно да ти тура ракия в инхалатора, щяхме да излъжем жените, че е "квототамбеше" лекарство хахахаха ЕДИТ: Установявам, че имам ракии, вина , пастърми и салати за докъмто йорданов ден... Съответно като в оня велик виц - я ела тука да си допием ЕДИТ 2: Напразно опсувахме винпром Троян... Дюлевата е страхотна, просто не трябваше да я месим с кайсиевата на Исперих хахахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts