Lucky Luciano Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Just now, RaptoR said: и кат ти плесна един.... Хахахаха, кат' ти ритна два шамара, ш'са умориш да падаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Just now, Lucky Luciano said: Хахахаха, кат' ти ритна два шамара, ш'са умориш да падаш Аз точно се радвам, че се разкара от ефира тоя дебил селски в негова си кочина и ти ще ми го гледаш - нЕма'се разбЕреме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Ако беше ясно, че се бъзикаш, никой нямаше да тръгне да ти обяснява как не си прав. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Just now, w00x said: Ако беше ясно, че се бъзикаш, никой нямаше да тръгне да ти обяснява как не си прав. Ами че те и другите се бъзикаха... Ангеле - МНОГО си зле, МНОГО! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 А, ти знаеше, че и другите се бъзикаха? Абе ти можеш ли да спреш някога? Все тая... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 21 hours ago, Lucky Luciano said: Едно вярно нещо каза поне, че не може да си представи по-голяма загуба за българското кино, театър и култура, от Стефан Данаилов, което е самата истина. И както ми се издигна в очите за малко, точно минута след това каза за пичовското държание... Повече от Невена Коканова, Апостол Карамитев, Георги Парцалев, Стоянка Мутафова, Тодор Колев, Георги Калоянчев. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Първо Стоянка е още жива, второ от гореизброените, мога да сравня до някъде с Тодор Колев. Категорично е по-голям от другите изброени, светла им памет и на тях, разбира се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Точно в такъв момент не е редно да правим сравнения. Никак не е редно. И все пак Невена, Апостол, Георги Георгиев Гец, Цветана Манева, Иван Шопов и други са много по-висока класа. Едва ли е нужно обаче да правим такива съпоставки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 1 hour ago, w00x said: А, ти знаеше, че и другите се бъзикаха? Абе ти можеш ли да спреш някога? Не съществува начин да спра като ми дрънкат тъпотии отсреща. За N-ти път мога да кажа - чети, па мисли... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Хей, Пеше!!! Да си го туриш в рамка!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 (edited) К'во са я снимали тая грозотия... btw, вижда се колата ми Edited December 2, 2019 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Ама ти в него ли живееш? Че ти си повече мой съсед, отколкото на Виден.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 9 hours ago, w00x said: Ама ти в него ли живееш? Че ти си повече мой съсед, отколкото на Виден.. Голямо изкошение е там. От другата страна на надлеза пък живее Иво(karaman). Как да не минеш покрай тях с пълна газ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 К'вато и мизерия да направиш - нито ще си първия, нито ще си последния. Цялото стадо тук е под всякаква критика, тъй че една дебилна постъпка в повече или по-малко няма да направи сериозно впечатление. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Тя точно там е триногата всеки ден... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Just now, RaptoR said: Тя точно там е триногата всеки ден... То и без това е най-добре да се прави през нощта, че да се чуе надалече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 4 minutes ago, RaptoR said: Тя точно там е триногата всеки ден... Триногата снима напред. На мотора, номера е отзад . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Хайде на първия сняг... Честито! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 13 hours ago, netrootbg said: Триногата снима напред. На мотора, номера е отзад . Затова аз ако бех на Пешо, вместо да си дава парите за MSI (дълго ще го помня тва дървено дъно, понеже силно любя и мразя), можеше да вложи една прилична сума в една хубава въздушна пушка с оптика от ето този тип: Така особено летните вечери на терасата ще се превърнат в едно изключително приятно и разтоварващо забавление от ето този тип: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Мислил съм го, но нямам добра видимост към булеварда и не мога да ги видя достатъчно рано. А и терасата ми е ниско и ще съм прекалено видим откъм улицата. Аз и за кварталните котки мислих варианта с въздушната пушка, ама предпочитам методи, които да не нараняват и убиват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Just now, Antares said: Мислил съм го, но нямам добра видимост към булеварда и не мога да ги видя достатъчно рано. А и терасата ми е ниско и ще съм прекалено видим откъм улицата. Аз и за кварталните котки мислих варианта с въздушната пушка, ама предпочитам методи, които да не нараняват и убиват. Чакай сега да се разбереме! За хора може, за животни - НЕ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 За животните си взех прашка. Слаба е и не може да ги нарани. А и обикновено целя контейнерите за боклук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Честит празник на имениците! Да са живи и здрави! Наздраве от мен! Хлъц.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 (edited) А1 май развиват сериозно мрежата си...От половин година поне на места преди със слабо покритие имат вече стабилно 4G,а в нас на закрито : Edited December 15, 2019 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Just now, HEMO said: А1 май развиват сериозно мрежата си...От половин година поне на места преди със слабо покритие имат вече стабилно 4G,а в нас на закрито : Развиват ДЕДОВИЯ. Уж смениха всички клетку с хуйвей и не знам си какво - загубата на обхват е повсеместна. Хайде да кажем в асансьора и гаража добре, макар да съм в центъра, ама горе на вилата - заона Храбрино-Извор сякаш умишлено няма нормален обхват. Подобни парчета има на много места в страната и мисля всичко е свързано с тъпото 4G, апаратите се побъркват да се прехвърлят от 4 на 3 на Е на Н+, на Н и майната им там тъпотии и връзките се губят. У дома на 9-ти последен етаж посред идеалния център като ходя из апартамента на места обхвата ми се губи! Да им пикая на развитието! Последната година толкова черни точки са събрали ,че отговорникът ми се страхува да вдигне като му звъня. Отделно че до офис не смее да ме разкарва и ми идва на крака вкъщи. По принцип винаги му казвам, че не той е виновен, ама някак си все той го отнася... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts