gado Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 Just now, mIRCata said: Наблюденията върху тъщата и тъста водят до други заключения. Ми... Добре... При следващите щамове, щото тепърва ще се множат, пак кажи до какви заключения водят наблюденията ти. Нали се сещаш, че тази настинка няма да спре да се множи и видоизменя? За Куш грибито да напомням ли? Оная паника дето беше настанала, помниш ли я? Или си много малък и нямаш ясни спомени? А какво се оказа в последствие, въпреки, че още тогава се пробваха с този експеримент, дето да направят цялото човечество на маймунско стадо? П.п. Няма да ти казвам и ще те оставя да се измъчиш с гугъл-а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 Ся що развалята моабета!?!? Мисири!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Аз вече не вярвам много на писаници и прочие, защото лично се убедих в някой работи. Хората, които се заразихме от градината на детето вече 14+ дни нямат оправяне, 8-9 дни температура 38-39 и няма сваляне, пневмонии и прочие. Ние "чипираните" бяхме 3 дни зле и после бяхме сравнително добре. На 10-тия ден бяхме забравили, че сме били болни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Значи децата си се заразяват и предават яко вируса ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Едва ли на някой щеше да му пука кой е ваксиниран и кой не, ако болниците не се препълваха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 39 minutes ago, kotora said: Значи децата си се заразяват и предават яко вируса ? Не - децата само разнасят вируса. Така и не го разбраха това кухите, тъпи тикви - първо спираш децата и след това всички останали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 как го разнасят без да се заразяват? По-скоро не го карат или е без симптомно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 47 minutes ago, mIRCata said: как го разнасят без да се заразяват? По-скоро не го карат или е без симптомно. Ти за преносители не си ли чувал бе? Разнасят без да боледуват. Но за съжаление новите версии почнаха да засягат и деца както се вижда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 За мен по-скоро го карат безсимптомно или с леки симптоми. Дъщеря ми дигна еднократно 37 градуса температура, сама си я свали и толкова. Ако нямаше болни в градината нямаше и да разберем от какво е било. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 9 minutes ago, jozo said: За мен по-скоро го карат безсимптомно или с леки симптоми. Дъщеря ми дигна еднократно 37 градуса температура, сама си я свали и толкова. Ако нямаше болни в градината нямаше и да разберем от какво е било. Моите абсолютно нищо не са показали по никакъв начин. За сметка на това добре знаем, че те са го донесли неволно вкъщи миналия октомври. Да се обърне внимание - няма и месец след като ..... тръгнаха на училище и градина. Простичко и ясничко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Все пак има различни шамове. Всички деца от градината с Ковид дигаха температура, даже едното 39 градуса. Говоря за 7-8 деца, не 1-2. Отделно едната госпожа, мед. сестра и всички родители покрай децата ни.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 И моите подобно, 37, макс 38 градуса за 2-3 дни. Лошото е, че след 2 месеца ги хвана някъв друг вирус и ги приеха лятото в болница. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Мама им и боклуци. Защо преди ваксинация срещу тази простотия не се правят тестове за антитела!? Щях да пукна от скапаната ваксина. Такава треска не съм имал от както се помня. Докторчето вчера ми вика - Ми ти явно си имал много антитела, та за това си направил такава реакция. А аз явно съм го карал отново в последните месеци, само дето изобщо не съм го усетил, освен като леко неразположение. Та съвета ми е, преди да се дупчите да си направите тест и чак тогава иглата.. П.п. Ваксината ми е Янсен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Глупости са това за антителата. И аз имах много преди да си сложа ваксината. Никакви проблеми нямах с нея. При всеки протича различни. Близки мои хора бяха като теб без да са го карали и без антитела. Относително е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 1 hour ago, gado said: Мама им и боклуци. Защо преди ваксинация срещу тази простотия не се правят тестове за антитела!? Щях да пукна от скапаната ваксина. Такава треска не съм имал от както се помня. Докторчето вчера ми вика - Ми ти явно си имал много антитела, та за това си направил такава реакция. А аз явно съм го карал отново в последните месеци, само дето изобщо не съм го усетил, освен като леко неразположение. Та съвета ми е, преди да се дупчите да си направите тест и чак тогава иглата.. П.п. Ваксината ми е Янсен. Ам, да си беше сложил от модерните ваксини. Аз също имах треска вечерта след втората доза от Модерна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 1 hour ago, gado said: Мама им и боклуци. Защо преди ваксинация срещу тази простотия не се правят тестове за антитела!? Щях да пукна от скапаната ваксина. Такава треска не съм имал от както се помня. Докторчето вчера ми вика - Ми ти явно си имал много антитела, та за това си направил такава реакция. А аз явно съм го карал отново в последните месеци, само дето изобщо не съм го усетил, освен като леко неразположение. Та съвета ми е, преди да се дупчите да си направите тест и чак тогава иглата.. П.п. Ваксината ми е Янсен. При мен беше същата история. Доктора рече, че такива сето са го изкарали приемат ваксината по тежко, най-вероятно заради антителата. Аз си сложих модерна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 2 hours ago, gado said: Мама им и боклуци. Защо преди ваксинация срещу тази простотия не се правят тестове за антитела!? Щях да пукна от скапаната ваксина. Такава треска не съм имал от както се помня. Докторчето вчера ми вика - Ми ти явно си имал много антитела, та за това си направил такава реакция. А аз явно съм го карал отново в последните месеци, само дето изобщо не съм го усетил, освен като леко неразположение. Та съвета ми е, преди да се дупчите да си направите тест и чак тогава иглата.. П.п. Ваксината ми е Янсен. Ся нали имаш сертификат, нидей рива! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 1 minute ago, RaptoR said: Ся нали имаш сертификат, нидей рива! Да... Вече мога да си пазарувам резервни части поне.... В смисъл, точно, когато ми трябват и без да ги чакам от онлайнът... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 (edited) Такива оплаквания имат основно хората с векторна ваксина, без значение дали са карали или не. Имам познати с Астра Зенека, които казват, че са щяли да пукнат, 4-5 дни приковани на легло, температури и прочие. Сега имам познати карали или не и с Янсен подобно положение. Иначе ние от Пфайзера единствено първия ден много ни боля ръката. Както казах на доктора, все едно ни я режат. На втора игла ми нямаше нищо, хем там ме плашеха, че се понася по-зле. П.П. Майка ми и баща ми с Астрата, все едно им бяха били физиологичен разтвор, не разбраха какво се случва. Ама все пак те са на възраст, по-кофти усещат по-младите. Edited November 5, 2021 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 На път сме да разберем всички индивидуални особености при всеки потребител на Форума... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Баш лексикон стана... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 16 minutes ago, Antares said: Баш лексикон стана... Някой да разархивира темата за тоалетната хартия!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 23 hours ago, RaptoR said: Някой да разархивира темата за тоалетната хартия!!!!!!! И за сапуна за топки. Или да подхванем темата с бръсненето. Обикновено Гадин издъмпва бангедуп и ротен в такива моменти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 14 hours ago, Antares said: И за сапуна за топки. Или да подхванем темата с бръсненето. Обикновено Гадин издъмпва бангедуп и ротен в такива моменти Цъ! Най-обикновена туба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 8 hours ago, RaptoR said: Абе момче, не ме интересува на какъв клапан си попаднал в Чехия. И не ме интересува индивидуалната ти ситуация. Инсталирай 30-40 бойлера, поддържай 5 твои постоянно в различни условия и тогава може да ми говориш. Когато заявявам нещо твърдо го правя само и единствено заради сериозния опит, който имам извън копченатискането. А той е МНОГО сериозен. И както бях припомнил в случая с теча на Виктор, който в първия пост му казах от какво е - за някои работи като говоря си водете записки. И както е казал големият Галин - ако ме слушате, може да се събудите утре малко по-умни. Изборът е ваш. Минава ми през главата, че Мисира отново надмина собствената си мисирщина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts